Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.168
- Πόντοι
- 31.618
Να έχεις υπόψη σου ότι η κοπέλα γαμη και δέρνει.Έχω καυλώσει άσχημα με Βιβή Καρβάλιο.... Αξίζει;
Κατά τη γνώμη μου αξίζει.
Έχω γράψει κριτική.
Να έχεις υπόψη σου ότι η κοπέλα γαμη και δέρνει.Έχω καυλώσει άσχημα με Βιβή Καρβάλιο.... Αξίζει;
Πριν δυο Χρονια είχα πάει μαζί της, ηταν πολύ καλή, όπως τα λένε οι κριτικέςΈχω καυλώσει άσχημα με Βιβή Καρβάλιο.... Αξίζει;
Καλησπέρα !!! Στις 7.6.2023 πήγα στο studio φυλής 104 ήταν η τρανς Ελίνα πρώτη φορά πήγα με την Ελίνα πήρα το πρόγραμμα των 120 ευρώ με 2 εκτονώσεις γαι συνολική διάρκεια 1 ώρας ολοκληρωμένης με ποδολαγνεία τα πόδια είναι βελούδινα και υπέροχα έχει απίθανο κορμί έπαθα την πλάκα μου μαζί της !!! Αξίζει με τα 1000 !!!
Απο τις καλύτερες εμπειρίες μου με τρανς !!
Απο την άνοιξη του 2013 πηγαίνω με τρανς ... Επομένως όπως καταλαβαίνεις έχω πολύ μεγάλες εμπειρίες με τρανς !!
Η Ελίνα Τρανς είναι πολύ καλός χαρακτήρας μόνο παθητική για όσους επιθυμούν να είναι μόνο ενεργητικοί !! Κάνει απίθανο στοματικό έπαθα πλάκα έχει σώμα απίθανο χείλια φιλίδονα χαμόγελο κατάλευκο, με άλλα λόγια είναι ο ορισμός του μοντέλου και είναι μόνο 20 ετών πρίν 1 χρόνο περίπου έκανε εγχείριση αλλαγής φύλλου !
Καλησπέρα !!! Στις 7.6.2023 πήγα στο studio φυλής 104 ήταν η τρανς Ελίνα πρώτη φορά πήγα με την Ελίνα πήρα το πρόγραμμα των 120 ευρώ με 2 εκτονώσεις γαι συνολική διάρκεια 1 ώρας ολοκληρωμένης με ποδολαγνεία τα πόδια είναι βελούδινα και υπέροχα έχει απίθανο κορμί έπαθα την πλάκα μου μαζί της !!! Αξίζει με τα 1000 !!!
Απο τις καλύτερες εμπειρίες μου με τρανς !!
Απο την άνοιξη του 2013 πηγαίνω με τρανς ... Επομένως όπως καταλαβαίνεις έχω πολύ μεγάλες εμπειρίες με τρανς !!
Η Ελίνα Τρανς είναι πολύ καλός χαρακτήρας μόνο παθητική για όσους επιθυμούν να είναι μόνο ενεργητικοί !! Κάνει απίθανο στοματικό έπαθα πλάκα έχει σώμα απίθανο χείλια φιλίδονα χαμόγελο κατάλευκο, με άλλα λόγια είναι ο ορισμός του μοντέλου και είναι μόνο 20 ετών πρίν 1 χρόνο περίπου έκανε εγχείριση αλλαγής φύλλου !!!
Πολύ καλά τα λες ,από το 22 είμαι μέλος και αν θα έκανα παζάρια τα ποστ μου θα ήταν πολλά περισσότερα , όπως και τα μυνήματα μου ...και για να τελειώσουμε ευγενεστατε συναγωνιστή Αν εμένα Ελλάδα και η αμοιβή μου ήταν έστω ο βασικός ίσως να εμπαινα στη λογική των παζαριών ... Το νου σας παιδιά κάποιοι κάνουν παζάρια και γράφουν ψεύτικες κριτικέςοποτε μου κ@υλωνει γραφω . Εχεις αντιρρηση επ αυτου? Αμα ειναι να ζηταω την αδεια σου. Εξαλλου ειμαι μελος εδω απ το 2008 . Εσυ που εισαι γραμμενος εδω απ το 2022 με 9 ηνυματα πες τι ρολο παιζεις? Ξερω πολυ καλα οτι καποιοι κανουνε παζαρια με ανταλλαγμα να γραφουν καλα λογια εδω. Ηδη μας εχεις πει για 4. το νου σας
Έχει κορμάρα αλλά δεν έχω πάει !!!Έχω καυλώσει άσχημα με Βιβή Καρβάλιο.... Αξίζει;
Στην τελευταια παραλία γυμνιστών στα λιμανάκια είχα πετυχει trans. έχω να παω 2 χρόνια τώρα και δεν ξέρω αν πανε ακομαΞέρουμε αν πάνε οι τρανς σε καμία παραλία γυμνιστών;
για πες
πολυ καλη σε ολα . Πριν 2 μηνες επαιρνε 60 ευρω ομωςΈχει δοκιμάσει κανείς Ελίνα από φυλής 104;
εγω παρατηρω οτι, οτι εχεις γραψει σχολιο ή like, απο την εγγραφη σου μεχρι τωρα, αφορα την alice petite και κοντρα μαζι μου Δηλ παλι για την alice petite.Πολύ καλά τα λες ,από το 22 είμαι μέλος και αν θα έκανα παζάρια τα ποστ μου θα ήταν πολλά περισσότερα , όπως και τα μυνήματα μου ...και για να τελειώσουμε ευγενεστατε συναγωνιστή Αν εμένα Ελλάδα και η αμοιβή μου ήταν έστω ο βασικός ίσως να εμπαινα στη λογική των παζαριών ... Το νου σας παιδιά κάποιοι κάνουν παζάρια και γράφουν ψεύτικες κριτικές
Παθητική όμως έτσι;πολυ καλη σε ολα . Πριν 2 μηνες επαιρνε 60 ευρω ομως
ναι μονο παθητικη. Βασικα πηρα το απλο προγραμμα αλλα τα εκανε ολα και με κρατησε μεσα ολοκληρη ωρα. Δεν ειπε οχι σε τιποταΠαθητική όμως έτσι;
Πολύ καλή η Τρανς Πέπη θεόρατη τρανς γυναίκα με βυζάρες !!!!
Καλησπέρα στην παρεα!
Ελπίζω να περνάτε όμορφα και ποιοτικά.
Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με Πελη? Πολλές φορές έχω μπει στην πρίζα αλλά πάντοτε κάτι με κράταγε πίσω... Ενεργητικός θα ήθελα να είμαι ... Αν γνωρίζετε , ενημερώστε ! Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σε όλους
Χρειάζομαι την βοήθεια σας
Με έχει πιάσει μανία για καταδρομική
Ποια από αυτές θα προτείνατε ;
Εγώ θέλω να είμαι ενεργητικός
6984227670 Τρανς για Γνωριμια
ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ!!! Θα μου στείλεις μήνυμα για γνωριμια - συνάντηση μονο αν είσαι αποφασισμένος για συνάντηση. Μένω μόνη, πηγαινοέρχομαι στην Αθηνα… τρελαίνομαι να γλείφω αλλα αν θες μπορείς να γλείψεις ελεύθερα και εσυ. Είμαι εχέμυθη και γνωρίζω απόλυτα τι επιθυμεί ένας straight αντρας...kanesex.com
XxxTransNicolexxx
Τρανς Νικολ με χώρο κέντρο Εξάρχεια για ανωμαλο παιχνιδι. Κάλεσε με στο 6970843844.kanesex.com
Μιχαελα τρανσεξουαλ Περιστέρι
Ειμαι η Μιχαελα ενεργοπαθητική τρανσεξουαλ με υψος 1,65 βρισκομαι στο περιστερι σε καθαρο κ μοντερνο χωρο παντα με προσφατες εξετασεις τις οποιες μπορεις να δεις προσεχω την υγεία μου και την υγεία των άλλων το δωρακι μου 60 καλεσε με μονο απο κινητο και χωρις αποκρυψη 6944614674 no messages no...kanesex.com
eva trans
kavliara trans gia ola ta gousta se perimeno se ka8aro xoro nikea gia na paizoume anomala paixnidia!!!698 46 85 205kanesex.com
Η Αλεξάνδρα έχει πολλά τατουάζ και είναι κάπως άγρια στο πρόσωπο αλλά έχει κορμάρα !!!!Σκέφτομαι να επενδύσω ένα 100αρι και είμαι ανάμεσα σε Αθήνα και Αλεξάνδρα...Ποια προτείνεται;