Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.168
Πόντοι
31.618

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.938
Πόντοι
206
Καλησπέρα !!! Στις 7.6.2023 πήγα στο studio φυλής 104 ήταν η τρανς Ελίνα πρώτη φορά πήγα με την Ελίνα πήρα το πρόγραμμα των 120 ευρώ με 2 εκτονώσεις γαι συνολική διάρκεια 1 ώρας ολοκληρωμένης με ποδολαγνεία τα πόδια είναι βελούδινα και υπέροχα έχει απίθανο κορμί έπαθα την πλάκα μου μαζί της !!! Αξίζει με τα 1000 !!!

Απο τις καλύτερες εμπειρίες μου με τρανς !!

Απο την άνοιξη του 2013 πηγαίνω με τρανς ... Επομένως όπως καταλαβαίνεις έχω πολύ μεγάλες εμπειρίες με τρανς !!

Η Ελίνα Τρανς είναι πολύ καλός χαρακτήρας μόνο παθητική για όσους επιθυμούν να είναι μόνο ενεργητικοί !! Κάνει απίθανο στοματικό έπαθα πλάκα έχει σώμα απίθανο χείλια φιλίδονα χαμόγελο κατάλευκο, με άλλα λόγια είναι ο ορισμός του μοντέλου και είναι μόνο 20 ετών πρίν 1 χρόνο περίπου έκανε εγχείριση αλλαγής φύλλου !

Καλησπέρα !!! Στις 7.6.2023 πήγα στο studio φυλής 104 ήταν η τρανς Ελίνα πρώτη φορά πήγα με την Ελίνα πήρα το πρόγραμμα των 120 ευρώ με 2 εκτονώσεις γαι συνολική διάρκεια 1 ώρας ολοκληρωμένης με ποδολαγνεία τα πόδια είναι βελούδινα και υπέροχα έχει απίθανο κορμί έπαθα την πλάκα μου μαζί της !!! Αξίζει με τα 1000 !!!

Απο τις καλύτερες εμπειρίες μου με τρανς !!

Απο την άνοιξη του 2013 πηγαίνω με τρανς ... Επομένως όπως καταλαβαίνεις έχω πολύ μεγάλες εμπειρίες με τρανς !!

Η Ελίνα Τρανς είναι πολύ καλός χαρακτήρας μόνο παθητική για όσους επιθυμούν να είναι μόνο ενεργητικοί !! Κάνει απίθανο στοματικό έπαθα πλάκα έχει σώμα απίθανο χείλια φιλίδονα χαμόγελο κατάλευκο, με άλλα λόγια είναι ο ορισμός του μοντέλου και είναι μόνο 20 ετών πρίν 1 χρόνο περίπου έκανε εγχείριση αλλαγής φύλλου !!!

Ελίνα εσύ????

Joker12

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2022
Like
42
Πόντοι
0
οποτε μου κ@υλωνει γραφω . Εχεις αντιρρηση επ αυτου? Αμα ειναι να ζηταω την αδεια σου. Εξαλλου ειμαι μελος εδω απ το 2008 . Εσυ που εισαι γραμμενος εδω απ το 2022 με 9 ηνυματα πες τι ρολο παιζεις? Ξερω πολυ καλα οτι καποιοι κανουνε παζαρια με ανταλλαγμα να γραφουν καλα λογια εδω. Ηδη μας εχεις πει για 4. το νου σας
Πολύ καλά τα λες ,από το 22 είμαι μέλος και αν θα έκανα παζάρια τα ποστ μου θα ήταν πολλά περισσότερα , όπως και τα μυνήματα μου ...και για να τελειώσουμε ευγενεστατε συναγωνιστή Αν εμένα Ελλάδα και η αμοιβή μου ήταν έστω ο βασικός ίσως να εμπαινα στη λογική των παζαριών ... Το νου σας παιδιά κάποιοι κάνουν παζάρια και γράφουν ψεύτικες κριτικές

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.826
Πόντοι
3.886
Ξέρουμε αν πάνε οι τρανς σε καμία παραλία γυμνιστών;

Xrhp96

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2021
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους
Με ενδιαφέρει να μάθω λεπτομέρειες γιατί σκέφτομαι να κάνω την καταδρομική

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.826
Πόντοι
3.886
Έχει κανείς το τηλ της Χαράς από φυλής 99; Ξέρει κάνεις αν κάνει συνάντησεις στον χώρο της;

vido

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2022
Like
140
Πόντοι
0

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
Πολύ καλά τα λες ,από το 22 είμαι μέλος και αν θα έκανα παζάρια τα ποστ μου θα ήταν πολλά περισσότερα , όπως και τα μυνήματα μου ...και για να τελειώσουμε ευγενεστατε συναγωνιστή Αν εμένα Ελλάδα και η αμοιβή μου ήταν έστω ο βασικός ίσως να εμπαινα στη λογική των παζαριών ... Το νου σας παιδιά κάποιοι κάνουν παζάρια και γράφουν ψεύτικες κριτικές
εγω παρατηρω οτι, οτι εχεις γραψει σχολιο ή like, απο την εγγραφη σου μεχρι τωρα, αφορα την alice petite και κοντρα μαζι μου Δηλ παλι για την alice petite.

pavleeos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα , ισως ειναι πολυ συγκεκριμενη η ερωτηση μου, αλλα εχετε να προτεινετε μηπως καποια τρανς, να ειναι αρκετα θερμή, να αφηνει να ασχοληθεις μαζι της λιγο, οχι ψυχρή, και επισης αν εχει τυχει να ξερετε, να αφηνει και 2-3 τελειωματα ανα session?

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.826
Πόντοι
3.886
Σκέφτομαι να επενδύσω ένα 100αρι και είμαι ανάμεσα σε Αθήνα και Αλεξάνδρα...Ποια προτείνεται;

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1

Xrhp96

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2021
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους
Χρειάζομαι την βοήθεια σας
Με έχει πιάσει μανία για καταδρομική
Ποια από αυτές θα προτείνατε ;
Εγώ θέλω να είμαι ενεργητικός

Whoshotya

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
118
Πόντοι
0

Καλησπέρα στην παρεα!
Ελπίζω να περνάτε όμορφα και ποιοτικά.
Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με Πελη? Πολλές φορές έχω μπει στην πρίζα αλλά πάντοτε κάτι με κράταγε πίσω... Ενεργητικός θα ήθελα να είμαι ... Αν γνωρίζετε , ενημερώστε ! Ευχαριστώ.

• Like
Αντιδράσεις: loo

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.695
Πόντοι
206

Καλησπέρα στην παρεα!
Ελπίζω να περνάτε όμορφα και ποιοτικά.
Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με Πελη? Πολλές φορές έχω μπει στην πρίζα αλλά πάντοτε κάτι με κράταγε πίσω... Ενεργητικός θα ήθελα να είμαι ... Αν γνωρίζετε , ενημερώστε ! Ευχαριστώ.
Πολύ καλή η Τρανς Πέπη θεόρατη τρανς γυναίκα με βυζάρες !!!!

Κάνει πολύ καλό σεξ και πολύ καλή πίπα !!!

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.695
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους
Χρειάζομαι την βοήθεια σας
Με έχει πιάσει μανία για καταδρομική
Ποια από αυτές θα προτείνατε ;
Εγώ θέλω να είμαι ενεργητικός

Πολύ καλή η Τρανς Εύα έχω πάει 3 φορές συνολικά είναι πολύ καλή με τους πρωτάρηδες !!!

Με έκανε άσπρο στο πρόσωπο η Εύα ολοκλήρωσε στο πρόσωπο μου και το καταευχαρεστιθηκα !!!!

Κάνει πολύ καλό σεξ η Εύα είναι κυρίως παθητική !!!!

Κάνει εξαιρετικο στοματικό !!

Με τις υπόλοιπες δεν έχω πάει αλλά ακούω πολύ καλά λόγια για τη Μιχαέλα !!!!

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.695
Πόντοι
206
Σκέφτομαι να επενδύσω ένα 100αρι και είμαι ανάμεσα σε Αθήνα και Αλεξάνδρα...Ποια προτείνεται;
Η Αλεξάνδρα έχει πολλά τατουάζ και είναι κάπως άγρια στο πρόσωπο αλλά έχει κορμάρα !!!!

Είμαι φανατικός τρανσοφιλος !!!

Θέλω να πηγαίνω με όλο και περισσότερες τρανς !!!!

Όταν πρωτοδοκιμασα με τρανς τρελάθηκα !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom