Πολύ ωραίες οι νέες φωτογραφιες. Πολύ όμορφη. Τωρα το 100αρικο... Είναι ένα θέμαΠολύ καλή φαίνεται αλλά αυτό το 60 ευρώ το μισάωρο δεν μαρεσει
Δλδ θα παμε με το ρολόι;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Kakoslikos45
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 210
- Πόντοι
- 0
Συναθλητές καλησπέρα! Σκέφτομαι να την επισκεφτώ το ΣΚ μιας και είδα ότι ξαναήρθε Αθήνα. Την προηγούμενη φορά που ήταν εδώ δεν την πρόλαβα. Έχει κανένας πρόσφατη εμπειρία να μοιραστεί, εντυπώσεις, τί χρεώνει κλπ; 6983646153
Εντυπώσεις δεν εχω να σου πω αλλά χρεώνει 100 την ωρα..Συναθλητές καλησπέρα! Σκέφτομαι να την επισκεφτώ το ΣΚ μιας και είδα ότι ξαναήρθε Αθήνα. Την προηγούμενη φορά που ήταν εδώ δεν την πρόλαβα. Έχει κανένας πρόσφατη εμπειρία να μοιραστεί, εντυπώσεις, τί χρεώνει κλπ; 6983646153
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Υπάρχει θέμα στο φόρουμ όπου καθημερινά η Μαριάνα αναφέρει τις βάρδιεςΣυναθλητες ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο σαιτ για το Αγκυρας 1? Θελω να παω με την Βικυ αλλα να δω τα ωραρια να ξερω ποτε ειναι εκει. Ευχαριστω!
Ευχαριστω πολυ!!Υπάρχει θέμα στο φόρουμ όπου καθημερινά η Μαριάνα αναφέρει τις βάρδιες
Dulce colombiana recién yegada a Atenas
. Soy una chica sexy muy joven dispuesta a complacer tus fantasías. Tengo 23 años de edad tengo mi propio espacio. Tengo viver y WhatsApp. Contacta con migo si quieres un momento agradable. +306984191084
kanesex.com
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 379
- Πόντοι
- 21
την εχω στο ινστα και πηγε Αμερικη, λογικα θα κατσει μεχρι να της τελειωσει η πρασινη καρτα. Αραζει με Yasmin Lee και Εva ParadisΞερει κανεις κατι; Την εκανε αυτη;
https://trans.eros.com/california/los_angeles/files/7249083.htm
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Κ εγώ...απωθημένο την έχω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακάρι να φέρει Γιασμίν Λι Ελλάδατην εχω στο ινστα και πηγε Αμερικη, λογικα θα κατσει μεχρι να της τελειωσει η πρασινη καρτα. Αραζει με Yasmin Lee και Εva Paradis
Διαγραμμένο μέλος 187939
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Σύντροφοι καλησπέρα! Ψάχνω φρέσκο σε ηλικία και όσο λιγότερο αντρουά...έπεσα πάνω στην Emma trans που φαίνεται να πληρεί τα στάνταρ μου. Μήπως έχει κάποιος εμπειρία;
Emma Trans 6983348922
Γεια σας είμαι η Emma 20 χρονη εντυπωσιακή trans με όλο το πακέτο. Αν θες να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία με ένα όμορφο θηλυκό τρανς κορίτσι μην διστάσεις να με καλέσεις! Κάνω ραντεβού στον χώρο μου η σε ξενοδοχείο επικοινωνήστε μαζί μου στο 6983348922 + viber&whats app. Απαιτώ καθαριότητα όπως...
kanesex.com
Vasillakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Φίλε θα την βρεις σίγουρα.δουλευει τις πιο πολλές φορες βράδυ .είναι πολύ ωραίο μωρο και κόλλημα " μεγάλο"Συναθλητες ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο σαιτ για το Αγκυρας 1? Θελω να παω με την Βικυ αλλα να δω τα ωραρια να ξερω ποτε ειναι εκει. Ευχαριστω!
Πανάκριβη πάντωςΣύντροφοι καλησπέρα! Ψάχνω φρέσκο σε ηλικία και όσο λιγότερο αντρουά...έπεσα πάνω στην Emma trans που φαίνεται να πληρεί τα στάνταρ μου. Μήπως έχει κάποιος εμπειρία;
Emma Trans 6983348922
Γεια σας είμαι η Emma 20 χρονη εντυπωσιακή trans με όλο το πακέτο. Αν θες να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία με ένα όμορφο θηλυκό τρανς κορίτσι μην διστάσεις να με καλέσεις! Κάνω ραντεβού στον χώρο μου η σε ξενοδοχείο επικοινωνήστε μαζί μου στο 6983348922 + viber&whats app. Απαιτώ καθαριότητα όπως...kanesex.com
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
χαζή είναι; να της φάει όλη την πελατεία;Κ εγώ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακάρι να φέρει Γιασμίν Λι Ελλάδα
Όπως τις φώτο. Petit με εργαλείο γύρω στους 15-17cm. Εάν τη σεβαστεις θα βγάλει καλό προφίλ. Μία ώρα ενεργό και παθητικό ρόλο. Πιπα Ακα. 100€Γνώμες;
Ενεργοπαθητικη τρανς Αλίκη πετιτ (διαβάσετο ολο)
Είμαι ακριβώς αυτή που βλέπεις , μικροκαμωμένη εντυπωσιακή τρανς με αναλογίες 1,60 52 κιλά και 18 cm πλήρως λειτουργικά . Παίζω κυριος ενεργητικά, ενεργοπαθητικα ακόμα και παθητικά αν αυτό θέλεις , αρκεί να είσαι καθαρός και περιποιημένος Θα με βρεις στο χώρο μου ΜΟΝΟ από της 12:30 έως και της...kanesex.com
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 379
- Πόντοι
- 21
εχει παρει ποτε κανενας τρανς outcall ? αν ναι στειλτε μου ενα δμ να ρωτησω
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Αφού έχει κοντά 17 καλά είναι..Εγώ για ενεργητική την θέλωΌπως τις φώτο. Petit με εργαλείο γύρω στους 15-17cm. Εάν τη σεβαστεις θα βγάλει καλό προφίλ. Μία ώρα ενεργό και παθητικό ρόλο. Πιπα Ακα. 100€
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 237
- Πόντοι
- 1
απομυθοποιηειται οταν την δεις. Αστο καλυτερα...απωθημένο την έχω
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Δεν είναι καλή;απομυθοποιηειται οταν την δεις. Αστο καλυτερα...
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 237
- Πόντοι
- 1
οι φωτο ειναι περσινες. Τωρα εχει τεραστια κοιλια. Βαριεται αφανταστα και αμα παρει τα λεφτα στην αρχη , αστα! Το στομα της μυριζει ασχημα απο μακρια. Πολυ μικρο πεος. Ειναι της παρεας των κουβανων. Δεν ειναι κολομβιανηΞερουμε κατι?Πολυ με καυλωνει...Dulce colombiana recién yegada a Atenas
. Soy una chica sexy muy joven dispuesta a complacer tus fantasías. Tengo 23 años de edad tengo mi propio espacio. Tengo viver y WhatsApp. Contacta con migo si quieres un momento agradable. +306984191084kanesex.com
Τελευταία τροποποίηση:
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 237
- Πόντοι
- 1
εγω που την ειδα πριν 5 χρονια ηταν ηδη αρκετα γερασμενη και στο προσωπο και στο σωμα, καμμια σχεση μετις φωτο ,τις τωρινες που δειχνει φρεσκια. Σιγουρα ειναι 50 plus. Βρωμαει τσιγαριλα το στομα της και τα δοντια της απεριποιητα.... Η διαθεση της και η συμμετοχη της ανυπαρκτα. Μεγαλο σχετικα πεος αλλα θελει γρυλλο για να σηκωθει. Για να τελειωσει δε το συζηταμε...Δεν είναι καλή;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις