Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.005
Πόντοι
31.618
Δε θυμάμαι να ρώτησε κανένας την άποψη σου.
Επίσης, δε νομίζω ότι ενδιαφέρεται κανείς για την άποψη σου.
Βρίσκεσαι σε τμήμα του forum το οποίο αφορά τις trans. Αν δε σου αρέσει, μπορείς να αποχωρήσεις.
Αλλά για να βρίσκεσαι σε thread με όνομα "Τραβέλια - γενική συζήτηση", λογικά πληροφορίες για κάποια trans θα έψαχνες.
Δεν είναι κακό, ρώτησε μας ποια θέλεις να σου ανοίξει τον πάτο να σου δώσουμε πληροφορίες. Και κανένας δε θα σε κοροϊδέψει ή θα σου βάλει ταμπέλα.
Φιλε μου μην τσακονεσε με τον τύπο .σηγουρα ψάχνετε και κάτι αντιμάχεται μέσα του .είναι λογικό είναι ο τρόπος που μεγαλώσαμε μέσα στην κολοκοινονια που είναι γεμάτη υποκρισία και ψέμα.
Εγώ στα 50 μου δέχθηκα πος θέλω να γαμισω μια γυναίκα με καυλι μετά να της πάρω πίπα και μετά να τον πάρω σαν παθιτηκος.γουσταρα τρελά και γουστάρω ακόμα .δεν άλλαξα γνώμη για της γυναίκες αλλά οι τρανς είναι άλλη φάση,προχωρημένη.
Στα 20 στα 30στα40 το να φάω 20cm πουτσα ήταν ότι χηροτερο θα μπορούσε να μου συμβεί.
Μακάρι να ειμουν ποιο ανοιχτομυαλος όταν ειμουν ποιο νέος.
Και λυπάμαι πάρα πολύ για άτομα "διαφορετικά" που έχω τραμπουκισει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.241
Πόντοι
2.356
Φίλε με συγχωρείς αλλά μόνο αν είσαι πούστης μια τρανς είναι πιο καυλωτική από γυναίκα. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι, απλά να το παραδεχτείς στον εαυτό σου.
Δεν θα κάτσω να απαντήσω σε αυτό φίλε μου. Ζήσε στη σπηλιά σου και όλα οκέι.

Vasillakis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
404
Πόντοι
21
Ωραιος πουτσος φιλε.
Μεγαλος και χοντρός .
Ότι πρέπει για γλύψιμο.
Εγώ προσωπικά δεν το χορταίνω το καυλι της .
Έχω κάνει ατελείωτα γλειψιματα μαζί της.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.278
Πόντοι
446
Φιλε μου μην τσακονεσε με τον τύπο .σηγουρα ψάχνετε και κάτι αντιμάχεται μέσα του .είναι λογικό είναι ο τρόπος που μεγαλώσαμε μέσα στην κολοκοινονια που είναι γεμάτη υποκρισία και ψέμα.
Εγώ στα 50 μου δέχθηκα πος θέλω να γαμισω μια γυναίκα με καυλι μετά να της πάρω πίπα και μετά να τον πάρω σαν παθιτηκος.γουσταρα τρελά και γουστάρω ακόμα .δεν άλλαξα γνώμη για της γυναίκες αλλά οι τρανς είναι άλλη φάση,προχωρημένη.
Στα 20 στα 30στα40 το να φάω 20cm πουτσα ήταν ότι χηροτερο θα μπορούσε να μου συμβεί.
Μακάρι να ειμουν ποιο ανοιχτομυαλος όταν ειμουν ποιο νέος.
Και λυπάμαι πάρα πολύ για άτομα "διαφορετικά" που έχω τραμπουκισει
respect !!!

malakas45

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2019
Like
27
Πόντοι
0
Για καλό sloppy deepthroat στην Αθήνα, τι προτείνετε;

VasilisGr93

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2023
Like
12
Πόντοι
0

kauliaris12

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα και καλό Σάββατο να έχουμε ξερει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για την κυρία;;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Καλησπέρα στην ομάδα και καλό Σάββατο να έχουμε ξερει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για την κυρία;;
Η Σόφη από φυλής 99 είναι

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
340
Πόντοι
21
Μιχαελα απ Περιστέρι είναι πολύ καλή και για πρωτάρη σε παθητικό ρόλο

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Γνώμες;

vido

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2022
Like
140
Πόντοι
0
Γνώμες;
απωθημένο την έχω

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
858
Πόντοι
86
Γνώμες;
Πολύ καλή φαίνεται αλλά αυτό το 60 ευρώ το μισάωρο δεν μαρεσει
Δλδ θα παμε με το ρολόι;;;

moulder

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
131
Πόντοι
0
Ερχόμενος στην Αθήνα για δουλειά αύριο,θα έχω λίγο ελεύθερο χρόνο πρωί - μεσημέρακι και θέλω να το εκμεταλλευτώ με καμιά τρανς. Ξέρετε καμιά καλή, Ελληνίδα ή ξένη που θα εκάνε ραντεβού πχ μεσημέρι στις 12 ; Ή είναι όλες του βραδινού;

Kakoslikos45

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους..Επειδή θέλω να πάω για πρώτη φορά με τρανς αλλά μόνο σας ενεργητικός υπάρχει κάποια που να προτείνετε από την εμπειρία σας ρε παιδιά μην φάω φόλα σαν πρωτάρης? Θα ήθελα να είναι "θηλυκή" κατά κύριο λόγο ( π.χ η Φένια από ότι διαβάζω έχει πολύ καλές υπηρεσίες αλλά δεν είναι άγρια εμφανισιακά ).. Εϊμαι μεταξύ Ναντια τς , Μιχαέλα Περιστέρι και Ελενα Sunrise αλλά είμαι ανοικτός σε οποιαδήπτε άλλη άποψη..Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα κάθε βοήθεια..Σας ευχαριστώ πολύ όλους εκ των προτέρων!!
Αρχηγόπουλο δεν ξέρω τα γούστα σου αλλά θα σου πω την γνώμη μου. Εγώ 1η φορά που το έψαχνα το ίδιο με εσένα, πήγα τελικά με Lena trans(έχει και άλλα ονόματα φυσικά όπως όλες). Την θεωρώ και αρκετά θηλυκή και όμορφη και συνεννοήσιμη... Από τότε σκέψου ότι πήγαινα μόνο σ αυτήν για περίπου τρία χρόνια σερί. Μετά έφυγε για ένα διάστημα και τώρα έμαθα ότι επέστρεψε. Βέβαια από τότε, έφτιαξε και κώλο και χείλια.... Εμένα προσωπικά βέβαια δεν με χαλάει και εξακολουθώ να την θεωρώ και top και VFM. Αυτά βέβαια είναι γούστα... Καλή επιλογή!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom