Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.141
Πόντοι
3.886
Η Αλεξάνδρα έχει πολλά τατουάζ και είναι κάπως άγρια στο πρόσωπο αλλά έχει κορμάρα !!!!

Είμαι φανατικός τρανσοφιλος !!!

Θέλω να πηγαίνω με όλο και περισσότερες τρανς !!!!

Όταν πρωτοδοκιμασα με τρανς τρελάθηκα !!
Νομίζω όμως ότι η Αθήνα έχει καλύτερη πουτσα

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.893
Πόντοι
206
Νομίζω όμως ότι η Αθήνα έχει καλύτερη πουτσα
Tη καλύτερη πούτσα την έχει η Queen athina μαζί με τη Νικόλ απο τη Συγγρου πάνω απο το κινέζικο εστιατόριο απέναντι απο το αστυνομικό τμήνα Νέας Σμύρνης

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.141
Πόντοι
3.886
Tη καλύτερη πούτσα την έχει η Queen athina μαζί με τη Νικόλ απο τη Συγγρου πάνω απο το κινέζικο εστιατόριο απέναντι απο το αστυνομικό τμήνα Νέας Σμύρνης
Νμζ δεν βγαίνει ποια...Η κάνω λάθος;

Kakoslikos45

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Εντυπώσεις δεν εχω να σου πω αλλά χρεώνει 100 την ωρα..
Απλά προς ενημέρωση... 150 την ώρα μου ζήτησε. Την ρώτησα για μισάωρο και μου είπε δεν γίνεται... Και φυσικά έφαγε άκυρο! Το φοβερό είναι ότι την προηγούμενη φορά που ήταν εδώ και την είχα πάρει τηλέφωνο, μου είχε πει 70... Αλλά τώρα ξέρεις... Ο πόλεμος φταίει που ανέβηκαν οι τιμές

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
196
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά! Έχει κανείς άποψη για την συγκεκριμένη; Όσο περισσότερες πληροφορίες! Ευχαριστώ

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.141
Πόντοι
3.886
Την έχει δοκιμάσει κανείς τελευταία;

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.893
Πόντοι
206
Eχω παει 3 φορες μαζί της παλαιά πολύ δυνατή τύπησα !!!

Scorpio0007

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2023
Κριτικές
1
Like
173
Πόντοι
0
Επιβεβαιώνω!! Υπέροχη η Daniella!! Ωραίες υπηρεσίες χωρίς βιασύνη !!

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
196
Πόντοι
1
Την είχα πάρει πριν τέσσερα χρόνια. Αρκετά θηλυκό σώμα και γυμνασμένη.. Στο τέλος έχυσε κιόλας αρκετή κρέμα. Μέχρι εδώ τα θετικά,πάμε στα αρνητικά .. η συμπεριφορά της αρκετά σνομπ και κάνει κρα από μακριά ότι κάνει αγγαρεία πράγμα που εμένα με έκανε να μην την ξαναπροτιμήσω. Για να καταλάβεις, στο τέλος που ήταν ξαπλωμένη και την έπαιζε δυνατά για να χύσει, εγώ της χάιδευα το περίνεο κάτω από τα αρχίδια, την ρωτάω σ’ αρέσει; και μου λέει «όχι» ενώ συνεχιζε να τον παίζει δυνατά Πίστεψε με έχω αυτογνωσία, δεν έφταιγα εγώ. Είμαι αρκετά εμφανίσιμός και πάρα πολύ καθαρός. Απλά το τυπάκι είναι σνομπ.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.141
Πόντοι
3.886
Την είχα πάρει πριν τέσσερα χρόνια. Αρκετά θηλυκό σώμα και γυμνασμένη.. Στο τέλος έχυσε κιόλας αρκετή κρέμα. Μέχρι εδώ τα θετικά,πάμε στα αρνητικά .. η συμπεριφορά της αρκετά σνομπ και κάνει κρα από μακριά ότι κάνει αγγαρεία πράγμα που εμένα με έκανε να μην την ξαναπροτιμήσω. Για να καταλάβεις, στο τέλος που ήταν ξαπλωμένη και την έπαιζε δυνατά για να χύσει, εγώ της χάιδευα το περίνεο κάτω από τα αρχίδια, την ρωτάω σ’ αρέσει; και μου λέει «όχι» ενώ συνεχιζε να τον παίζει δυνατά Πίστεψε με έχω αυτογνωσία, δεν έφταιγα εγώ. Είμαι αρκετά εμφανίσιμός και πάρα πολύ καθαρός. Απλά το τυπάκι είναι σνομπ.
Κατάλαβα φίλος...Άρα μακρυά

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.893
Πόντοι
206

Μπράβο που σε έχυσε !!!

Είναι ωραίο να σε χύνουν !!!!

Με έχει χύσει η τρανς Νικόλ σιγγρου και η Εύα από τη Νίκαια άσπρο με έκαναν !!!!
Με έχουν χύσει και γυναίκες!!!

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.141
Πόντοι
3.886
Πέτυχα σήμερα απόγευμα την Νάνσυ στο φυλής 99..Πήρε μεταγραφή;