You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανς Λία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα noknow4
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 692
- Εμφανίσεις 244K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
ευχαριστω πολυ να σαι καλα αλλα στη δικη μας δουλεια δυστυχως δεν μετρανε ολα αυτα ....κυριαρχει ο αθεμιτος ανταγωνισμος και η κακογουστια .Η φτηνια τρωει τον παρα λει ο λαος .οταν καποιος κανει τη δουλεια του σωστα παντα υπαρχει καποιος που τον περιμενει στη γωνια ...ειτε την κανει καλα ειτε οχι .σημασια εχει να υπαρχει εξελιξη και οχι στασιμοτητα...αρκετα ομως δεν θελω να κουρασω καλο πασχα σε ολο τον κοσμοΛία είσαι εκθαμβωτική.. κορμάρα, υπέροχο πρόσωπο και επίπεδο..
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.691
- Πόντοι
- 746
ευχαριστω πολυ να σαι καλα αλλα στη δικη μας δουλεια δυστυχως δεν μετρανε ολα αυτα ....κυριαρχει ο αθεμιτος ανταγωνισμος και η κακογουστια .Η φτηνια τρωει τον παρα λει ο λαος .οταν καποιος κανει τη δουλεια του σωστα παντα υπαρχει καποιος που τον περιμενει στη γωνια ...ειτε την κανει καλα ειτε οχι .σημασια εχει να υπαρχει εξελιξη και οχι στασιμοτητα...αρκετα ομως δεν θελω να κουρασω καλο πασχα σε ολο τον κοσμο
...όταν είσαι χώρια μου με τρώει η στεναχώρια μου...
καλό Πάσχα σε ολους σας
TRIARCHYLOSTLOVERS
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Πως εισαι στο instagram?μπες ινσταγκραμ να με βρεις και ειναι το μονο σιγουρο οτι θα ταξιδεψεις συντομα
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
μπειμπι λιγο αν προσεχες σε καθε ποστ μου κατω τρεχει μια μπαρα και γραφει ολα οσα θελεις να μαθεις τηλεφωνο ινσταγκραμ κτλ δεν θελει κοπο θελει τροποΠως εισαι στο instagram?
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.691
- Πόντοι
- 746
μπειμπι λιγο αν προσεχες σε καθε ποστ μου κατω τρεχει μια μπαρα και γραφει ολα οσα θελεις να μαθεις τηλεφωνο ινσταγκραμ κτλ δεν θελει κοπο θελει τροπο
Λία μου, αυτό είναι μία αρρώστια της εποχής μας, διαβάζουν τα πρώτα και τα κεφάλαια και δεν φτάνουν στο τέλος. Τώρα με το κορονοϊο πιστεύω να αλλάξει κατάσταση λίγο. Ο κόσμος να μάθει να διαβάζει και μεταξύ γραμμές κι αυτά που δεν είναι γραμμένα.
nikolaou639
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 553
- Πόντοι
- 291
μπειμπι λιγο αν προσεχες σε καθε ποστ μου κατω τρεχει μια μπαρα και γραφει ολα οσα θελεις να μαθεις τηλεφωνο ινσταγκραμ κτλ δεν θελει κοπο θελει τροπο
Μωρό Καλησπέρα ποτέ θα έρθεις προς Καβάλα ;;;;
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
κανεις δεν ξερει ακομη οταν και αν θα ενημερωσωΠότε θα είσαι Αθήνα να κανονίσω να αφήσω όλες τις δουλειές για πάρτη σου
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.691
- Πόντοι
- 746
κανεις δεν ξερει ακομη οταν και αν θα ενημερωσω
Βλέπεις αγάπη μου πως συμμορφώθηκα, δεν ρωτώ, περιμένω ενημέρωση. Πως πάει Ελλάδα?
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
μια χαρα ολα γινονται και πιο κανονικα καθε μερα που περναει
Βλέπεις αγάπη μου πως συμμορφώθηκα, δεν ρωτώ, περιμένω ενημέρωση. Πως πάει Ελλάδα?
malexanthi
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κούκλα
Παλιότερα έκανες επισκέψεις Καβάλα από την οποία κατάγεσαι.
Θα μας ξαναέρθεις προς το εδώ να σε συναντήσουμε ;
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
αν σε ενδιαφερει ελα θεσσαλονικη δεν νομιζω να κανω ραντεβου καβαλα αλλα αν συμβει θα ενημερωσω προς το παρον καναμε το εμβολιο και παμε για ανοσια αυτο πρωτα και οδευουμε για κοβιτ φριΚαλησπέρα κούκλα
malexanthi
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ κουκλα. Και εγώ τελείωσα με την μια με τα εμβόλια (johnson βλεπεις ) και ήδη περασαν οι μισες μέρες πριν την πλήρη ανοσία. Κρίμα που δεν κάνεις ραντεβού Καβάλα . Αν με βγάλει ο δρομος μου προς Θεσσαλονίκη θα τα πούμε.αν σε ενδιαφερει ελα θεσσαλονικη δεν νομιζω να κανω ραντεβου καβαλα αλλα αν συμβει θα ενημερωσω προς το παρον καναμε το εμβολιο και παμε για ανοσια αυτο πρωτα και οδευουμε για κοβιτ φρι
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
ινσταγκραμ αγαπη παντα γραφω που βρισκομαι για να μη με ρωτατε συνεχεια που ειναι αρκετα κουραστικοΣε ευχαριστώ κουκλα. Και εγώ τελείωσα με την μια με τα εμβόλια (johnson βλεπεις ) και ήδη περασαν οι μισες μέρες πριν την πλήρη ανοσία. Κρίμα που δεν κάνεις ραντεβού Καβάλα . Αν με βγάλει ο δρομος μου προς Θεσσαλονίκη θα τα πούμε.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.886
Ποιο είναι το ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ σου μωράκι?
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
Ποιο είναι το ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ σου μωράκι?
Αθήνα ποτέ θα κατέβεις κουκλαρα;ενημερωση μονο το σουκου θα ειμαι Βολο τα ραντεβου θα ειναι περιορισμενα κανονιστε την πορεια σας και απο δευτερα Λαρισα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 115
- Εμφανίσεις