Kavffc
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2018
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Καβάλα θα έρθεις Λία;ενημερωση μονο το σουκου θα ειμαι Βολο τα ραντεβου θα ειναι περιορισμενα κανονιστε την πορεια σας και απο δευτερα Λαρισα
Καβάλα θα έρθεις Λία;ενημερωση μονο το σουκου θα ειμαι Βολο τα ραντεβου θα ειναι περιορισμενα κανονιστε την πορεια σας και απο δευτερα Λαρισα
πρεπει καποια στιγμη μου ελειψεΑθήνα ποτέ θα κατέβεις κουκλαρα;
κι εσύ μας έλειψεςπρεπει καποια στιγμη μου ελειψε
κι εσύ μας έλειψες
ασε τον προλογο εσυ 2 φορες ηρθα ουτε γεια δεν πηρες να πεις καλο μηνακι εσύ μας έλειψες
κοκκινη καρτα εχειςδεν θα το πηρα ειδηση
Υπέροχη Λία...
το τζαμπα πεθανε αγαπητεΔείξε κ πατούσες να γουστάρουμε κ εμείς.
Αθήνα είσαι;το τζαμπα πεθανε αγαπητε
προσεχε τις πατουσες γιατι μπορει να ειναι και νουμερο 45Δείξε κ πατούσες να γουστάρουμε κ εμείς.
και εσυ τι ζορι τραβας μηπως σε επιασε λιγουρα ??προσεχε τις πατουσες γιατι μπορει να ειναι και νουμερο 45
Καμια λιγουρα...απλα τον προετοιμαζω μην εκπλαγει...δυσαρεστακαι εσυ τι ζορι τραβας μηπως σε επιασε λιγουρα ??
μην ανυσηχεις εσυ κανε δουλεια σου αυτος με γνωριζει .εγω και εσυ γνωριζομαστε ?????? ασε που φοραω 42 και σε οποιον αρεσει για τους υπολοιπους δεν μου καιγεται καρφιΚαμια λιγουρα...απλα τον προετοιμαζω μην εκπλαγει...δυσαρεστα
6940901722 για ραντεβουΓια σου μωρό, την επόμενη Παρασκευή θα είμαι Θεσσαλονίκη, πως μπορώ να σε συναντήσω?