lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
πρεπει να τα πουμε απο κοντα εμεις μπειμπι καποια στιγμη:o :o τι ομορφιές είναι αυτές ??
τα φιλια μου απο Αθηνα
πρεπει να τα πουμε απο κοντα εμεις μπειμπι καποια στιγμη:o :o τι ομορφιές είναι αυτές ??
Καλημέρα, κούκλα, σκοπεύεις να περάσεις και από τη μικρή Κύπρο φέτος ή πρέπει να έρθω Ελλάδα?πρεπει να τα πουμε απο κοντα εμεις μπειμπι καποια στιγμη
τα φιλια μου απο Αθηνα
ποτε δεν ξερεις με εμενα ειμαι απροβλεπτηΚαλημέρα, κούκλα, σκοπεύεις να περάσεις και από τη μικρή Κύπρο φέτος ή πρέπει να έρθω Ελλάδα?
Οποποπο, μάλιστα, αποδεκτό, μπορούμε να έχουμε και καμία πληροφόρηση? Δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία…ποτε δεν ξερεις με εμενα ειμαι απροβλεπτη
οκ παντα ενημερωνωΟποποπο, μάλιστα, αποδεκτό, μπορούμε να έχουμε και καμία πληροφόρηση? Δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία…
Lia ...ο δρομος για την ακολασια!!! :-*
μπες ινσταγκραμ να με βρεις και ειναι το μονο σιγουρο οτι θα ταξιδεψεις συντομα
Καλημερούδια, όταν σε βλέπω σε αυτή τη φωτογραφία γίνετε ο πούτσος μου κάγκελο και σκέπτομαι να έρθω Ελλάδα αφού δεν έρχεσαι Κύπρο.
σας ευχαριστω που με σκεφτεστε ολα μια χαρα ειμαι και εγω κλεισμενη στο σπιτι οπως ολος ο κοσμος μπορειτε να εμημερωνεστε για το τι κανω μεσω ινσταγκραμ τα φιλια μου και καλο πασχα σε ολους
σας ευχαριστω που με σκεφτεστε ολα μια χαρα ειμαι και εγω κλεισμενη στο σπιτι οπως ολος ο κοσμος μπορειτε να εμημερωνεστε για το τι κανω μεσω ινσταγκραμ τα φιλια μου και καλο πασχα σε ολους