gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στα παπαρια του....παπαζολο απο σημερα,δεν ανηκεις στο δυναμικο τις σχολης.
στα παπαρια του....παπαζολο απο σημερα,δεν ανηκεις στο δυναμικο τις σχολης.
Οχί ρε συ,πραγματικά με νοιάζει και με καίει!!! :-στα παπαρια του....
εγω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;η τρακαρισμενη τυπε μπορει να πλενει και το μουνι τις με χλωρινη μαζι με το πατωμα αν θελει. μαλακιες να μην μας λενε ομως.
αν εχει καταλαβεις η λουκριτια μαζεψε ολες τις καινουργιες και αυθαδιαζουν και πουλανε μαγκες στην σχολη μας.
που να ξερουν οτι θα γινουν ρομπες εντελως.
η λουκριτια εχει βαλθει να κλεισει την σχολη μας,αλλα ο κωλος τις θα κλεισει.
(μουτζα).....Οχί ρε συ,πραγματικά με νοιάζει και με καίει!!! :-
Ψάριιιιιι!!!(μουτζα).....
Οχί ρε συ,πραγματικά με νοιάζει και με καίει!!! :-
gl ενα κονεδάκι με το αβατάρ σου πλσ, οχι τιποτα αλλο,λόγο Σ.Κ. δηλαδή πριν γυρίσει η γυναίκα μου!!στα παπαρια του....
gl ενα κονεδάκι με το αβατάρ σου πλσ, οχι τιποτα αλλο,λόγο Σ.Κ. δηλαδή πριν γυρίσει η γυναίκα μου!!
Από το μαλλί και στην σπηλιά!!!Για πες μας τι τακτική πρόκειται να ακολουθήσεις και ελπίζω να ακούσω κάτι διαφορετικό από κωλοτρίψιμο στην λουκρητία και στις φίλες της.
παπαζολο τελικα το εχεις στο αιμα σου να ασχολησε με πατσαβουρες γκομενες.δεν μπορεις να ξεφυγεις με τιποτα απο τα σκατα μεσα.Από το μαλλί και στην σπηλιά!!!
>το μελος που ανεβασε το θεμα ξεγραφτηκε οποτε το τοπικ μετονομαστηκε σε πειτε οτι σας κατεβει.
Οχί ρε συ,πραγματικά με νοιάζει και με καίει!!! :-
Μα δεν θα βγω με αυτές,τώρα αν γνωριστούμε κάπου τυχαία δεν ξέρω!!!παπαζολο τελικα το εχεις στο αιμα σου να ασχολησε με πατσαβουρες γκομενες.δεν μπορεις να ξεφυγεις με τιποτα απο τα σκατα μεσα.
κανονισε να ανοιξεις θρεντ μετα απο κανα 2 μερες και να μας ζητα συμβουλες για την μαλακια που εκανες και βγηκες με αυτες τις σαβουρες.
Μα δεν θα βγω με αυτές,τώρα αν γνωριστούμε κάπου τυχαία δεν ξέρω!!!
Εξόδα πάλι,έξοδα και έχουμε και κρίση!!!Για να το παίξεις σωστός μιας και ξέρεις πως θα τις συναντήσεις, καλό είναι να μην πας με άδεια χέρια.
Πάρε για δώρο κανα σαμπουάν ή καθαρά ρούχα και θα το εκτιμήσουν.
>
ειπα και εγω, πως και μπηκε μια συμπαθητικη εδω μεσα
Τέτοια θέλουν οι κνίτισες λοιπόν,θα έχω υπόψην!!!Πάρε και κανένα μπρόκολο, κανένα πράσσο για τη vegan.
Από τη λαϊκή ρεεεεεε.
Τέτοια θέλουν οι κνίτισες λοιπόν,θα έχω υπόψην!!!
Εξόδα πάλι,έξοδα και έχουμε και κρίση!!!