Επισκέπτης
Για την λουκ λέω!!!αυτή νομίζω είναι που δεν ήθελε ταμπέλες...
αμά ρε παπαζολ δηλαδίς, μουτζωμένος είσαι?
Για την λουκ λέω!!!αυτή νομίζω είναι που δεν ήθελε ταμπέλες...
αμά ρε παπαζολ δηλαδίς, μουτζωμένος είσαι?
Για την λουκ λέω!!!
Για να σπάσει ο πάγος ρε παπάρα και να πιάσετε κουβέντα.
Εσύ τι σκέφτεσαι να πεις άμα τις δεις από κοντά, για τους μουσουλμάνους της Θράκης?
Για την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στο Νατο και της Τουρκίας στην Ε.Ε.!!!Για να σπάσει ο πάγος ρε παπάρα και να πιάσετε κουβέντα.
Εσύ τι σκέφτεσαι να πεις άμα τις δεις από κοντά, για τους μουσουλμάνους της Θράκης?
you got me :-Εσύ είσαι η κινεζοemo τελικά?
σμοοοοοοοοοολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*
νομιζω οτι περισσοτερο θα το εκτιμησουν οι ΚΝΙτισσες..
προσπαθησε αν το δεις απο τη δικη τους πλευρα.
Για την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στο Νατο και της Τουρκίας στην Ε.Ε.!!!
Λέω να πάω με λουλούδια και γλυκάκια,πώς σου φαίνεται;!
Καλές ιδέες!!!Ίσως αλλά παραείναι πιτσιρίκες για να ασχολούνται με τέτοια θέματα.
Σε τέτοια ηλικία είναι επιφανειακά αριστερές.
Ετσι και σκάσει ο Καινούργιος με καμια μπλούζα του Τσε και αφήσει άπλυτο το μαλλί θα θεωρηθεί cool τύπος και αριστερός enough.
Νομίζω ότι ο Δάσκαλος πρέπει να κάνει την τελευταία του προσπάθεια για τη συμμόρφωσή σου.
Ίσως αλλά παραείναι πιτσιρίκες για να ασχολούνται με τέτοια θέματα.
Σε τέτοια ηλικία είναι επιφανειακά αριστερές.
Ετσι και σκάσει ο Καινούργιος με καμια μπλούζα του Τσε και αφήσει άπλυτο το μαλλί θα θεωρηθεί cool τύπος και αριστερός enough.
Νομίζω ότι ο Δάσκαλος πρέπει να κάνει την τελευταία του προσπάθεια για τη συμμόρφωσή σου.
καυλως σας βρηκα
καυλως μας ηρθες καλη μου!!!
Καλές ιδέες!!!
Εσύ πάλι ποια είσαι;;;καυλως σας βρηκα
small_lebowski, εκ cosmoforum ορμώμενηΕσύ πάλι ποια είσαι;;;
Ηλικία και κατάσταση σχέσης!!!small_lebowski, εκ cosmoforum ορμώμενη
εν ξερω/εν απαντωΗλικία και κατάσταση σχέσης!!!
Θα το έβαζα στο κόσμο, αλλά αφού ήρθατε όλες εδώ... Χθες έκανα ένα πολύ γελοίο τρακάρισμα. Είμαι νέα οδηγός, πήρα το δίπλωμα πριν 2 βδομάδες. Και τώρα σκέφτομαι, μήπως δεν είμαι εγώ για τιμόνι; Μήπως να κάνω άλλες δουλειές στο σπίτι; Έχω πάθει σοκ, γιατί ήταν απλά ένα στενό και δεν πήρα καλά τη στροφή και έπεσα σ' ένα παρκαρισμένο τζιπ. Αν είναι να τρακάρω συνέχεια (που αυτό προβλέπω να γίνεται), ο,τι χρήματα βγάζω, θα τα δίνω στο αυτοκίνητο. Τι λέτε; Να τ' αφήσω λοιπόν καλύτερα;