Νέα

Τράκαρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κο(ί)τα!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Για να σπάσει ο πάγος ρε παπάρα και να πιάσετε κουβέντα.
Εσύ τι σκέφτεσαι να πεις άμα τις δεις από κοντά, για τους μουσουλμάνους της Θράκης?

νομιζω οτι περισσοτερο θα το εκτιμησουν οι ΚΝΙτισσες..

προσπαθησε αν το δεις απο τη δικη τους πλευρα.

Επισκέπτης
Για να σπάσει ο πάγος ρε παπάρα και να πιάσετε κουβέντα.
Εσύ τι σκέφτεσαι να πεις άμα τις δεις από κοντά, για τους μουσουλμάνους της Θράκης?
Για την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στο Νατο και της Τουρκίας στην Ε.Ε.!!! :grin:
Λέω να πάω με λουλούδια και γλυκάκια,πώς σου φαίνεται;!  :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σμοοοοοοοοοολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
νομιζω οτι περισσοτερο θα το εκτιμησουν οι ΚΝΙτισσες..

προσπαθησε αν το δεις απο τη δικη τους πλευρα.

Ίσως αλλά παραείναι πιτσιρίκες για να ασχολούνται με τέτοια θέματα.
Σε τέτοια ηλικία είναι επιφανειακά αριστερές.
Ετσι και σκάσει ο Καινούργιος με καμια μπλούζα του Τσε και αφήσει άπλυτο το μαλλί θα θεωρηθεί cool τύπος και αριστερός enough.

Για την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στο Νατο και της Τουρκίας στην Ε.Ε.!!! :grin:
Λέω να πάω με λουλούδια και γλυκάκια,πώς σου φαίνεται;!  :2funny: :2funny:

Νομίζω ότι ο Δάσκαλος πρέπει να κάνει την τελευταία του προσπάθεια για τη συμμόρφωσή σου.

Επισκέπτης
Ετσι και σκάσει ο Καινούργιος με καμια μπλούζα του Τσε και αφήσει άπλυτο το μαλλί θα θεωρηθεί cool τύπος και αριστερός enough.
Νομίζω ότι ο Δάσκαλος πρέπει να κάνει την τελευταία του προσπάθεια για τη συμμόρφωσή σου.
Καλές ιδέες!!! :cheesy:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Θα το έβαζα στο κόσμο, αλλά αφού ήρθατε όλες εδώ... Χθες έκανα ένα πολύ γελοίο τρακάρισμα. Είμαι νέα οδηγός, πήρα το δίπλωμα πριν 2 βδομάδες. Και τώρα σκέφτομαι, μήπως δεν είμαι εγώ για τιμόνι; Μήπως να κάνω άλλες δουλειές στο σπίτι; Έχω πάθει σοκ, γιατί ήταν απλά ένα στενό και δεν πήρα καλά τη στροφή και έπεσα σ' ένα παρκαρισμένο τζιπ.  :idiot:   Αν είναι να τρακάρω συνέχεια (που αυτό προβλέπω να γίνεται), ο,τι χρήματα βγάζω, θα τα δίνω στο αυτοκίνητο. Τι λέτε; Να τ' αφήσω λοιπόν καλύτερα;

το τζίπ μωρή ηλίθια ήταν δικό μου.Θα δώσεις κώλο για αυτό που έκανες αν δε θέλεις να πληρώσεις το φαναρτζίδικο μωρή σαβουροκαταπιόλα! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom