Νέα

Τράκαρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κο(ί)τα!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτο που σου λεει εχει μεγαλο δικιο γι αυτο μουγκα..
και κατι αλλο εαν εχεις τον παραμικρο φοβο στο τιμονι κιαλυτερα να μην το ξαναπιασεις..

θα σου πω μια προσωπικη εμπειρια μικρος ελεγα 'πως θα μαθω τον συμπλεκτη'? (μου φενοταν εξερετικα δυσκολο)!! τωρα ξερεις τι συμπερασμα εχω βγαλει?? οτι το τιμονι και μονο ειναι το πιο δυσκολο!! ο συμπλεκτης δεν ειναι τιποτα!
μετα το τιμονι και τον φοβο πρεπει να μαθεις ποτε προκειτε να κανει μαλακια ο αλλος..(πιστεψε με φενονται πολυ οι μαλακες)...ετοιμοτιτα!

agree! σαν τους καγκουρες που σου την βγαινουν απο τα αριστερα (κυριολεκτικα) ενω βγαινεις στον ταχειας κυκλοφοριας δεν εχει! γαμω το μπελα τους, ποσες φορες "μου την εχουν παιξει"!!!!!!

και μετα φταιω εγω που τους κολλαω στον κωλο απο τα νευρα μου, σαν τη σπαστικια μαλακω!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και μετα φταιω εγω που τους κολλαω στον κωλο απο τα νευρα μου, σαν τη σπαστικια μαλακω!  :2funny: :2funny: :2funny:

Κοιτα μονο μη σταματησει κανενας, σε πιασει και σου κανει τον κωλο σαν αυτες στις φωτογραφιες που ποσταρει ο πλεζουρ......

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτα μονο μη σταματησει κανενας, σε πιασει και σου κανει τον κωλο σαν αυτες στις φωτογραφιες που ποσταρει ο πλεζουρ......

χα χα χα! πιο πιθανο ειναι να τους το κανω εγω!!! οταν ο αλλος παει να με σκοτωσει ε δεν θα χαμπαριασω και εγω και ουτε θα τον σεβαστω! (γι αυτο εχουμε ηλιθια συμπεριφορα στους δρομους οι περισσοτεροι!!!!!)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
χα χα χα! πιο πιθανο ειναι να τους το κανω εγω!!! οταν ο αλλος παει να με σκοτωσει ε δεν θα χαμπαριασω και εγω και ουτε θα τον σεβαστω! (γι αυτο εχουμε ηλιθια συμπεριφορα στους δρομους οι περισσοτεροι!!!!!)

καλά εσύ ακόμα δεν ήρθες έγινες warned?
αν κάνεις έτσι και στο τιμόνι κούκλα μου καλύτερα να παίρνεις ταξάκι!
κάνεις και χαβαλέ με τον ταρίφα!

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλά εσύ ακόμα δεν ήρθες έγινες warned?
αν κάνεις έτσι και στο τιμόνι κούκλα μου καλύτερα να παίρνεις ταξάκι!
κάνεις και χαβαλέ με τον ταρίφα!

μου καναν πρωτα!!!!!!! για αυτο και εκανα! δεν κανω τιποτα χωρις να μου δωθει δικαιωμα πρωτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αντί για Τράκαρα είδα Τσόκαρα.....

τυχαίο μάλλον
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories