on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
γάματα.....
πίστεψέ το.....
κατάντια.
χάλι
πίκρα.
αν δεν δω, τιποτα δεν πιστευω
γάματα.....
πίστεψέ το.....
κατάντια.
χάλι
πίκρα.
δεν ξερω απο τετοια κολπα..ωπα....
με το καλημέρα παρτούζες...
πλέ αρχίζει και γλυκοχαράζει......
οχι ρε αφου ειμαι αδεκαρος..πλέ η τηλεόραση είναι πλάσμα;
στην φωτο της παρτουζας λεει....οχι ρε αφου ειμαι αδεκαρος..
την πλασμα μου την πηρε ο δοσατζης..
τωρα βλεπω σε μια ασπρομαυρη της γιαγιας μου..
πλέ η τηλεόραση είναι πλάσμα;
ποια φωτο???ποιας παρτουζας???στην φψτο της παρτουζας λεει....
ααααααααααααχαχχααχαχαχαχαχαχχααχαχαποια φωτο???ποιας παρτουζας???
αχ τα αγαπουλίνια μου μαζεύτηκαν όλες παρεούλα.
γουτσου γούτσου ......
Χμμ εσυ εισαι αυτη που μου ειχες πει οτι θα βαλεις το αγριο αγορι σου να μου τα ξεριζωσει? οταν σου ειχα πει για ξεκωλιασμα?Χαστούκια δέχομαι μόνο από το αγόρι μου.
Δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι.
Θα σε κατσάδιασε καμιά τσατσά στο μεταξουργείο, για αυτό είσαι επιθετικός.
ειχατε συζητηση επιπεδου εκει στο κοσμο τελικα...Χμμ εσυ εισαι αυτη που μου ειχες πει οτι θα βαλεις το αγριο αγορι σου να μου τα ξεριζωσει? οταν σου ειχα πει για ξεκωλιασμα?
Τα μαλλιά....????Χμμ εσυ εισαι αυτη που μου ειχες πει οτι [size=15pt]θα βαλεις το αγριο αγορι σου να μου τα ξεριζωσει?[/size] οταν σου ειχα πει για ξεκωλιασμα?
Με μπερδεύεις με άλλη.Χμμ εσυ εισαι αυτη που μου ειχες πει οτι θα βαλεις το αγριο αγορι σου να μου τα ξεριζωσει? οταν σου ειχα πει για ξεκωλιασμα?
Ειχα μπει με σαφεις προθεσεις,τις ρωταγα ολες σε ολα τα θεματα αν δινουν κωλουρι ελαχιστες βρηκαειχατε συζητηση επιπεδου εκει στο κοσμο τελικα...
Χου μωρη φλασκα κουρευτηκα δεν παιζει μαλλι πλεονΤα μαλλιά....????
ελα να να κανουμε συγκριση στις σουφρες μας να δουμε ποια ειναι πιο ανοιχτηΜε μπερδεύεις με άλλη.
Εξάλου γιατί να με ενοχλεί που ξεκολιάζεσαι ?
Δικός σου είναι ο λωκός.
φαε εσυ το μπρεκφαστ μπαν τωρα και τα λεμε μετα σπυριε.....ταπεινο χαμομηλακι;
τι χαζο νικ ειναι αυτο;
[/color[/URL]]
Δε με παίρνει, με το άνοιγμα σου.ελα να να κανουμε συγκριση στις σουφρες μας να δουμε ποια ειναι πιο ανοιχτη
Βγήκε στην αντεπίθεση το έκφυλο μουνοχειλάκι...την εκπαίδευσε ο πλε μάλλονελα να να κανουμε συγκριση στις σουφρες μας να δουμε ποια ειναι πιο ανοιχτη
Κατσε να ανακαλυψω ποια ειναι και θα βγει προγραμμα το ταπεινο μουνοχειλακιΒγήκε στην αντεπίθεση το έκφυλο μουνοχειλάκι...την εκπαίδευσε ο πλε μάλλον
Καλά ρε τον δίνεις και σε μας δεν λές τίποτα ρε ντιντή???
αυτο που σου λεει εχει μεγαλο δικιο γι αυτο μουγκα..Σιγά μην πρέπει να είσαι και ο Αϊνστάϊν. Άσε μας ρε φίλε.