loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μεσα εγω!τι λετε για τριτη 17/11?
μεσα εγω!τι λετε για τριτη 17/11?
οχι κεντρο ομως..θα γινεται της πουτανας...τι λετε για τριτη 17/11?
τυπε αν ο παπαζολο μπλεξει με λουκριτια και την φιλης την τρακαρισμενη αναρχοκουμουνα,αποβαλετε δια παντως απο την σχολη,και δεν ακουω τιποτα.Εν μέρει ναι αν και το σημείο με τη λουκρητία προβληματίζει τους κόλπους της ΣΧΟΛΗΣ. Για να ταιριάζετε και να κανονίζετε εξόδους σημαίνει ότι και εσύ ανήκεις στο στυλ που έχουμε περιγράψει πολλάκις και στο οποίο δε θα ήθελα να αναφερθώ περισσότερο.
Καλή επιτυχία με τον παπατσόλο.
τι λετε για τριτη 17/11?
δεν ειναι φιλη μου η κοιτα....τυπε αν ο παπαζολο μπλεξει με λουκριτια και την φιλης την τρακαρισμενη αναρχοκουμουνα,αποβαλετε δια παντως απο την σχολη,και δεν ακουω τιποτα.
Πού λέτε να συναντηθούμε λοιπόν;!τι λετε για τριτη 17/11?
τι λετε για τριτη 17/11?
οχι κεντρο ομως..θα γινεται της πουτανας...
πλακα κανεις?!βρε βρε βρε
ειναι το πολυτεχνιο!!!θα γινει χαμος...και που?
τρελαινομαι για Ανω Πόλη...
στα... γεφυρακια...
χαχαχαχαχα
παπαζολο απο σημερα,δεν ανηκεις στο δυναμικο τις σχολης.Πού λέτε να συναντηθούμε λοιπόν;!
τυπε αν ο παπαζολο μπλεξει με λουκριτια και την φιλης την τρακαρισμενη αναρχοκουμουνα,αποβαλετε δια παντως απο την σχολη,και δεν ακουω τιποτα.
το μελος που ανεβασε το θεμα ξεγραφτηκε οποτε το τοπικ μετονομαστηκε σε πειτε οτι σας κατεβει.επειδή το σαιτ είναι σοβαρό, αυστηρό, σας υπενθυμίζω οτι είστε σε θρεντ¨,<<τρακαρα>>
και οχι <<πείτε οτι σας κατέβει>>
Μούτζα
Μανούρα
Μπινελίκια?
Oxίιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!παπαζολο απο σημερα,δεν ανηκεις στο δυναμικο τις σχολης.
α... ωραία . ευκαιρία καποιος που ξέρει να το μετονομάσει << οι μαλακίες μας>>το μελος που ανεβασε το θεμα ξεγραφτηκε οποτε το τοπικ μετονομαστηκε σε πειτε οτι σας κατεβει.
α... ωραία . ευκαιρία καποιος που ξέρει να το μετονομάσει << οι μαλακίες μας>>
Καλά ρε, όλο στο μανούριασμα το μυαλό σου;;
Ή στις Μεγάλες Μπσωλές Μαύρων;;;
Ρεεεεε, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Πω, πω, πω,.......
η τρακαρισμενη τυπε μπορει να πλενει και το μουνι τις με χλωρινη μαζι με το πατωμα αν θελει. μαλακιες να μην μας λενε ομως.Δάσκαλε η τρακαρισμένη έφυγε και απ' ότι έμαθα καθαρίζει όσπρια στην κουζίνα. Φοβάμαι ότι τη συγκέντρωση που ετοιμάζουν θα τη δούμε σε κανα ρεπορτάζ με επεισόδια σε κανα κανάλι και θα είναι και ο παπατσόλο από κοντά.