Δηλαδή είσαι trendy?
μπορεις σε παρακαλω να σταματησεις να με προσβαλλεις????
φωναζε με νιντζα!
Δηλαδή είσαι trendy?
Παρρόν,γίνομαι και ακροδεξιός αμά είναι να βρω καλό !!!με εφτιαξες τωρα!!!!!!! ακροδεξιος???????????? που εισαι μαναρακιιιιιιιιιιι!!!! ελα στη θεια!!!!!!!!
α επισης ψωνιζω κ απο τα κινεζικα!!!με εφτιαξες τωρα!!!!!!! ακροδεξιος???????????? που εισαι μαναρακιιιιιιιιιιι!!!! ελα στη θεια!!!!!!!!
α επισης ψωνιζω κ απο τα κινεζικα!!!
οχι ακροδεξιος δε νομιζω πως ειναι...
απλα απολυτος κ ασχετος με το στυλ..
τζαμπα μιλας...
παντως το απολυτος θεωρειται και ακροδεξιος!
παπαζολ απο εμενα κανενας ακροδεξιος δεν προκειται να δει καν φωτο απο το κρεβατι! γενικως μη με ταμπελιαζετε θα πεσετε εξω σε ολα!
αρκανς δεν ειναι κιτρινα τα δοντακια μου καλο μου, αλλα τα προσφερω για ευνουχισμο αμα θελεις. :-* :-* :-* :-*
μπορεις σε παρακαλω να σταματησεις να με προσβαλλεις????
φωναζε με νιντζα!
τζαμπα μιλας...
απολαυσε το οσο εγω θα ψωνιζω απο τα κινεζικα...
Ωχ ωχ αυτή είναι kinky στο κρεβάτι,μου αρέσε, πίσω ρεμάλια δικιά μου!!!
παντως το απολυτος θεωρειται και ακροδεξιος!
παπαζολ απο εμενα κανενας ακροδεξιος δεν προκειται να δει καν φωτο απο το κρεβατι! γενικως μη με ταμπελιαζετε θα πεσετε εξω σε ολα!
αρκανς δεν ειναι κιτρινα τα δοντακια μου καλο μου, αλλα τα προσφερω για ευνουχισμο αμα θελεις. :-* :-* :-* :-*
εγινε....!αν βρεις τιποτα καλο παρε και για μενα κατι.
θα στα χρωσταω!!!!!
Εδώ γίνεται έρευνα οπότε καλό θα ήταν να μας βοηθήσεις να καταλήξουμε κάπου.
Απάντησε σε αυτά:
-Μήπως είσαι κινεζοemo που λέγαμε και στο άλλο θρεντ?
-Κάνεις παρέα από κοντά με τη λουκρητία?
Αυτά θα μας βοηθήσουν στο να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.
ναι κ κανονιστε να κατσει!!!!!!!!!!!!
κινεζοεμο?????????????
οχι.
με την λουκριτια εχουμε πει αααααπειρες φορες να βρεθουμε και ποτε δεν καθεται! :'( :'( :'(
σε καλυψα?
Ωχ ωχ αυτή είναι kinky στο κρεβάτι,μου αρέσε, πίσω ρεμάλια δικιά μου!!!
Για να δούμε τώρα αυτή που δεν είναι κνίτισα,τρέντυσα αλλά ούτε εθνικίστρια πώς την κατακτούμε.....
θα πω κ στην αλλη! μη μασας!ναι κ κανονιστε να κατσει!!!!!!!!!!!!
ποτε ο γιαννης δε μπορει ποτε ο κωλος του πονει ημαστε!!!
κανονιστε κ πειτε μου!
τελος!
Σσσσσ ρίχνω στάχτη στα μάτι κάποιων!!!καλα ρε παιδι μου, σε ενα αλλο τοπικ δεν λεγαμε για την σχεση μας???? :'( :'( :'(
με εχεις ηδη κατακτησει!
καλα ρε παιδι μου, σε ενα αλλο τοπικ δεν λεγαμε για την σχεση μας???? :'( :'( :'(
με εχεις ηδη κατακτησει!
Θα το έβαζα στο κόσμο, αλλά αφού ήρθατε όλες εδώ... Χθες έκανα ένα πολύ γελοίο τρακάρισμα. Είμαι νέα οδηγός, πήρα το δίπλωμα πριν 2 βδομάδες. Και τώρα σκέφτομαι, μήπως δεν είμαι εγώ για τιμόνι; Μήπως να κάνω άλλες δουλειές στο σπίτι; Έχω πάθει σοκ, γιατί ήταν απλά ένα στενό και δεν πήρα καλά τη στροφή και έπεσα σ' ένα παρκαρισμένο τζιπ. Αν είναι να τρακάρω συνέχεια (που αυτό προβλέπω να γίνεται), ο,τι χρήματα βγάζω, θα τα δίνω στο αυτοκίνητο. Τι λέτε; Να τ' αφήσω λοιπόν καλύτερα;
κινεζοεμο?????????????
οχι.
με την λουκριτια εχουμε πει αααααπειρες φορες να βρεθουμε και ποτε δεν καθεται! :'( :'( :'(
σε καλυψα?
1.γειααααααααα!Να χρησιμοποιεις τα 3Μ
ναι κ κανονιστε να κατσει!!!!!!!!!!!!
ποτε ο γιαννης δε μπορει ποτε ο κωλος του πονει ημαστε!!!
κανονιστε κ πειτε μου!
τελος!