Νέα

Τουρκάλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φίλε φαίνεται είσαι πολύ προκατηλλημένος με τους Κύπριους και το χειρότερο ανιστόρητος. Φαντάζομαι η τελευταία φορά που ασχολήθηκες με ιστορία θα ήταν για κανένα διαγώνισμα στο δημοτικό γιατί γυμνάσιο και πάνω αποκλείεται να πήγες. Αν θες να μάθεις χιλιάδες Κύπριοι πολέμησαν σαν εθελοντές σε όλους τους αγώνες του Έθνους, - στην επανάσταση του 1821, στους βαλκανικούς πολέμους, στην μικρασιατική εκστατεία, το 40 κ.α. -.Ένα παράδειγμα - ο δήμαρχος Λεμεσού Χριστόδουλος Σώζος που έπεσε ηρωικά στη μάχη του Μπιζανίου στους βαλακανικούς πολέμους. Μήπως έχεις ακούσει (να διάβασες αποκλείεται, γιατί δεν μου φαίνεται να έχεις και τις καλύτερες σχέσεις με τα βιβλία) για τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α, που έγινε για την ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Μητέρα ΕΛΛΑΔΑ (που όπως πάει με κάτι τύπους σαν και σένα έχει καταντήσει μητριά)? Έχεις ακούσει (γιατί να διάβασες αποκλείεται..) για τα 18-χρονα παιδιά της Ε.Ο.Κ.Α, που πήγαιναν στην αγχόνη φωνάζοντας ΖΗΤΩ η ΕΛΛΑΣ και τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο
άσε ρε μεγάλε με την ιστορία.έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά κύπριους να συζητάνε ...αν πω τη λένε για την Ελλάδα και τη θεωρούν τους Έλληνες θα έχουμε εδώ μέσα δίκες και παραθέσεις σαν τη δίκη σου.η αλήθεια είναι δεν τους γουστάρουμε και δεν μας γουστάρουν.τώρα αν εισαι κύπριος εσύ δικαιολογειτε αυτα που γραφεις και ειδικά ο τρόπος προσπαθώντας να προσβάλλεις και να μειώσεις τον συνομιλητή σου.αλλα έτσι είναι οι κύπριοι και είμαι σίγουρος ότι είσαι ;)

malevras_26

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εγω με μια τουρκαλα εχει τυχει να παω κι ηταν χοντρη σαν κινεζικος μπογος. Νομιζω με πιο ασχημη γυναικα δεν εχω παει. Πηγα για να λεω μαλακηδες τουρκαλαδες, σας εχω γαμησει μια δικια σας. Βεβαια δεν εχω γνωρισει και πολλες τουρκαλες, καθως δεν εχω παει τουρκια.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τουρκαλα ε?
νοτ μπαντ...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Γαμω τις γκομενες οι Τουρκαλες...Ειδικα στην Πολη και την Σμυρνη...Σμυρνη ειναι ωραια πολη φερνει κατι σε Σαλλλονικα.

Τωρα οσο για τους Κυπριους κριμα που δεν κατελαβαν ολη την Κυπρο μπας κ εξαφανιστουν εντελως.(ναι δεν ειμαι κ πολυ φιλοζωος)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γαμω τις γκομενες οι Τουρκαλες...Ειδικα στην Πολη και την Σμυρνη...Σμυρνη ειναι ωραια πολη φερνει κατι σε Σαλλλονικα.

Τωρα οσο για τους Κυπριους κριμα που δεν κατελαβαν ολη την Κυπρο μπας κ εξαφανιστουν εντελως.(ναι δεν ειμαι κ πολυ φιλοζωος)
Τύπε μπορδέλο θα γίνει τωρα εδω μέσα
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif

Επισκέπτης
για μενα οι τουρκαλες κατα 90% ειναι μπαζα αλλα υπαρχει ενα 10% που κωβει  :kissass2:

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

πολυ καριολες οι κυπριες και κυπριοι ειναι εβραιοι.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Σας αρέσουν οι Τουρκάλες ; Εγώ , αν  και δεν είμαι ρατσιστής , τις βλέπω άσχημες . Ακόμη και στα τουρκικά σήριαλ είναι άσχημες , στην καθημερινότητα φαντάζομε .....

Oι μογγόλες είναι χωριάτισες.Στην Τουρκία σήμερα κυκλοφορούν περισσότερες ξανθές (βαμένες πάντα) από την Σουηδία  :cheesy: Ντρέπονται πού είναι μελαχροινές Μογγόλες.

ROMEL

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
άσε ρε μεγάλε με την ιστορία.έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά κύπριους να συζητάνε ...αν πω τη λένε για την Ελλάδα και τη θεωρούν τους Έλληνες θα έχουμε εδώ μέσα δίκες και παραθέσεις σαν τη δίκη σου.η αλήθεια είναι δεν τους γουστάρουμε και δεν μας γουστάρουν.τώρα αν εισαι κύπριος εσύ δικαιολογειτε αυτα που γραφεις και ειδικά ο τρόπος προσπαθώντας να προσβάλλεις και να μειώσεις τον συνομιλητή σου.αλλα έτσι είναι οι κύπριοι και είμαι σίγουρος ότι είσαι ;)
Φίλε με συγχωρείς αν σε πρόσβαλα και ζητώ συγνώμη, αλλά δεν μπορείς να έχεις τη γνώμη που έχεις για τους Κύπριους γιατί άκουσες μερικά παλιόπαιδα να λένε τα δικά τους. Ναι, στην Κύπρο σας λένε πουστοκαλαμαράδες και βρίζουν και την Ελλάδα. Αυτοί όμως είναι μια μικρή μειοψηφία φανατικών Κύπριων κομμουνιστών με πρώτο και καλύτερο το πρόεδρο Δ. Χριστόφια, που θέλουν να αφελληνίσουν την Κύπρο. Γι’ αυτό μη πέφτεις στη παγίδα να παίζεις το παιγνίδι τους. Να φανταστείς ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας μας κοροϊδεύει αποκαλώντας  μας «ωραίους Έλληνες». Ξέρεις είναι τραγικό να έχομε τους νεοκύπριους να μας κοροϊδεύουν γιατί νιώθουμε (και είμαστε) Έλληνες και τους αδελφούς Ελλαδίτες σαν και σένα να μη μας  «γουστάρουν».
«Στα ξένα νιώθω Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος» έλεγε ο μακαρίτης Καζαντζίδης σ’ ένα τραγούδι του.
Φίλε μου αυτά και σου ζητώ ξανά συγγνώμη αν θεωρείς ότι σε πρόσβαλα.
;)

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Δεν είμαι Κύπριος.

Όποιος θέλει να έχει άποψη για το πως μας βλέπουν, κλπ. οι Κύπριοι, να πάει Κύπρο, για διακοπές ή δουλειές, να δει μόνος του.  Η πλειοψηφία γουστάρει πολύ Ελλάδα και Έλλαδίτες (έτσι μας λένε, διότι έλληνες είμαστε όλοι, και εμείς και οι Κύπριοι), αρκεί βεβαίως να είσαι και εσύ νορμάλ άτομο και όχι μαλάκας.  Εγώ ξέρω ότι στην Κύπρο όποιος από την Ελλάδα γουστάρει και πάει να κάνει business, τον σέβονται και τον βοηθάνε και ούτε τον αποπαίρνουν, ούτε τον βγάζουν εκτός αγοράς, όπως συμβαίνει σχεδόν στον υπόλοιπο κόσμο.

Υπό νορμάλ συνθήκες (αν δεν είχαμε δικτατορία στην Ελλάδα) πιθανότατα θα ήμασταν ενιαίο κράτος με την Κύπρο.

Βέβαια ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη για το θέμα οπότε, ΟΚ., whatever.

Btw Καλαμαράς είναι ψιλοπείραγμα από παλαιά και σημαίνει τον γραφιά=εγγράματο και σπουδαγμένο, και όχι βρισιά ή χλεύη όπως παρουσιάζεται.  Ιστορικά ήταν "αστειάκι" (που εμπεριείχε όμως σεβασμό) προς αυτούς που πήγαιναν Κύπρο από Ελλάδα, ούτως ώστε να έρθουν οι Κύπριοι σε οικειότητα μαζί τους.

Κομπλεξικοί που θα σου την πούνε για οποιοδήποτε θέμα παντού υπάρχουν.  Πριν 20 χρόνια στην Κρήτη μας κάνανε τσαμπουκά διότι εμείς οι και καλά τουρίστες την ψιλο-πέσαμε στις ντόπιες για ποτό, κλπ.  Στην Θεσσαλονίκη φοιτητής το 1991 μου την λέγανε γιατί ήμουν από Αθήνα, κλπ.  Τι να πω, ότι είναι π.χ. μαλάκες οι Κρητικοί?  20 φορές έχω πάει από τότε και με βάζουν σπίτι τους σαν συγγενή, τι να λέμε...

Κουβέντα να γίνεται.

ROMEL

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι Κύπριος.

Όποιος θέλει να έχει άποψη για το πως μας βλέπουν, κλπ. οι Κύπριοι, να πάει Κύπρο, για διακοπές ή δουλειές, να δει μόνος του.  Η πλειοψηφία γουστάρει πολύ Ελλάδα και Έλλαδίτες (έτσι μας λένε, διότι έλληνες είμαστε όλοι, και εμείς και οι Κύπριοι), αρκεί βεβαίως να είσαι και εσύ νορμάλ άτομο και όχι μαλάκας.  Εγώ ξέρω ότι στην Κύπρο όποιος από την Ελλάδα γουστάρει και πάει να κάνει business, τον σέβονται και τον βοηθάνε και ούτε τον αποπαίρνουν, ούτε τον βγάζουν εκτός αγοράς, όπως συμβαίνει σχεδόν στον υπόλοιπο κόσμο.

Υπό νορμάλ συνθήκες (αν δεν είχαμε δικτατορία στην Ελλάδα) πιθανότατα θα ήμασταν ενιαίο κράτος με την Κύπρο.

Βέβαια ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη για το θέμα οπότε, ΟΚ., whatever.

Btw Καλαμαράς είναι ψιλοπείραγμα από παλαιά και σημαίνει τον γραφιά=εγγράματο και σπουδαγμένο, και όχι βρισιά ή χλεύη όπως παρουσιάζεται.  Ιστορικά ήταν "αστειάκι" (που εμπεριείχε όμως σεβασμό) προς αυτούς που πήγαιναν Κύπρο από Ελλάδα, ούτως ώστε να έρθουν οι Κύπριοι σε οικειότητα μαζί τους.

Κομπλεξικοί που θα σου την πούνε για οποιοδήποτε θέμα παντού υπάρχουν.  Πριν 20 χρόνια στην Κρήτη μας κάνανε τσαμπουκά διότι εμείς οι και καλά τουρίστες την ψιλο-πέσαμε στις ντόπιες για ποτό, κλπ.  Στην Θεσσαλονίκη φοιτητής το 1991 μου την λέγανε γιατί ήμουν από Αθήνα, κλπ.  Τι να πω, ότι είναι π.χ. μαλάκες οι Κρητικοί?  20 φορές έχω πάει από τότε και με βάζουν σπίτι τους σαν συγγενή, τι να λέμε...

Κουβέντα να γίνεται.
Συμφωνώ απόλυτα αδελφέ. Μακάρι όλοι να σκέφτονταν σαν και σένα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Θρηνώ το χαμό της Μπιχτέρ και το στραβομουτσούνιασμα (έπαθε εγκεφαλικό η κακομοίρα δεν άντεξε) της κυρίας Φιρντέβς...

Τώρα με ποιές θα την παίζουμε τύποι μου; Ποιές να συγκριθούν μαζί τους;

Επισκέπτης
Φίλε με συγχωρείς αν σε πρόσβαλα και ζητώ συγνώμη, αλλά δεν μπορείς να έχεις τη γνώμη που έχεις για τους Κύπριους γιατί άκουσες μερικά παλιόπαιδα να λένε τα δικά τους. Ναι, στην Κύπρο σας λένε πουστοκαλαμαράδες και βρίζουν και την Ελλάδα. Αυτοί όμως είναι μια μικρή μειοψηφία φανατικών Κύπριων κομμουνιστών με πρώτο και καλύτερο το πρόεδρο Δ. Χριστόφια, που θέλουν να αφελληνίσουν την Κύπρο. Γι’ αυτό μη πέφτεις στη παγίδα να παίζεις το παιγνίδι τους. Να φανταστείς ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας μας κοροϊδεύει αποκαλώντας  μας «ωραίους Έλληνες». Ξέρεις είναι τραγικό να έχομε τους νεοκύπριους να μας κοροϊδεύουν γιατί νιώθουμε (και είμαστε) Έλληνες και τους αδελφούς Ελλαδίτες σαν και σένα να μη μας  «γουστάρουν».
«Στα ξένα νιώθω Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος» έλεγε ο μακαρίτης Καζαντζίδης σ’ ένα τραγούδι του.
Φίλε μου αυτά και σου ζητώ ξανά συγγνώμη αν θεωρείς ότι σε πρόσβαλα.
;)
δυστυχώς φίλε μου δεν τα εχω ακούσει από λίγους αλλα από πολλούς κύπριους να βρίζουν και την Ελλάδα αλλα και τους Έλληνες.και μάλιστα στη πλειοψηφία τους ηταν μικροί σε ηλικία.προσωπικα δεν με πρόσβαλες την άποψη σου λες εσύ όπως και κάποιοι άλλοι.και εγώ τη δίκη μου.το επιειρημα και παράδειγμα  με τους κρητικούς είναι άπλα αστείο για μένα.άλλο η κόντρα αθηνας Θεσσαλονίκης και άλλο η κυπρος που μπροστά στις κάμερες είμαστε αδέλφια και μόλις κλείσουν βρίζουν λες και είμαστε ο χειρότερος εχθρός τους.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Γαμώ την Ομόνοια και το κομμουνισμό τους
ΑΠΟΕΛ ΜΙΑ ΖΩΉ ΡΕ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 26

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Φίλε oliverkan πήγαινε μια βόλτα Κύπρο, για χαβαλέ (καλοκαίρι ε, το χειμώνα είναι δράμα) ή δουλειά, να δεις και μόνος σου το θέμα. 

Κατά τα λοιπά, επειδή είπες ότι είναι αστείο το επιχείρημα περί Κρήτης, Θεσσαλονίκης, κλπ., νά'ξερες τι έχω ακούσει, ως ολυμπιακός και αθηναίος, στη Θεσσαλονίκη 5 χρόνια, χαχαχα, μπροστά σε αυτά, το τι σου λένε κάτι παιδάκια (όπως είπες) Κύπριοι, που btw είναι και συνέχεια Ελλάδα προφανώς (=γκρίνια τα περί Ελλάδας και όχι ουσιαστική αντιπάθεια, αλλιώς θα φεύγανε), είναι αστεία.  Νά'σαι καλά και τα ξαναλέμε.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Cansu-Dere7.jpg

164_1.jpg

Cansu-Dere6.jpg

Cansu-Dere8.jpg

Cansu Dere (Η μελαχρινή γκόμενα στο σήριαλ Ezel)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom