kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κωλοφαρδοι...Σχεδόν όλες οι ανατολικές,μέχρι Πλαταμώνα φτάνουν.
Οι Ρωσσίδες πάντως προτιμούν την Χαλκιδική.
κωλοφαρδοι...Σχεδόν όλες οι ανατολικές,μέχρι Πλαταμώνα φτάνουν.
Οι Ρωσσίδες πάντως προτιμούν την Χαλκιδική.
τυπε εγω αυτες που εχω δει μου φανηκαν καλυτερες απτις ελλεεινιδες
Εσείς να πηγαίνετε Mykonos,να βλέπετε τις δικές μας,να πληρώνετε είσοδο 25-30Ε στα club,στις παραλίες εξτρα ομπρέλα-ξαπλώστρα κ.ά.κωλοφαρδοι...
ρε τύπε δεν κατάλαβες.δεν ενοουσα διακοπες αλλα μερος διαμονης.μονιμης διαμονης οχι διακοπες επαναλαμβανω...Εσείς να πηγαίνετε Mykonos,να βλέπετε τις δικές μας,να πληρώνετε είσοδο 25-30Ε στα club,στις παραλίες εξτρα ομπρέλα-ξαπλώστρα κ.ά.
Αφήστε εμάς τους πάνω με τις παλιοσερβίδες και όλες τις λοιπές ανατολικές(Τσέχες,Ουγγαρέζες,Poland ladies,Σλοβάκες..........)
για φιλοξενια σε ελληνικο νησι οπως ροδος η μυκονος αφου πρωτα γινει γνωριμια κονε μεσω ταξιδιου σε βελιγραδι νοβισαντ η νετ κ.τ.λ.Για μόνιμη διαμονή δεν γνωρίζω......
Εγώ,όπως είπες,για διακοπές εννοούσα. ;)
Ακριβώς Απόλυτε..........τι τραβάμε δες κάθε καλοκαίρι στην Πιερία.....
SERBIAAAAAAAAAAAAAAA!
Μιά χαρά μούναρους έχει η Τουρκία,ειδικά σε πολιτισμένα μέρη όπως Πόλη και παράλια σουλατσέρνει απίστευτη ομορφάδα...τώρα στα βάθη λογικό είναι να μοιάζουν με ορκ διότι λόγω 'παραδόσεων' είναι καταπιεσμένες,δεν φροντίζουν τον εαυτό τους κτλ. Εγώ άνετα γαμούσα/έκανα σχέση με Τουρκάλα πάντως,διότι στο θέμα συμπεριφοράς τις δικές μας τις τρώνε λάχανο και αν τις φέρεσαι καλά σε φροντίζουν και σ'έχουν κορώνα στο κεφάλι τους...
Προσωπική άποψη περί Κυπρίων μιάς και θίξατε το θέμα: Έχω φίλους Κύπριους και γενικά έχω γνωρίσει πολλούς.Κακοί δεν είναι.Απλά είναι πολύ παλαβιάρηδες και σε κάποια θέματα εβραιοφέρνουν λίγο.Τα συναισθήματα των Κυπρίων προς εμάς είναι μπερδεγουέι διότι τέτοια είναι η ιστορία και η σχέση τους με την Ελλάδα,εκτός απ' το ότι βρίσκονται σε απομονωμένη γεωγραφικά θέση,μακριά απ' την χώρα μας (πράγμα που σημαίνει ότι αναπτύξαν αλλιώτικη και ιδιότυπη κουλτούρα,διάλεκτο,έθιμα και παραδόσεις),έγιναν και ένα σωρό ιστορικά γεγονότα (πραξικοπήματα,προδοσίες,εισβολές και δε συμμαζεύεται) οπότε είναι λογικό να βρίσκονται σε τέτοια σύγχυση.Σαφώς και είναι ελληνικής καταγωγής,αλλά εν έτει 2012 τα σενάρια και τα όνειρα κάποιων φανατισμένων εθνικιστών για ένωση με την Ελλάδα και διώξιμο των Τούρκων από εκεί μοιάζουν τουλάχιστον γραφικά.Ας καταργηθεί η διχοτόμηση να ζήσουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι μαζί,όπως παλιότερα.Δεν είναι παράλογο,ο εθνικός φανατισμός εκατέρωθεν το κάνει αναγκαστικά ακατόρθωτο.Αυτά...
Ακριβώς Απόλυτε..........τι τραβάμε δες κάθε καλοκαίρι στην Πιερία.....
SERBIAAAAAAAAAAAAAAA!
πιρφορισε ελευθερα τυπεΤο μωρο, ειναι ολα τα λεφτα !!!
Ονειρο ζω ???
τυπε δεν υπαρχουν ομορφες ελλεεινιδεςΤύπε θα με κάνεις να ποστάρω φωτό από ωραίες ελληνίδες. Οι τουρκάλες είναι σαν την επίθεση των Morlocks