You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τουρκάλες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 200
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
el titos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καμια σχεση φιλε μου,στην πραγματικοτητα δεν εχοθν και τεραστεια διαφορα με τισ ελληνιδες,και την πολυ μελαχροινη θα πετυχεισ και την ξανθια την γαλανοματα..το θεμα ειναι οτι ειναι καταπιεσμενες και αν γθρισουν και κοιταξουν καποιον που δεν ειναι μουσουλμανος μπορει να βρεθουν και στο νοσοκομειο με σπασμενα πλευρα κτλ...Σας αρέσουν οι Τουρκάλες ; Εγώ , αν και δεν είμαι ρατσιστής , τις βλέπω άσχημες . Ακόμη και στα τουρκικά σήριαλ είναι άσχημες , στην καθημερινότητα φαντάζομε .....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σωστος τυπεκαμια σχεση φιλε μου,στην πραγματικοτητα δεν εχοθν και τεραστεια διαφορα με τισ ελληνιδες,και την πολυ μελαχροινη θα πετυχεισ και την ξανθια την γαλανοματα..το θεμα ειναι οτι ειναι καταπιεσμενες και αν γθρισουν και κοιταξουν καποιον που δεν ειναι μουσουλμανος μπορει να βρεθουν και στο νοσοκομειο με σπασμενα πλευρα κτλ...
στην εμφανιση μοιαζουν αρκετα στην μαπα με τις βρωμερες ελλεενιδες
στην συμπεριφορα αποτι μου εχουν πει ειναι καλυτερες ομως
σωστος τυπε
στην εμφανιση μοιαζουν αρκετα στην μαπα με τις βρωμερες ελλεενιδες
στην συμπεριφορα αποτι μου εχουν πει ειναι καλυτερες ομως
Τύπε οι ελληνίδες είναι πιο ωραίες. Είναι για λύπηση οι μεμέτηδες.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εγω αυτες που εχω δει μου φανηκαν καλυτερες απτις ελλεεινιδεςΤύπε οι ελληνίδες είναι πιο ωραίες. Είναι για λύπηση οι μεμέτηδες.
παντως μπροστα τις νοτιοσλαβες ολες οι αλλες ειναι οδοντοκρεμες
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τυπε εγω αυτες που εχω δει μου φανηκαν καλυτερες απτις ελλεεινιδες
Τύπε έπαθα στη Τουρκία ό,τι ένας Γιουγκοσλαύος στην Ελλάδα. Resident Evil.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δηλαδη τυπε?Τύπε έπαθα στη Τουρκία ό,τι ένας Γιουγκοσλαύος στην Ελλάδα. Resident Evil
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
Ακριβώς Απόλυτε..........τι τραβάμε δες κάθε καλοκαίρι στην Πιερία.....
SERBIAAAAAAAAAAAAAAA!
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οκ καταλαβα.
VaggelisWestSide
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Μιά χαρά μούναρους έχει η Τουρκία,ειδικά σε πολιτισμένα μέρη όπως Πόλη και παράλια σουλατσέρνει απίστευτη ομορφάδα...τώρα στα βάθη λογικό είναι να μοιάζουν με ορκ διότι λόγω 'παραδόσεων' είναι καταπιεσμένες,δεν φροντίζουν τον εαυτό τους κτλ. Εγώ άνετα γαμούσα/έκανα σχέση με Τουρκάλα πάντως,διότι στο θέμα συμπεριφοράς τις δικές μας τις τρώνε λάχανο και αν τις φέρεσαι καλά σε φροντίζουν και σ'έχουν κορώνα στο κεφάλι τους...
Προσωπική άποψη περί Κυπρίων μιάς και θίξατε το θέμα: Έχω φίλους Κύπριους και γενικά έχω γνωρίσει πολλούς.Κακοί δεν είναι.Απλά είναι πολύ παλαβιάρηδες και σε κάποια θέματα εβραιοφέρνουν λίγο.Τα συναισθήματα των Κυπρίων προς εμάς είναι μπερδεγουέι διότι τέτοια είναι η ιστορία και η σχέση τους με την Ελλάδα,εκτός απ' το ότι βρίσκονται σε απομονωμένη γεωγραφικά θέση,μακριά απ' την χώρα μας (πράγμα που σημαίνει ότι αναπτύξαν αλλιώτικη και ιδιότυπη κουλτούρα,διάλεκτο,έθιμα και παραδόσεις),έγιναν και ένα σωρό ιστορικά γεγονότα (πραξικοπήματα,προδοσίες,εισβολές και δε συμμαζεύεται) οπότε είναι λογικό να βρίσκονται σε τέτοια σύγχυση.Σαφώς και είναι ελληνικής καταγωγής,αλλά εν έτει 2012 τα σενάρια και τα όνειρα κάποιων φανατισμένων εθνικιστών για ένωση με την Ελλάδα και διώξιμο των Τούρκων από εκεί μοιάζουν τουλάχιστον γραφικά.Ας καταργηθεί η διχοτόμηση να ζήσουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι μαζί,όπως παλιότερα.Δεν είναι παράλογο,ο εθνικός φανατισμός εκατέρωθεν το κάνει αναγκαστικά ακατόρθωτο.Αυτά...
Προσωπική άποψη περί Κυπρίων μιάς και θίξατε το θέμα: Έχω φίλους Κύπριους και γενικά έχω γνωρίσει πολλούς.Κακοί δεν είναι.Απλά είναι πολύ παλαβιάρηδες και σε κάποια θέματα εβραιοφέρνουν λίγο.Τα συναισθήματα των Κυπρίων προς εμάς είναι μπερδεγουέι διότι τέτοια είναι η ιστορία και η σχέση τους με την Ελλάδα,εκτός απ' το ότι βρίσκονται σε απομονωμένη γεωγραφικά θέση,μακριά απ' την χώρα μας (πράγμα που σημαίνει ότι αναπτύξαν αλλιώτικη και ιδιότυπη κουλτούρα,διάλεκτο,έθιμα και παραδόσεις),έγιναν και ένα σωρό ιστορικά γεγονότα (πραξικοπήματα,προδοσίες,εισβολές και δε συμμαζεύεται) οπότε είναι λογικό να βρίσκονται σε τέτοια σύγχυση.Σαφώς και είναι ελληνικής καταγωγής,αλλά εν έτει 2012 τα σενάρια και τα όνειρα κάποιων φανατισμένων εθνικιστών για ένωση με την Ελλάδα και διώξιμο των Τούρκων από εκεί μοιάζουν τουλάχιστον γραφικά.Ας καταργηθεί η διχοτόμηση να ζήσουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι μαζί,όπως παλιότερα.Δεν είναι παράλογο,ο εθνικός φανατισμός εκατέρωθεν το κάνει αναγκαστικά ακατόρθωτο.Αυτά...
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αχχχχχχχχχχχ ρε κωλοφαρδοι εκει πανω.να σε ρωτησω ομςσ ρε τυπε.εκτος απο βορεια ερχονται καθολου προς νοτο ροδο η μυκονο ας πουμε?ειστε πολυ κωλοφαρδοι εκει πανω.αντε μετα να πας σε ενα βρωμοτουριστομαγαζο και να βλεπεις χοντρες αγγλιδες βρωμιαρες και μεθυεσμενες και να σε βλεπουν με μισο ματι επειδη εισαι ελληνας αν τυχει και πας εκει που πανε. μπλιαχ.Ακριβώς Απόλυτε..........τι τραβάμε δες κάθε καλοκαίρι στην Πιερία.....
Than77
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είσαι απόλυτα σωστός Απόλυτε!!!! Αχ! Novi Sad, και Bourgas. . . . νοσταλγία ( :'()
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
αχχχχχχχχχχχ ρε κωλοφαρδοι εκει πανω.να σε ρωτησω ομςσ ρε τυπε.εκτος απο βορεια ερχονται καθολου προς νοτο ροδο η μυκονο ας πουμε?ειστε πολυ κωλοφαρδοι εκει πανω.αντε μετα να πας σε ενα βρωμοτουριστομαγαζο και να βλεπεις χοντρες αγγλιδες βρωμιαρες και μεθυεσμενες και να σε βλεπουν με μισο ματι επειδη εισαι ελληνας αν τυχει και πας εκει που πανε. μπλιαχ.
Σχεδόν όλες οι ανατολικές,μέχρι Πλαταμώνα φτάνουν.
Οι Ρωσσίδες πάντως προτιμούν την Χαλκιδική.
Than77
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ακριβώς Απόλυτε..........τι τραβάμε δες κάθε καλοκαίρι στην Πιερία.....
SERBIAAAAAAAAAAAAAAA!
ΣΕΡΒΙΑΑΑΑΑΑΑ <3 for ever. . . Slovenia (επίσης). . . . Θα τρελλλλαθώ
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
Να βάλουμε και ένα τέλος..........άλλο ποστ είναι εδώ...........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 309
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις