Νέα

τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς εαν ανοιγε ο φιλος τοσταδικο σε σχολη και ειδικα σε κανενα αριστοτελειο να εισαι σιγουρος οτι θα εκανα 1-2 μεροκαματα στο τοσταδικο(ανευ αποδοχων) μονο και μονο για καινουργιες γνωριμιες-εμπειριες.και ειδικα με τις σπουδαστριες τις νομικης και φιλοσοφικης,διοτι απο πληροφοριες που εχω ειναι οι περισσοτερες μουναρες και ψωνισμενες κιολας.δεν καταδεχοντε να γαμηθουν με συνομιλικο τους,αποκτουν το στυλακι τις δικηγορινας απο το πρωτο ετος και θελουν να ειναι με μεγαλυτερους,ολα αυτα απο πολυ εγκυρες πηγες.φιλε θα ηταν το καλυτερο μου αυτο.στο τελος θα την εβλεπα και κουγιας στο πανεπιστημιο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλάκα για τις δικηγορίνες ίσχυε αυτό από τότε που...ιδρύθηκε η νομική!!!!!

το θέμα βέβαια με τα κυλικεία στα Πανεπιστήμια είναι πονεμένη ιστορία!!!

Αν δεν έχεις χοντρό δόντι και ακόμα πιο χοντρό πακέτο κυλικείο δεν παίρνεις!!!

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Συμφωνω απολυτα τυπε μου... Ειδικα σ αυτο που λες για τις νομικινες(αλλα και αρκετες αλλες σχολες) εισαι 100% μεσα!
Αντε τωρα εγω 23 χρ, οταν βλεπω το τουπε της αλλης να ναι ως τον ουρανο, να της κανω καμακι! Πιο ευκολα θα της εριχνα κανα 2 σφαλιαρες!

Τεσπα, οσον αφορα τα τοστ και τις κρεπες, τα ειπαν καποιοι συναγωνιστες πριν τα κυριοτερα: καθαρος χωρος, μοντερνος κατα προτιμηση, καλη ποιοτητα υλικων και καλη περιοχη(το τελευταιο το εχουμε ηδη εφοσον ειμαστε εν Μποτσαρη!)
τυπε το ξερω εβλεπα και κατι συμφοιτητριες τις αδερφης μου που ειναι ετσι.ευτηχως την αδερφη μου προλαβα και την επανεφερα στο σωστο δρομο.

φετος θα παω και στην ορκομοσια τις αδερφης μου,προβλεπετε οτι θα εχει πολυ μουνι εντος και εκτος του πανεπιστημιου.δεν θα ξερω που να πρωτοκοιταξω παλι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.οταν ειχα παει προπερσι στην ορκομωσια τις αδερφης του κολλητου μου,τσαλακωσαμε 2 γκομενακια τριτοετη.τις πατησαμε ενα παραμυθη οτι εχουμε μαγαζια με επωνυμα γυναικεια ρουχα.τα μουνια το εχαψαν κανονικα,και για καμια εβδομαδα εχαφταν και τις πουτσες μας.αλλα στο τελος μας πηραν χαμπαρι οτι ειμαστε τρελοι και μας εστειλαν.εγω αυτη που ειχα με ειχε κερατωση κιολας 2 φορες με το πρωην τις. :2funny: :2funny: :2funny: μου το ειπε σαν δικαιολογια για να χωρισουμε  :2funny: :2funny: :2funny: επεσα κατω απο τα γελια.η γκομενα θυμαμε ειχε παρει το σοβαρο τις υφος και μου ελεγε,σου λεω να χωρισουμε και εσυ γελας? εισαι αναισθητος εντελος? :2funny: :2funny: :2funny: αξεχαστα σκηνικα μαγκες. :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τυπε το ξερω εβλεπα και κατι συμφοιτητριες τις αδερφης μου που ειναι ετσι.ευτηχως την αδερφη μου προλαβα και την επανεφερα στο σωστο δρομο.

φετος θα παω και στην ορκομοσια τις αδερφης μου,προβλεπετε οτι θα εχει πολυ μουνι εντος και εκτος του πανεπιστημιου.δεν θα ξερω που να πρωτοκοιταξω παλι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.οταν ειχα παει προπερσι στην ορκομωσια τις αδερφης του κολλητου μου,τσαλακωσαμε 2 γκομενακια τριτοετη.τις πατησαμε ενα παραμυθη οτι εχουμε μαγαζια με επωνυμα γυναικεια ρουχα.τα μουνια το εχαψαν κανονικα,και για καμια εβδομαδα εχαφταν και τις πουτσες μας.αλλα στο τελος μας πηραν χαμπαρι οτι ειμαστε τρελοι και μας εστειλαν.εγω αυτη που ειχα με ειχε κερατωση κιολας 2 φορες με το πρωην τις. :2funny: :2funny: :2funny: μου το ειπε σαν δικαιολογια για να χωρισουμε  :2funny: :2funny: :2funny: επεσα κατω απο τα γελια.η γκομενα θυμαμε ειχε παρει το σοβαρο τις υφος και μου ελεγε,σου λεω να χωρισουμε και εσυ γελας? εισαι αναισθητος εντελος? :2funny: :2funny: :2funny: αξεχαστα σκηνικα μαγκες. :2funny: :2funny:
Φιλαράκι σ αυτό σου το ποστ έχεις κάτι το προφητικό!

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι λέω! Δε θα πω πιο πολλά μην καρφωθούμε....

Αν δεν καταλάβες τι λέω πες να σου στείλω πμ

εγώ το παίρνω σαν γούρι πάντως! ειδικά σήμερα......!

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Φιλαράκι σ αυτό σου το ποστ έχεις κάτι το προφητικό!

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι λέω! Δε θα πω πιο πολλά μην καρφωθούμε....

Αν δεν καταλάβες τι λέω πες να σου στείλω πμ

εγώ το παίρνω σαν γούρι πάντως! ειδικά σήμερα......!
καταλαβα τι λες αλλα μην το ξαναλες.μην το γκαντεμιασουμε.αστο να ερθει απο μονο του θα ειμαι καλυτερα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
συναγωνιστες ενας φιλος απο θεσσαλονικη,πηρε ενα μαγαζι για να το κανει τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς και συναφη.οτι προτασεις-ιδεες εχετε δεκτες.
Δε του λες να φέρει τίποτα Βουλγάρες και ν' αφήσει τις μαλακίες? :coffee:

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
το βασικο σ αυτα τα μαγαζια ειναι η σχεση (ποιοτητας-τιμης) μερικες φορες και η ποσοτητα..
ΚΑΙ σε τι μερος ειναι το μαγαζι!!!! ελπιζω να με πιανεις σε ολα..  ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μετα απο τοσες συμβουλες και τιμολογια ψηνεται κανενας να ανοιξουμε συνεταιρικο τοσταδικο? :grin: :P

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μετα απο τοσες συμβουλες και τιμολογια ψηνεται κανενας να ανοιξουμε συνεταιρικο τοσταδικο? :grin: :P
Eγώ μέσα είμαι!  ;)

Εσύ όμως θα είσαι ντυμένη όπως αυτή της φωτό του αβατάρ σου έτσι? :rockon: :rockon:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Γιατί η PEPSΙ είναι απαράδεκτη.
Πολλοί μάλιστα δεν στο λένε καν, και τους λες "..και μία Coca Cola" και σου φέρνουν πούστικα την PEPSI.
Αλλά επειδή ήθελες από πριν μια ωραία παγωμένη κόκα, λες "δε γαμιέται, ας την πιω".
Πάντως είναι μαλακία η PEPSI, όποτε πετυχαίνω ψυγείο με τέτοιες είναι πάντα γεμάτο αφού δεν πίνει και κανείς.

λοιπον δε ξερω γτ ισως ειμαι ο μονος ελληνας που γουσταρει πεπσι αλλα ρε μαγκες τα σπαει η πεπσι!!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ναι  ολες στα τοσταδικα σεξυ καμαριερες ειναι :rolleyes: :P :grin:
Εμείς θα πρωτοτυπήσουμε βρε χαζό! ;)

Τότε να δεις κόσμος! ορδές! :dancing:

Πελάτεεεες μου! Χαχαχαχαχα! που λέει κι ο Βέγγος! :2funny: :2funny: :2funny:

άσε που είναι απ τις ενδυμασίες που με φτιάχνουν! ;) ;)

οπότε θα...δουλεύει και το αφεντικό με κέφι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εμείς θα πρωτοτυπήσουμε βρε χαζό! ;)

Τότε να δεις κόσμος! ορδές! :dancing:

Πελάτεεεες μου! Χαχαχαχαχα! που λέει κι ο Βέγγος! :2funny: :2funny: :2funny:

άσε που είναι απ τις ενδυμασίες που με φτιάχνουν! ;) ;)

οπότε θα...δουλεύει και το αφεντικό με κέφι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:tickedoff: :tickedoff: :s&m_1:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Πάντως θά λεγα ότι καλύτερα είναι να μην μπλέξει πολλά πράγματα μέσα και θυμίζει...πολυκατάστημα!

Στην Αθήνα ίσως πιάνουν τέτοια μαγαζιά. θεσσαλονίκη με τίποτα.

έχω πετύχει  κάποιους να έχουν και γύρο αλλά και κοτόπουλα,και πίτσα και μπουγάτσα!!!!!

μετά από λίγο καιρό ή έκλεισαν ή αναγκάστηκαν να μείνουν με λιγότερα είδη.

Το καλύτερο είναι αυτό που λέει και το θρεντ. Συν τις βάφλες!!!!! :dancing:

όχι σφολιατοειδή γιατί αρχίζεις μετά τα, βάλε κι αυτό-βάλε κι από κείνο...

Το μαγαζί πρέπει να έχει κάποια ταυτότητα.... ;)
Αυτό που λες είναι απόλυτα σωστό. Τα πολλά είδη έχουν σαν αποτέλεσμα να μείνεις πίσω από ποιότητα και να χάσεις τη μπάλα. Κάποια μαγαζιά που ξέρω από μέσα πάνε καλά πλασάροντας ένα βασικό προϊόν και λίγα δευτερεύοντα. Το ένα βασικό τους προϊόν είναι όμως άπαιχτο, χαρακτηριστικό και με αυτό κρατάνε τη σταθερή τους πελατεία ενώ τα δευτερεύοντα κυρίως καταναλώνονται από τυχαίους περαστικούς. Επίσης καλό είναι να έχει λίγους και αξιόπιστους προμηθευτές για να μπορεί να τους ελέγχει. Προσοχή στο προσωπικό γιατί μπορεί να σου κάνουν χοντρή ζημιά ενώ από την άλλη αν είναι γατόνια θα σου αυξήσουν την πελατεία. Καθαριότητα και τήρηση της σχετικής νομοθεσίας (βιβλιάρια υγείας, πιστοποιητικά πυρασφάλειας κλπ) γιατί αν φάει πέσιμο από υγειονομικό και είναι μπουρδέλο θα φάει προστιματάρα. Από συνταγές δε ξέρω. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο φιλαράκι    

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
1. Προσωχή στην καθαριότητα και στην αισθητική του μαγαζιού. Καλό θα ήταν να είναι μοντέρο (χωρίς να υπερβάλει) και καθαρό.
2. Προσωχή στην ποιότητα του φαγητού. Οσοι πουλάνε σαπίλα θα πρέπει να έχουν χοντρό κονέ για να μήν τους κλείσουν.
3. Αν βρίσκεται σε περιοχή με μπάρ/κλάμπ/σκυλάδικα, καλό θα ήταν να το κρατάει ανοιχτό και το βράδυ. Επίσης αν παίζουν φοιτητές καλό θα ήταν να έχει ενα μηχανάκι για delivery. Αν παίζουν στην περιοχή δημόσιες υπηρεσίες/καταστήματα/τράπεζες/ιδιωτικές επιχειρήσεις καλύτερα να το έχει ανοιχτό το πρωί, φτιάχνοντας τόστ.
4. Αν έχει σφολιατοειδή, να τα έχει σε βιτρίνα ωστε να τα βλέπουν οι περαστικοί

Απο ΄κεί και ύστερα θέλει δουλεία, υπομονη, επιμονη και πολύ τύχη αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Πάντως νομίζω οτι αν κάποιος δεν κάνει μαλακίες σε αυτόν τον τομέα γενικά είναι επιχείρηση που πιάνει.
+1000
arkans στειλτου του δικου σου αυτα που γραφει ο φιλος απο πανω... να τα χει σαν κανονα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom