Νέα

τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαλακα αρκανς,πες στο παιδι να βγαλει τοστ με πατατες τηγανιτες κ λουκανικο,κ κρυο σαντουιτς με κοτοπουλο κ σως.... :rockon: :rockon: :rockon:

οι κρεπες στα σκουπιδια ουυυυυυυυυυυσττττττ
Αυτά στην Αθήνα ρε αβράμη.

Στη Θεσ/νίκη αν δούν τηγανητές πατάτες σε τέτοιο μαγαζί θα τον πάρουν με τις πέτρες!

το σακούλι γαμάει και μπορείς να τρώς τα υλικά που πέφτουν απο την άλλη άκρη του σάντουιτς, αφού το τελειώσεις.  :rockon:

επίσης φίλε Αρκανζ71, σημαντικό είναι να έχει το μαγαζί καθαρή και καλαίσθητη τουαλέτα. Ακόμα και αν δεν διαθέτει ξεχωριστές τουαλέτες για άντρες και γυναίκες πρέπει να είναι πάντα καθαρή με χαρτί για τα χέρια και για τον ποπό και να μήν ξεχυλίζει απο το γεμάτο καδο όπως σε κάτι άλλα μαγαζια...
Οπωσδήποτε θα έχει 2 τουαλέττες αλλιώς δεν του δίνει άδεια το υγεονομικό!

κ μια που λεμε γ καφεδες..
θα εχεις ολα τα ροφηματα ζεστα κρυα ολο το χρονο!
Φραπέ-νες
ελληνικό
εσπρέσσο-καπουτσίνο
γαλικό
σοκολάτα

Αυτά είναι αρκετά. Τοστάδικο είναι. Όχι καφέ με 35 είδη καφέ και 120 είδη τσαγιού!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
το σακούλι γαμάει και μπορείς να τρώς τα υλικά που πέφτουν απο την άλλη άκρη του σάντουιτς, αφού το τελειώσεις.  :rockon:

επίσης φίλε Αρκανζ71, σημαντικό είναι να έχει το μαγαζί καθαρή και καλαίσθητη τουαλέτα. Ακόμα και αν δεν διαθέτει ξεχωριστές τουαλέτες για άντρες και γυναίκες πρέπει να είναι πάντα καθαρή με χαρτί για τα χέρια και για τον ποπό και να μήν ξεχυλίζει απο το γεμάτο καδο όπως σε κάτι άλλα μαγαζια...

Σωστός.
Πρέπει στάνταρ να έχει χαρτιά γιατί τα μηχανήματα με τον ζεστό άερα χαλάνε εύκολα και δημιουργούν ουρά. :rockon:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

τοτε να προτεινω αφου ειναι αρχη να κρατησει συγκρατημενες τις τιμες.
πχ για μια μπαγκετα σαντουιτς να μην κανει 3 ευρω(για μενα σκετη κλεψια) ας κανει 2.20.

γενικα ο Ελληνας θυμαται που εχει φαει ΚΑΛΟ και ΦΘΗΝΟ φαγητο και το ξανα προτιμαει.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αυτά στην Αθήνα ρε αβράμη.

Στη Θεσ/νίκη αν δούν τηγανητές πατάυες σε τέτοιο μαγαζί θα τον πάρουν με τις πέτρες!
Οπωσδήποτε ΄θα έχδει 2 τουαλέττες αλλιώς δεν του δίνει άδεια το υγεονομικό!
Φραπέ-νες
ελληνικό
εσπρέσσο-καπουτσίνο
γαλικό
σοκολάτα

Αυτά είναι αρκετά. Τοστάδικο είναι. Όχι καφέ με 35 είδη καφέ και 120 είδη τσαγιού!!!
ακριβως!αλλα το καλοκαιρι θα εχεις κ τα ζεστα εννοειται!!!κ τσαι...

τιμες τωρα..

κρεπα γλυκια μονο σοκολατα 1.80  +0.50 το καθε ειδος παραπανω..
καφεδες ενα ευρω...
βαφλες περιπου 4ευρω..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ακριβως!αλλα το καλοκαιρι θα εχεις κ τα ζεστα εννοειται!!!κ τσαι...

τιμες τωρα..

κρεπα γλυκια μονο σοκολατα 1.80  +0.50 το καθε ειδος παραπανω..
καφεδες ενα ευρω...
βαφλες περιπου 4ευρω..

1 ευρώ? :2funny: :2funny: :2funny:
Τόσο δεν έχει ούτε στα πανεπιστήμια που είναι κάτουρο κανονικό.
Τουλάχιστον 2 ευρώ πρέπει να δίνει το freddo capuccino.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τα συνοικιακα σε μας τοσο τον εχουν πανω κατω...

δεν μας ειπε περιοχη..
αλλο στην παραλιακη κ αλλο σε μια συνοικιουλα...

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
μαγκες ευχαριστω ολους σας για τις αποψεις σας.αλλα εγινε κατι που με εκανε να χαρω παρα πολυ,αλλα και να αποδειχθει για ακομα μια φορα οτι σε αυτο το σαιτ τελικα βρισκεις τα παντα.
ενας συναγωνιστης μας, και μαλιστα παλιο μελος απο οτι ειδα(ομολογο οτι πρωτη φορα ειδα το name του)μου εστειλε ενα πμ με κατι συμβουλες για να δωσω στο φιλο μου.βασικα ο ανθρωπος μου ειπε μεσα σε ενα πμ. με επιχειρηματα και προτασεις ολο τα μυστικα του επαγγελματος.με την ιδιοτητα που εχει ειμαι σιγουρος οτι στην δουλεια που κανει ειναι ο καλυτερος απο ολους.τον ευχαριστω παρα πολυ,ειλικρινα δεν το περιμενα κατι τετοιο,και μακαρι να υπαρχουν και αλλα τετοια ατομα σαν και αυτον στο σαιτ.δεν λεω το name του διοτι ξερω οτι ουτε αυτος θα το ηθελε.φιλε μου να εισαι παντα καλα,και καλη επιτυχια σε αυτο που κανεις.και παλι σε ευχαριστω.(αυριο θα μεταφερω τις πολυτιμες συμβουλες σου στον φιλο μου).

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

μωρ΄τι μας λες! Η αλυσίδα "Οι μερακλήδες" έχουν την φραπεδούμπα, τον φρέντο και τον νές 1 € και παίρνεις υπέρποσότητα και γενικά μετράει πολύ. Στην καρδιά της Αθήνας όλα αυτά και δίπλα στον "Γρηγόρη" που έχει τον φραπέ 1,80€. Γενικά νομίζω οτι ο καφές πρέπει να είναι φτηνός. 1,20 ή 1,40 € είναι καλή τιμή για εμένα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τα συνοικιακα σε μας τοσο τον εχουν πανω κατω...

δεν μας ειπε περιοχη..
αλλο στην παραλιακη κ αλλο σε μια συνοικιουλα...

1 ευρώ μου κάνει εντύπωση.
Αν θυμάμαι καλά, πχ στα Everest ο freddo capuccino είναι στα 2,65 και ο frappe 2,20.
Παντού έχουν μεταξύ τους 40-50 λεπτά διαφορά.
Κάτω από 2 και 1,5 ευρώ αντίστοιχα, δεν τους έχω πετύχει πουθενά και μιλώ πάντα για takeaway.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν θυμάμαι καλά, πχ στα Everest ο freddo capuccino είναι στα 2,65 και ο frappe 2,20.
Κάτω από 2 και 1,5 ευρώ αντίστοιχα, δεν τους έχω πετύχει πουθενά και μιλώ πάντα για takeaway.
γ αυτο ρωτησα περιοχη.. ;)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
μωρ΄τι μας λες! Η αλυσίδα "Οι μερακλήδες" έχουν την φραπεδούμπα, τον φρέντο και τον νές 1 € και παίρνεις υπέρποσότητα και γενικά μετράει πολύ. Στην καρδιά της Αθήνας όλα αυτά και δίπλα στον "Γρηγόρη" που έχει τον φραπέ 1,80€. Γενικά νομίζω οτι ο καφές πρέπει να είναι φτηνός. 1,20 ή 1,40 € είναι καλή τιμή για εμένα.

Τι να πω. :huh:
Αφού μου λες ότι πίνεται ο καφές με τέτοια τιμή, τότε είμαι λάθος στα των τιμών.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
μονο αυτα τα γαμημενα τα σταρμπακς δεν λενε να κατεβασουν τιμες.οι σοκολατες που κανουν δεν παιζοντε με τιποτα παντως,ειναι τελειες.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κ σε ενα μαγαζι στο βαρδαρι..μπουγατσαδικο..
υπερποσοτητα..
πεντανοστιμος..
τον ειχε 0.80 κ μετα 1 ευρω...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
κακως βαζουν πατατες.

το τετραγωνο τοστ,μονο ζαμπον κ τυρι παιρνει,τιποτε αλλο.
κ για πες ρε εξυπνε,τι ειναι τοστ,αν δεν ειναι το ψημενο ψωμι.

λεγεται σαντουιτς.

για το τετραγωνο απλα θα σου θυμισω το κλαμπ που δεν εχει μονο ζαμπον τυρι.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
γ αυτο ρωτησα περιοχη.. ;)

Άμα η περιοχή έχει πολλούς φοιτητές ή αρκετούς μετανάστες τότε θα έχει τις τιμές που λες εσύ.
Εγώ είπα τις συνηθισμένες τιμές πάνω-κάτω για τέτοια μαγαζιά.
Άμα ήταν σε κάνα αεροδρόμιο θα ήταν ακόμα παραπάνω.
Εγώ απ' ότι κατάλαβα, το μαγαζί είναι σε κεντρικό σημείο και μιας και λέμε να δώσει σημασία σε καθαριότητες κλπ. τότε ας μην κόβει στις τιμές γιατί μετά θα κόβει και κάπου αλλού.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
μονο αυτα τα γαμημενα τα σταρμπακς δεν λενε να κατεβασουν τιμες.οι σοκολατες που κανουν δεν παιζοντε με τιποτα παντως,ειναι τελειες.

Τα Starbucks είναι άλλη φάση εντελώς τύπε.
Είναι πλέον ξεχωριστό είδος εξόδου, δεν είναι απλά για ένα καφέ.
Επειδή όμως κατάλαβαν ότι πουλώντας frappucino caramel σε παιδάκια δεν πρόκειται να κάνουν πολλά, το καλοκαίρι έβαλαν frappe & freddo capuccino κανονικά στο menu τους (αν και είναι τραγικά και τα 2) με κανονικές τιμές.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
παντος μαγκες για εμενα επρεπε η τιμες να ειναι ως εξης.

0,50 φραπες,1,00 οι υπολοιποι καφεδες σε κυλικεια,καφενεια,και αλλα συναφη τετοια κολοχανια.ασχετως αν ειναι σε πλαστικο η τον πινεις εκει.

1 φραπες,1,5 υπολοιποι καφεδες σε συνοικιακα μαγαζια,μπουγατσαδικα,γυραδικα,τοσταδικα,και σε αλλα τετοια κωλαδικα.

1,5 φραπες,2 υπολοιποι καφεδες, σε ζαχαροπλαστεια,σε φοιτητικες καφετεριες,ιντερνετ καφε,μπιλιαρδαδικα και αλλες τετοιες μαλακιες.

2 φραπες,2,5 υπολοιποι καφεδες σε καφετεριες οχι κεντρικες εντελως,αλλα σε εμπορικα κεντρα,σε καποια σημεια σε κεντρικες αγορες πολεων,και σε καποιες κεντρικες οδους πολεων,και σε κεντρικες οδους επαρχιακων πολεων.

3 φραπες,3,5 υπολοιποι καφεδες σε κεντρικοτατα σημεια,πλατειες παρκα,ακριβη εμπορικοι δρομοι πολεων,σε cafe-restorant,καφετερειες εντος κεντρικων ξενοδοχειων,και σε καφετεριες οπου με το στησιμο τους,το ντεκορ τους,τη θεση τους δικαιολογουσαν την τιμη αυτη.

και οχι το μπουρδελο που γινετε σημερα παντου.

σας πληροφωρο αν ισχυαν αυτες οι τιμες,ολα τα μαγαζια θα ητανε γεματα ολη μερα,και μαλιστα πολλοι θα πινανε και δευτερο καφε καπου αλλου.ας καθοντε τωρα οι μαλακες ολοι,να βλεπουν τα μαγαζια τους αδεια απο τις 12 ωρες απο τις 18 που λειτουργουν.3 ωρες το πρωι και 3 το απογευμα προς βραδυ.(εννοειτε οτι παντα θα υπαρχουν καποια μαγαζια που θα ξεχωριζουν και θα πηγαινουν γαμιοντας ολη μερα,αλλα και αυτο ειναι μονο για κανενα χρονο περιπου).

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Έτσι είναι Δάσκαλε αλλά εμείς μιλάμε για μαγαζί που είτε τον πάρεις στο χέρι, είτε το πιεις εκεί είναι το ίδιο (φάση Everest-Coffe Time-Starbucks κλπ). Σε κανονικές καφετέριες (δηλαδή οι 2 τελευταίες κατηγορίες που λες) παίζουν διαφορετικές τιμές, πχ. στα Flocafe έτσι και τον πάρεις στο χέρι είναι περίπου -1 ευρώ από το να κάτσεις και να τον παραγγείλεις σε τραπεζάκι. Πάντως σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την κατηγοριοποίησή σου.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Έτσι είναι Δάσκαλε αλλά εμείς μιλάμε για μαγαζί που είτε τον πάρεις στο χέρι, είτε το πιεις εκεί είναι το ίδιο (φάση Everest-Coffe Time-Starbucks κλπ). Σε κανονικές καφετέριες (δηλαδή οι 2 τελευταίες κατηγορίες που λες) παίζουν διαφορετικές τιμές, πχ. στα Flocafe έτσι και τον πάρεις στο χέρι είναι περίπου -1 ευρώ από το να κάτσεις και να τον παραγγείλεις σε τραπεζάκι. Πάντως σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την κατηγοριοποίησή σου.
κοιταξε τυπε,και σε κυριλε μαγαζι να μπεις αν το παρεις σε πλαστικο,παλι 1-2 ευρω θα δωσεις,και αν μερικα δεν δινουν και πολλους  καφεδες σε πλαστικο στο κερνανε κιολας.κατι σαν εξυπηρετηση το εχουν δηλαδη.το φλοκαφε το εχει επιτηδες 1 ευρω για να γαμαει τα παραδιπλα μαγαζακια.γιατι ο ελληνας ειναι μαλακας,το θεωρει ξεπεσμενο να παει να παρει καφε απο την μπουγατσα αν ειναι διπλα το φλοκαφε η καποια αλλη μαλακια.(αν και εγω εχω ανακαλυψει πολλα μικρα μπουγατσατσιδικα που ειναι μεσα συνηθως κανενας μυστηριος τυπος,η καμια χοντρη γκομενα,αλλα κανουν τελειο καφε.προσωπικα δεν περνω εγω καφε απο μεγαλες καφετεριες σε πλαστικο,προτιμω να δωσω το ευρω μου στον μικρο επαγγελματια διοτι και ο καφες στο πλαστικο ειναι τζιρος γιαυτον σημαντικος.οπως θεωρει και ξεπεσμενο να παει σε ενα καλο καφε και να πληρωση 2-2,5ευρω καφε,που σε πληρωφορω εχει πολλα τετοια καλα καφε και εχει και καλο παιχνιδι με τις σερβιτορες που δουλευουν εκει.ας πηγαινει στην πλατεια αριστοτελους να πληρωνει σαν μαλακας 4,5-6,00 ευρω καφε,να μην του δινει σημασια κανενας και καμια,και το βραδυ να την βγαζει στο συνοικιακο καφε τις γειτονιας του πινοντας μπυρες με 2,5-3,00 ευρω γιατι δεν εχει παραπανω λεφτα, και να παρακαλει το μπαζο που δουλευει εκει μηπως και το γαμησι.αυτος ειναι ο ελληνας θαμωνας το καφετεριων πλεον φιλε.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
παντος μαγκες για εμενα επρεπε η τιμες να ειναι ως εξης.

0,50 φραπες,1,00 οι υπολοιποι καφεδες σε κυλικεια,καφενεια,και αλλα συναφη τετοια κολοχανια.ασχετως αν ειναι σε πλαστικο η τον πινεις εκει.

1 φραπες,1,5 υπολοιποι καφεδες σε συνοικιακα μαγαζια,μπουγατσαδικα,γυραδικα,τοσταδικα,και σε αλλα τετοια κωλαδικα.

1,5 φραπες,2 υπολοιποι καφεδες, σε ζαχαροπλαστεια,σε φοιτητικες καφετεριες,ιντερνετ καφε,μπιλιαρδαδικα και αλλες τετοιες μαλακιες.

2 φραπες,2,5 υπολοιποι καφεδες σε καφετεριες οχι κεντρικες εντελως,αλλα σε εμπορικα κεντρα,σε καποια σημεια σε κεντρικες αγορες πολεων,και σε καποιες κεντρικες οδους πολεων,και σε κεντρικες οδους επαρχιακων πολεων.

3 φραπες,3,5 υπολοιποι καφεδες σε κεντρικοτατα σημεια,πλατειες παρκα,ακριβη εμπορικοι δρομοι πολεων,σε cafe-restorant,καφετερειες εντος κεντρικων ξενοδοχειων,και σε καφετεριες οπου με το στησιμο τους,το ντεκορ τους,τη θεση τους δικαιολογουσαν την τιμη αυτη.

και οχι το μπουρδελο που γινετε σημερα παντου.

σας πληροφωρο αν ισχυαν αυτες οι τιμες,ολα τα μαγαζια θα ητανε γεματα ολη μερα,και μαλιστα πολλοι θα πινανε και δευτερο καφε καπου αλλου.ας καθοντε τωρα οι μαλακες ολοι,να βλεπουν τα μαγαζια τους αδεια απο τις 12 ωρες απο τις 18 που λειτουργουν.3 ωρες το πρωι και 3 το απογευμα προς βραδυ.(εννοειτε οτι παντα θα υπαρχουν καποια μαγαζια που θα ξεχωριζουν και θα πηγαινουν γαμιοντας ολη μερα,αλλα και αυτο ειναι μονο για κανενα χρονο περιπου).
Αυτά φιλαράκι είναι σωστά με την προϋπόθεση βέβαια οι ιδιοκτήτες να μη σου νοικιάζουν το αχούρι τους για παλάτι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom