You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 259
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μολις στον ακουμπησα λιγο....καταλαβες τιποτα;ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ΠΟΤΕ λες να το βγαλεις;;;μολις στον ακουμπησα λιγο....καταλαβες τιποτα;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μολις στον ακουμπησα λιγο....καταλαβες τιποτα;
σταματα ρε, είναι λες και βλέπω τη λουκ σε διάλογο με τον εαυτό της
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εχω νευρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σταματα ρε, είναι λες και βλέπω τη λουκ σε διάλογο με τον εαυτό της
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εχω νευρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περίοδο κι εσύ ε? γάμα τα, σε καταλαβαίνω...
Τουλάχιστον εσένα δε σε πιάνει να γράφεις ολόκληρα κατεβατά
ρε μαγκες δεν ειπαμε πως να ειναι το ψωμακι του τοστ.να ειναι στρογγυλο,μακροστενο-μακροστενο με σουσαμι,η στρογγυλο με σουσαμι σαν κουλουρι? εγω νομιζω οτι το στρογγυλο ειναι το πιο βολικο να το τρωει καποιος στο χερι.(περπατωντας-οδηγωντας).
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οταν τελειωσεις θα το βγαλω.....εχω νευρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μακροστενο....να χωραει πολυ πραμα...ρε μαγκες δεν ειπαμε πως να ειναι το ψωμακι του τοστ.να ειναι στρογγυλο,μακροστενο-μακροστενο με σουσαμι,η στρογγυλο με σουσαμι σαν κουλουρι? εγω νομιζω οτι το στρογγυλο ειναι το πιο βολικο να το τρωει καποιος στο χερι.(περπατωντας-οδηγωντας).
καλά εδώ δεν έχεις άδικο. Στην Σαλόνικα ισχύουν άλλοι νόμοι.
Επίσης παρά την σωστή επισύμανση του φίλου mouNinja θα έλεγα οτι η νοστιμιά στο σουβλάκι βρίσκεται στο ιδρωμένο βρώμικο χέρι του χοντρού μουστακαλή σουβλατζή που το φτιάχνει αφού έχει πάρει τα ψιλα και τα χαρτονομίσματα και αφού έχει χαιδέψει και τον κεραμιδόγατο που την αράζει στο μαγαζί. Παραδεχτείτε οτι ζείτε για τέτοιες στιγμές...
Φίλε μη τα λες αυτά γιατί κάτι τέτοιοι με έχουν κάνει να τρέχω και μην φτάνω.
Ειδικά ένας τέτοιος τύπος φέτος την τελευταία μέρα διακοπών σε τουριστομέρος, αφού μας ακούει ότι είμαστε Έλληνες, λέει στον δίπλα "Μεγάλε κάντα σπέσιαλ για τα παιδιά, είναι δικά μας", ε, μετά ήμασταν χειρότερα από αυτούς που είχαν κολλήσει τη γρίπη.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ΕΓΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ????????????κανονικα στο θεμα ημιυν μεχρι ο πιπας να βαλει το αβαταρ ΜΟΥ!μπουμ και λουκριτια το γαμησατε το θρεντ.αντε παρτε δρομο ρεεεεεεεεε.
εδω εχουμε ειδικη αποστολη να βοηθησουμε το παλικαρη να κανει ενα καλο μαγαζι.πατε να μουνοπαιξετε σε αλλο θρεντ.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μπουμ και λουκριτια το γαμησατε το θρεντ.αντε παρτε δρομο ρεεεεεεεεε.
εδω εχουμε ειδικη αποστολη να βοηθησουμε το παλικαρη να κανει ενα καλο μαγαζι.πατε να μουνοπαιξετε σε αλλο θρεντ.
ΜΜμμμμ τι μας λες, σου γαμησαμε το θρεντ σου
μακρόστενο σκέτο.ρε μαγκες δεν ειπαμε πως να ειναι το ψωμακι του τοστ.να ειναι στρογγυλο,μακροστενο-μακροστενο με σουσαμι,η στρογγυλο με σουσαμι σαν κουλουρι? εγω νομιζω οτι το στρογγυλο ειναι το πιο βολικο να το τρωει καποιος στο χερι.(περπατωντας-οδηγωντας).
και είναι πιο βολικό για την οδήγηση!!!
και σακουλάκια αντί για χαρτί περιτυλίγματος να μην σου χύνεται η μαγιονέζα.σημαντικό!!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
που τον βρηκες αυτον τον νεολογισμο;ΕΓΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ????????????κανονικα στο θεμα ημιυν μεχρι ο πιπας να βαλει το αβαταρ ΜΟΥ!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ετσι μπραβο....που τον βρηκες αυτον τον νεολογισμο;
αργησες αλλα το πιασες...
και γ να σου φυγει η απορια..
ετσι λεω εγω τους μαλακες...
Όποιος/α λέει ότι η PEPSI είναι καλύτερη από την Coca Cola έχει πρόβλημα στη γεύση.
Όχι στρογγυλό γιατί πέφτουν από το πλάι.
Μακρόστενο μαλακό αλλά και μπαγκέτα.
ρε μαγκες δεν ειπαμε πως να ειναι το ψωμακι του τοστ.να ειναι στρογγυλο,μακροστενο-μακροστενο με σουσαμι,η στρογγυλο με σουσαμι σαν κουλουρι? εγω νομιζω οτι το στρογγυλο ειναι το πιο βολικο να το τρωει καποιος στο χερι.(περπατωντας-οδηγωντας).
Όχι στρογγυλό γιατί πέφτουν από το πλάι.
Μακρόστενο μαλακό αλλά και μπαγκέτα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 68