Νέα

τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ πίνω γκαζόζα γεράνι.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
παντως μαγκες ενα τετοιο μαγαζι πρεπει να εχει και μια καλη μαγιονεζα για τις πατατες και ολα αυτα,διοτι εχει μερικα μπουρδελα,που σου φερνει ενα πραγμα σαν ασβεστις ειναι.κολαει στο στομα μεσα ρε πουστη μου εντελος.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ρε μαγκες δεν ειπαμε πως να ειναι το ψωμακι του τοστ.να ειναι στρογγυλο,μακροστενο-μακροστενο με σουσαμι,η στρογγυλο με σουσαμι σαν κουλουρι? εγω νομιζω οτι το στρογγυλο ειναι το πιο βολικο να το τρωει καποιος στο χερι.(περπατωντας-οδηγωντας).

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εγω όταν πάω Θεσσαλονικη πάω σε ένα συγκεκριμενο που έχει καλή μπουγάτσα (τυρι κρεμα) τρωω και τις 2!Αν έχει αυτα σε καλη γέυση έχει πιάσει το 50% σε υπηρεσιες.Μιας και οι Θεσσαλονικεις είναι επιρρεπεις στην Μπουγατσα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
τώρα ποιος απο τους δύο μίλησε;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε μαγκες δεν ειπαμε πως να ειναι το ψωμακι του τοστ.να ειναι στρογγυλο,μακροστενο-μακροστενο με σουσαμι,η στρογγυλο με σουσαμι σαν κουλουρι? εγω νομιζω οτι το στρογγυλο ειναι το πιο βολικο να το τρωει καποιος στο χερι.(περπατωντας-οδηγωντας).
μακροστενο....να χωραει πολυ πραμα...

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
μπουμ και λουκριτια το γαμησατε το θρεντ.αντε παρτε δρομο ρεεεεεεεεε.
εδω εχουμε ειδικη αποστολη να βοηθησουμε το παλικαρη να κανει ενα καλο μαγαζι.πατε να μουνοπαιξετε σε αλλο θρεντ.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
καλά εδώ δεν έχεις άδικο. Στην Σαλόνικα ισχύουν άλλοι νόμοι.

Επίσης παρά την σωστή επισύμανση του φίλου mouNinja θα έλεγα οτι η νοστιμιά στο σουβλάκι βρίσκεται στο ιδρωμένο βρώμικο χέρι του χοντρού μουστακαλή σουβλατζή που το φτιάχνει αφού έχει πάρει τα ψιλα και τα χαρτονομίσματα και αφού έχει χαιδέψει και τον κεραμιδόγατο που την αράζει στο μαγαζί. Παραδεχτείτε οτι ζείτε για τέτοιες στιγμές...

Φίλε μη τα λες αυτά γιατί κάτι τέτοιοι με έχουν κάνει να τρέχω και μην φτάνω. :2funny:
Ειδικά ένας τέτοιος τύπος φέτος την τελευταία μέρα διακοπών σε τουριστομέρος, αφού μας ακούει ότι είμαστε Έλληνες, λέει στον δίπλα "Μεγάλε κάντα σπέσιαλ για τα παιδιά, είναι δικά μας", ε, μετά ήμασταν χειρότερα από αυτούς που είχαν κολλήσει τη γρίπη.
URL]]

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εδω εχουμε ειδικη αποστολη να βοηθησουμε το παλικαρη να κανει ενα καλο μαγαζι.πατε να μουνοπαιξετε σε αλλο θρεντ.
ΕΓΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ????????????κανονικα στο θεμα ημιυν μεχρι ο πιπας να βαλει το αβαταρ ΜΟΥ!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ΜΜμμμμ τι μας λες, σου γαμησαμε το θρεντ σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μακρόστενο σκέτο.

και είναι πιο βολικό για την οδήγηση!!!

και σακουλάκια αντί για χαρτί περιτυλίγματος να μην σου χύνεται η μαγιονέζα.σημαντικό!!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Όποιος/α λέει ότι η PEPSI είναι καλύτερη από την Coca Cola έχει πρόβλημα στη γεύση.

Όχι στρογγυλό γιατί πέφτουν από το πλάι.
Μακρόστενο μαλακό αλλά και μπαγκέτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom