Νέα

τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
:(

Εγώ δεν ξέρω την περιοχή , αλλά έδωσα μια καλή ιδέα για γρήγορο φαγητό .

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
η μποτσαρη ειναι καλος δρομος μεν αν και παιζει ανταγωνισμος απο τον πρασσα...το θεμα ειναι οτι δεν ειναι κοντα σε στεκια διασκεδασης  και δεν εχει πολυ περιθωριο για να παρκαρει προχειρα ο αλλος και να κατεβει να φαει κατι...
φιλε το παιδι ειναι απο εκεινη την γειτονια και γνωριζει κοσμο πολυ.θα εχει βεβαια και ντελιβερι.και πιστευω οτι σηκωνει ξενυχτι η περιοχι εκει.περναει συνεχεια κοσμος απο εκει ολες τις ωρες.οσο για ενα παρκαρισμα με αλαρμ το βραδι στα γρηγορα πιστευω οτι το συκωνει ο δρομος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η ουγγαρεζα με το σικαγο ειναι το ιδιο πραγμα ρε.και υπαρχει σε ολη την ελλαδα να ξερεις εν αφθονια.
αθηνα δεν την εχω βρει....ή εχει μια καποια διαφορα στην γευση τεσπα....θεσσαλονικη ναι υπαρχει....

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
στην μποτσαρη ε?
ειναι πιασαρικο μερος αν ειναι καθαρος και εχει ποικιλια απο αλλαντικα τυροκομικα κλπ μια χαρα θα παει.
να πεις διευθυνση να δοκιμασουμεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon:
ειπαμε ρε σιλβα δωρεαν το πρωτο τοστακι για τους μπουρδελιαριδες ολους.εσυ θα του πεις ειμαι μπουρδελιαρισα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:(

Εγώ δεν ξέρω την περιοχή , αλλά έδωσα μια καλή ιδέα για γρήγορο φαγητό .
θελω να ζητησω αυτο που προτεινες...ολα μεσα τυροσαλατες,σως,μαγιονεζες,κετσαπ,μουσταρδες αλλα ντρεπομαι....θα με περασουν πολυ πειναλα....τρωγεται εν τελει; :think:

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
φιλε το παιδι ειναι απο εκεινη την γειτονια και γνωριζει κοσμο πολυ.θα εχει βεβαια και ντελιβερι.και πιστευω οτι σηκωνει ξενυχτι η περιοχι εκει.περναει συνεχεια κοσμος απο εκει ολες τις ωρες.οσο για ενα παρκαρισμα με αλαρμ το βραδι στα γρηγορα πιστευω οτι το συκωνει ο δρομος.

Τότε δεν έχει να χάσει τίποτα στο να δοκιμάσει αυτό το είδος φαγητού ....
Μπορεί δοκιμαστικά να το κ΄΄ανει και βλέποντας και κάνοντας .....

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
θελω να ζητησω αυτο που προτεινες...ολα μεσα τυροσαλατες,σως,μαγιονεζες,κετσαπ,μουσταρδες αλλα ντρεπομαι....θα με περασουν πολυ πειναλα....τρωγεται εν τελει; :think:

Είναι στάνταρ η συνταγή .
Εσύ του λες τι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΑ !

Εάν τρώγεται λέειιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αρκανς?

αν του πω οτι ειμαι απο τον δασκαλο της ΣΧΟΛΗΣ θα καταλαβει???????????????? :cheesy:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Τότε δεν έχει να χάσει τίποτα στο να δοκιμάσει αυτό το είδος φαγητού ....
Μπορεί δοκιμαστικά να το κ΄΄ανει και βλέποντας και κάνοντας .....
φιλε το παιδι για να σου πω την αληθεια,εχει αγχωθει πολυ για τους εξης λογους.
καταρχην εχει 3 μικρα παιδια,μαζεψε με 1000 ζορια 15000 ευρω,και πηρε αλλα 40000 απο τραπεζα δανειο.αν του παει στραβα η δουλεια δεν εχει πισινες,ουτε αυτος,αλλα ουτε και απο την γυναικα του.καταλαβαινεις τωρα οτι δεν ειναι και σε φαση αν δεν πιασει το κλεινω και στα παπαρια μου.αν δεν ειχε παιδια στα αρχιδια του,αλλα ενταξει εγω πιστευω θα τα καταφερει,γιατι ειναι και ευγενικο παιδι,και την ξερει την δουλεια,και ειμαι σιγουρος οτι το μαγαζι θα λαμπει απο καθαριοτητα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τότε δεν έχει τίποτα να φοβάται. Τα μαγαζιά τέτοιού είδους σπάνια δεν τα πάνε καλά και συνήθως οφείλεται στις μαλακίες των αφεντικών. Αμα είναι καθαρός, έχει ποιότικό φαγητό και σωστές τιμές τότε όλα θα πάνε τζάμι!

Αλήθεια σφολιατοειδή θα έχει; Καφέδες και τέτοια δεν ρωτάω.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω θα παω ως απλη πελατισσα :sunglasses:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Τότε δεν έχει τίποτα να φοβάται. Τα μαγαζιά τέτοιού είδους σπάνια δεν τα πάνε καλά και συνήθως οφείλεται στις μαλακίες των αφεντικών. Αμα είναι καθαρός, έχει ποιότικό φαγητό και σωστές τιμές τότε όλα θα πάνε τζάμι!

δεν ξερω να σου πω την αληθεια,μπορει και να εχει, αλλα δεν θυμαμε για να σου πω την αληθεια.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ποια μποτσαρη?.......περιοχη?...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

για την περιοχη που ανοιγει και για να δουλευει πρωι και για θεσσαλονικη επιβαλλεται να εχει μπουγατσα και σφολιατες το πρωι τουλαχιστον...

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
φιλε το παιδι για να σου πω την αληθεια,εχει αγχωθει πολυ για τους εξης λογους.
καταρχην εχει 3 μικρα παιδια,μαζεψε με 1000 ζορια 15000 ευρω,και πηρε αλλα 40000 απο τραπεζα δανειο.αν του παει στραβα η δουλεια δεν εχει πισινες,ουτε αυτος,αλλα ουτε και απο την γυναικα του.καταλαβαινεις τωρα οτι δεν ειναι και σε φαση αν δεν πιασει το κλεινω και στα παπαρια μου.αν δεν ειχε παιδια στα αρχιδια του,αλλα ενταξει εγω πιστευω θα τα καταφερει,γιατι ειναι και ευγενικο παιδι,και την ξερει την δουλεια,και ειμαι σιγουρος οτι το μαγαζι θα λαμπει απο καθαριοτητα.

Δεν είπα να το γυρίσει μόνο βράδυ , αλλά παράλληλα αφού θα δουλεύει το πρωί , να κάνει δοκιμαστικά και το στυλ ξενυχτάδικο και να δει πως θα πάει .
Τώρα θα μου πεις δεν γίνεται να είναι όλη νύχτα και στο καπάκι να δουλεύει όλη την μέρα , αλλά ας κρατήσει την ημερήσια βάρδια και να δοκιμάσει και την βραδυνή.
Τώρα εαν μπορέσει και βρει κάποιο άτομο και το δουλεύει σε 24ωρο ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom