gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αμα ειναι την παιρνουμε σαντουιτς..... τυπε....καλη η ολλανδεζα τυπε?
αμα ειναι την παιρνουμε σαντουιτς..... τυπε....καλη η ολλανδεζα τυπε?
φιλε το παιδι ειναι απο εκεινη την γειτονια και γνωριζει κοσμο πολυ.θα εχει βεβαια και ντελιβερι.και πιστευω οτι σηκωνει ξενυχτι η περιοχι εκει.περναει συνεχεια κοσμος απο εκει ολες τις ωρες.οσο για ενα παρκαρισμα με αλαρμ το βραδι στα γρηγορα πιστευω οτι το συκωνει ο δρομος.η μποτσαρη ειναι καλος δρομος μεν αν και παιζει ανταγωνισμος απο τον πρασσα...το θεμα ειναι οτι δεν ειναι κοντα σε στεκια διασκεδασης και δεν εχει πολυ περιθωριο για να παρκαρει προχειρα ο αλλος και να κατεβει να φαει κατι...
αθηνα δεν την εχω βρει....ή εχει μια καποια διαφορα στην γευση τεσπα....θεσσαλονικη ναι υπαρχει....η ουγγαρεζα με το σικαγο ειναι το ιδιο πραγμα ρε.και υπαρχει σε ολη την ελλαδα να ξερεις εν αφθονια.
ειπαμε ρε σιλβα δωρεαν το πρωτο τοστακι για τους μπουρδελιαριδες ολους.εσυ θα του πεις ειμαι μπουρδελιαρισα.στην μποτσαρη ε?
ειναι πιασαρικο μερος αν ειναι καθαρος και εχει ποικιλια απο αλλαντικα τυροκομικα κλπ μια χαρα θα παει.
να πεις διευθυνση να δοκιμασουμεεεεεεε
θελω να ζητησω αυτο που προτεινες...ολα μεσα τυροσαλατες,σως,μαγιονεζες,κετσαπ,μουσταρδες αλλα ντρεπομαι....θα με περασουν πολυ πειναλα....τρωγεται εν τελει;
Εγώ δεν ξέρω την περιοχή , αλλά έδωσα μια καλή ιδέα για γρήγορο φαγητό .
φιλε το παιδι ειναι απο εκεινη την γειτονια και γνωριζει κοσμο πολυ.θα εχει βεβαια και ντελιβερι.και πιστευω οτι σηκωνει ξενυχτι η περιοχι εκει.περναει συνεχεια κοσμος απο εκει ολες τις ωρες.οσο για ενα παρκαρισμα με αλαρμ το βραδι στα γρηγορα πιστευω οτι το συκωνει ο δρομος.
θελω να ζητησω αυτο που προτεινες...ολα μεσα τυροσαλατες,σως,μαγιονεζες,κετσαπ,μουσταρδες αλλα ντρεπομαι....θα με περασουν πολυ πειναλα....τρωγεται εν τελει;
σιγα μην πω τπτ τετοιο! :oειπαμε ρε σιλβα δωρεαν το πρωτο τοστακι για τους μπουρδελιαριδες ολους.εσυ θα του πεις ειμαι μπουρδελιαρισα.
πες ειμαι στην σχολη αρκανς και δεν θα καρφωθεις καθολου...σιγα μην πω τπτ τετοιο! :o
φιλε το παιδι για να σου πω την αληθεια,εχει αγχωθει πολυ για τους εξης λογους.Τότε δεν έχει να χάσει τίποτα στο να δοκιμάσει αυτό το είδος φαγητού ....
Μπορεί δοκιμαστικά να το κ΄΄ανει και βλέποντας και κάνοντας .....
οχι ρε.δεν ειναι μπουρδελιαρης αυτος.αρκανς?
αν του πω οτι ειμαι απο τον δασκαλο της ΣΧΟΛΗΣ θα καταλαβει????????????????
δεν ξερω να σου πω την αληθεια,μπορει και να εχει, αλλα δεν θυμαμε για να σου πω την αληθεια.Τότε δεν έχει τίποτα να φοβάται. Τα μαγαζιά τέτοιού είδους σπάνια δεν τα πάνε καλά και συνήθως οφείλεται στις μαλακίες των αφεντικών. Αμα είναι καθαρός, έχει ποιότικό φαγητό και σωστές τιμές τότε όλα θα πάνε τζάμι!
Αλήθεια σφολιατοειδή θα έχει; Καφέδες και τέτοια δεν ρωτάω.
για την περιοχη που ανοιγει και για να δουλευει πρωι και για θεσσαλονικη επιβαλλεται να εχει μπουγατσα και σφολιατες το πρωι τουλαχιστον...Τότε δεν έχει τίποτα να φοβάται. Τα μαγαζιά τέτοιού είδους σπάνια δεν τα πάνε καλά και συνήθως οφείλεται στις μαλακίες των αφεντικών. Αμα είναι καθαρός, έχει ποιότικό φαγητό και σωστές τιμές τότε όλα θα πάνε τζάμι!
Αλήθεια σφολιατοειδή θα έχει; Καφέδες και τέτοια δεν ρωτάω.
φιλε το παιδι για να σου πω την αληθεια,εχει αγχωθει πολυ για τους εξης λογους.
καταρχην εχει 3 μικρα παιδια,μαζεψε με 1000 ζορια 15000 ευρω,και πηρε αλλα 40000 απο τραπεζα δανειο.αν του παει στραβα η δουλεια δεν εχει πισινες,ουτε αυτος,αλλα ουτε και απο την γυναικα του.καταλαβαινεις τωρα οτι δεν ειναι και σε φαση αν δεν πιασει το κλεινω και στα παπαρια μου.αν δεν ειχε παιδια στα αρχιδια του,αλλα ενταξει εγω πιστευω θα τα καταφερει,γιατι ειναι και ευγενικο παιδι,και την ξερει την δουλεια,και ειμαι σιγουρος οτι το μαγαζι θα λαμπει απο καθαριοτητα.