Νέα

τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ρε μαγκες πειτε τι τοστακι τρωτε μηπως και βρουμε καμια καλη μπουρδελιαρικη συνταγη.

εγω βαζω μπεικον-κασερι-ντοματα-καλαμποκι-πρασινη πιπερια.ειναι ελαφρυ και νοστιμο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε μαγκες πειτε τι τοστακι τρωτε μηπως και βρουμε καμια καλη μπουρδελιαρικη συνταγη.

εγω βαζω μπεικον-κασερι-ντοματα-καλαμποκι-πρασινη πιπερια.ειναι ελαφρυ και νοστιμο.
κασερι μπεικον καπνιστο χοιρινο πατατα ντοματα ουγγαρεζα....
  κρεπα νουτελα φουντουκι μπισκοτο :rockon: :rockon: :rockon:

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μπέικον, ζαμπόν, τυρί, χωριάτικο λουκάνικο, τυροσαλάτα, μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα, και πατάτες.
Όλα light παρακαλώ και με λίγες θερμίδες.
Πείνασα πάω να παραγγείλω κοτοπουλάδες να φάω !

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ζαμπόν,κασέρι,καπνιστή,γαλοπούλα,μανιτάρια,μαγιονέζα.

Καλησπέρα αρκ! έφτασα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μια αλλη για πιο ειδικα γουστα σε καλες κρεπερι ζαμπον κασερι μπεικον ροκφορ μανιταρια αλα κρεμ.....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αν του πω οτι ειμαι απο τον δασκαλο της ΣΧΟΛΗΣ θα καταλαβει???????????????? :cheesy:

Θα υποκλιθεί βαθιά φιλώντας σου το χέρι και μετά θα σε κεράσει. :2funny:

Δάσκαλε μιας και συνήθως μιλάμε με λίστες, ας το πάμε έτσι:

- μαγαζί που πιάνουν τα ψιλά με τα χέρια και μετά φτιάχνουν σάντουιτς, απαράδεκτο.
- μαγαζί που φοράνε γάντια αλλά και πάλι πιάνουν τα ψιλά χωρίς να τα βγάλουν, απαράδεκτο.
- μαγαζί που δεν έχει καλό καφέ, απαράδεκτο (ο καφές είναι το α&ω σε τέτοια μαγαζιά)
- μαγαζί που ο πελάτης περιμένει ώρα ενώ είναι μόνος του για να παραγγείλει, απαράδεκτο.
- μαγαζί που κάνει λάθος σε παραγγελία (πχ. "μα εγώ σας χωρίς/με τύρι" κλπ), απαράδεκτο
- μαγαζί που δεν έχει έστω λίγα τραπεζάκια ή περιφερειακό πάγκο για να τρως στο όρθιο, απαράδεκτο.
- μαγαζί που τσιγκουνεύεται να δώσει χαρτοπετσέτες/σακούλες (δηλαδή να μη γεμίζει μία άμα έχεις πάρει πολλά πράγματα), απαράδεκτο.
- μαγαζί που έχει PEPSI αντί για Coca-Cola, απαράδεκτο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να βαλει βαφλες κ λουκουμαδες...πιανουν ειδικα οι λουκουμαδες..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ λουκουμάδεεεεεεεεεεεεεεςςςς τι ειπες τώραααααα  :tits: :tits:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Γιατί η PEPSΙ είναι απαράδεκτη.
Πολλοί μάλιστα δεν στο λένε καν, και τους λες "..και μία Coca Cola" και σου φέρνουν πούστικα την PEPSI.
Αλλά επειδή ήθελες από πριν μια ωραία παγωμένη κόκα, λες "δε γαμιέται, ας την πιω".
Πάντως είναι μαλακία η PEPSI, όποτε πετυχαίνω ψυγείο με τέτοιες είναι πάντα γεμάτο αφού δεν πίνει και κανείς.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
να βαλει βαφλες κ λουκουμαδες...πιανουν ειδικα οι λουκουμαδες..
εγώ θά λεγα

ΠΠΠΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΒΑΦΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Αρκ χωρίς πλάκα αν ξέρει να κάνει βάφλες είναι και γαμώ!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
"Θα ήθελα να ήμουν άντρας ...για ν' αγαπήσω μιά γυναίκα σαν εμένα..."
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: θα το βαλω κι εγω αντιστροφα..... :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Πολλοί μάλιστα δεν στο λένε καν, και τους λες "..και μία Coca Cola" και σου φέρνουν πούστικα την PEPSI.
Αλλά επειδή ήθελες από πριν μια ωραία παγωμένη κόκα, λες "δε γαμιέται, ας την πιω".
Πάντως είναι μαλακία η PEPSI, όποτε πετυχαίνω ψυγείο με τέτοιες είναι πάντα γεμάτο αφού δεν πίνει και κανείς.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οσο για τους λουκουμαδες! σαν εκεινον στη παραλια που δουλευει μονο καλοκαιρι και εχει το ιδιο λαδι να τηγανιζει 5 τονους λουκουμαδες ,δεν κανει κανενας τετοιουςςςςςςςςςςς :P :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγώ θά λεγα

ΠΠΠΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΒΑΦΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Αρκ χωρίς πλάκα αν ξέρει να κάνει βάφλες είναι και γαμώ!
η βαση της ζυμης ιδια ειναι με τις κρεπες...Παιρνεις κι ενα ειδικο μηχανημα που θελει..... :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

"Θα ήθελα να ήμουν άντρας ...για ν' αγαπήσω μιά γυναίκα σαν εμένα..."
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: θα το βαλω κι εγω αντιστροφα..... :2funny: :2funny:

Θα το βάλω κι εγώ, έχουμε και τα μπάζα ψυχή!  :woldman:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μου κλεβετε την υπογραφη;;;;;;;;;;;;

Stories

Νέο!