Νέα

τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Άντε και ένα ακόμα άμα θέλεις ξένο.
Θα μπορούσε να το ονομάζει "TOASTation" από το "toast & station" (τοστ & σταθμός) ή θα μπορούσε απλά να θεωρηθεί λογοπαίγνιο μιας και συντακτικά έχει μορφή ουσιαστικού με το "toast" μπροστά.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Άντε και ένα ακόμα άμα θέλεις ξένο.
Θα μπορούσε να το ονομάζει "TOASTation" από το "toast & station" (τοστ & σταθμός) ή θα μπορούσε απλά να θεωρηθεί λογοπαίγνιο μιας και συντακτικά έχει μορφή ουσιαστικού με το "toast" μπροστά.
αυτο μαρεσει...

drakonths480

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ενα πρωτοτυπο ονομα....

"ο μαλακας" ;)

πως σας φαινεται;

drakonths480

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παντως,αμα ειχα τυροπιταδικο ή σαντουιτσαδικο ή ταβερνα ή σουβλατζιδικο,ετσι θα το ονομαζα.

αλλα οι περισσοτεροι ειναι ηλιθιοι κ κωλωνουν να το βγαλουν ετσι.

λογω ονοματος θα μαζεψει πολυ κοσμο....σκεφτειτε λιγο ;)

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6
Εγώ θα έλεγα να το ονομάσει "Bourdela". Τι διάολο, 17 σελίδες έχετε γράψει για το μαγαζί του, το οργανώνετε, του βγάζετε μέχρι και όνομα, να μην το ξεπληρώσει; Ή αν έχει πρόβλημα με το φόρα παρτίδα όνομα... ας το γράψει στα ελληνικά, δηλαδή "Βουρδέλα" και ας το αλλάξει λίγο κάνοντας το "Βουρ έλα" (για σάντουιτς) για να υποννοείται η ονομασία για τους γνωρίζοντες και τους υποψιασμένους!

drakonths480

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θα έλεγα να το ονομάσει "Bourdela". Τι διάολο, 17 σελίδες έχετε γράψει για το μαγαζί του, το οργανώνετε, του βγάζετε μέχρι και όνομα, να μην το ξεπληρώσει; Ή αν έχει πρόβλημα με το φόρα παρτίδα όνομα... ας το γράψει στα ελληνικά, δηλαδή "Βουρδέλα" και ας το αλλάξει λίγο κάνοντας το "Βουρ έλα" (για σάντουιτς) για να υποννοείται η ονομασία για τους γνωρίζοντες και τους υποψιασμένους!

σωστοςςς

μη διαλεγετε ονοματα του στυλ "ο γιαννης" ή "ο κωστας" για το μαγαζι σας....ειναι εντελως μπαναλ,διαλεξτε ονοματα του στυλ "ο μαλακας","ο κερατας",κτλ,για να τραβηξετε κοσμο. ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
παντως,αμα ειχα τυροπιταδικο ή σαντουιτσαδικο ή ταβερνα ή σουβλατζιδικο,ετσι θα το ονομαζα.

αλλα οι περισσοτεροι ειναι ηλιθιοι κ κωλωνουν να το βγαλουν ετσι.

λογω ονοματος θα μαζεψει πολυ κοσμο....σκεφτειτε λιγο ;)
και νομίζεις ότι θα σου δώσουν την άδεια να το βγάλεις "μαλάκας";
και σιγά το όνομα δηλαδή, επειδή σκέφτηκες εσύ μια μαλακία πρέπει να σε πληρώσουν και από πάνω.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ο αδελφός μου έχει μια μπλούζα από την αυστραλία με το λογοτυπο των ΜακΝτόναλντς που αντί για ΜακΝτόναλντς γράφει "Malaka's"  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

drakonths480

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και νομίζεις ότι θα σου δώσουν την άδεια να το βγάλεις "μαλάκας";
και σιγά το όνομα δηλαδή, επειδή σκέφτηκες εσύ μια μαλακία πρέπει να σε πληρώσουν και από πάνω.

θα τους τα σκασω χοντρα για να μου τη δωσουν,την αδεια. :dancing:

δε πειραζει ομως που θα τους τα σκασω χοντρα,γιατι θα βγαλω πολυ περισσοτερα,λογω πελατειας. :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θα τους τα σκασω χοντρα για να μου τη δωσουν,την αδεια. :dancing:

δε πειραζει ομως που θα τους τα σκασω χοντρα,γιατι θα βγαλω πολυ περισσοτερα,λογω πελατειας. :rockon:
δηλαδή με αυτό το σκεπτηκό μπορείς να βαφτήσεις ένα παιδί
"το_μουνί_που_το_πέταγε", θα γιορτάζει των αγίων πάντων.. ή θα αγιάσει για να έχουν γιορτή και οι επόμενοι

drakonths480

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
"το_μουνί_που_το_πέταγε", θα γιορτάζει των αγίων πάντων.. ή θα αγιάσει για να έχουν γιορτή και οι επόμενοι

βαφτιζεται ο δουλος του θεου το μουνι που το πεταγε... :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Χα, σε πρόλαβαν οι Νεοζηλανδοί, οι οποίοι έχουν www.kiwiblog.co.nz/2008/07/poor_kids.html]παράδοση[/url] στα τρελά ονόματα.

Τα αγαπημένα μου, που δεν αναφέρονται στο μπλογκ νομίζω, είναι "Talula Does The Hula in Hawaii" (ω ναιιι, είναι μικρό όνομααααα  :2funny: ) και "Keenan Got Lucky" (όπου Κίναν είναι ο πατέρας μπουααααααααααααχαχαχχαχαχααααα)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το πρώτο νομίζω έγινε διάσημο όταν η καημένη Ταλούλα Νταζ Δε Χούλα έκανε μήνυση στους γονείς της για το όνομα μου της έδωσαν και κέρδισε στο δικαστήριο   :2funny: :2funny:

drakonths480

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αμα κανω παιδι κ το βγαλω ξερωγω "παλιοπουστα" θα μου κανουν τπτ; :think:

drakonths480

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θα σε στραγγαλίσει με τα ίδια του τα χέρια πριν τα 16 του  :sunglasses:

πλακα πλακα,το παλιοπουστας ακουγεται πιο ωραια,απο κατι χρυσοβεργης,παρμενιων,ονουφριος,κτλ. που βγαζουν στα παιδια :headbang:

αυτα δεν εχουν στραγγαλισει ακομα τους δικους τους; :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ο αδελφός μου έχει μια μπλούζα από την αυστραλία με το λογοτυπο των ΜακΝτόναλντς που αντί για ΜακΝτόναλντς γράφει "Malaka's"  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ο δικος μου εχει μια που στο λογοτυπο των starbucks γραφει starfucks :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom