loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Δεν το ήξερα.
Άλλο ένα που πιστεύω ότι είναι καλό είναι το "ΤΟΣΤέκι" δηλαδή "το στέκι" αλλά σε μία λέξη.
Τι λέτε?
επισης"κρε-παρε τους φιλους σου κ ελα"
Δεν το ήξερα.
Άλλο ένα που πιστεύω ότι είναι καλό είναι το "ΤΟΣΤέκι" δηλαδή "το στέκι" αλλά σε μία λέξη.
Τι λέτε?
αυτο μαρεσει...Άντε και ένα ακόμα άμα θέλεις ξένο.
Θα μπορούσε να το ονομάζει "TOASTation" από το "toast & station" (τοστ & σταθμός) ή θα μπορούσε απλά να θεωρηθεί λογοπαίγνιο μιας και συντακτικά έχει μορφή ουσιαστικού με το "toast" μπροστά.
αυτο μαρεσει...
Εγώ θα έλεγα να το ονομάσει "Bourdela". Τι διάολο, 17 σελίδες έχετε γράψει για το μαγαζί του, το οργανώνετε, του βγάζετε μέχρι και όνομα, να μην το ξεπληρώσει; Ή αν έχει πρόβλημα με το φόρα παρτίδα όνομα... ας το γράψει στα ελληνικά, δηλαδή "Βουρδέλα" και ας το αλλάξει λίγο κάνοντας το "Βουρ έλα" (για σάντουιτς) για να υποννοείται η ονομασία για τους γνωρίζοντες και τους υποψιασμένους!
επισης"κρε-παρε τους φιλους σου κ ελα"
και νομίζεις ότι θα σου δώσουν την άδεια να το βγάλεις "μαλάκας";παντως,αμα ειχα τυροπιταδικο ή σαντουιτσαδικο ή ταβερνα ή σουβλατζιδικο,ετσι θα το ονομαζα.
αλλα οι περισσοτεροι ειναι ηλιθιοι κ κωλωνουν να το βγαλουν ετσι.
λογω ονοματος θα μαζεψει πολυ κοσμο....σκεφτειτε λιγο ;)
και νομίζεις ότι θα σου δώσουν την άδεια να το βγάλεις "μαλάκας";
και σιγά το όνομα δηλαδή, επειδή σκέφτηκες εσύ μια μαλακία πρέπει να σε πληρώσουν και από πάνω.
Ο αδελφός μου έχει μια μπλούζα από την αυστραλία με το λογοτυπο των ΜακΝτόναλντς που αντί για ΜακΝτόναλντς γράφει "Malaka's"
δηλαδή με αυτό το σκεπτηκό μπορείς να βαφτήσεις ένα παιδίθα τους τα σκασω χοντρα για να μου τη δωσουν,την αδεια.
δε πειραζει ομως που θα τους τα σκασω χοντρα,γιατι θα βγαλω πολυ περισσοτερα,λογω πελατειας.
δηλαδή με αυτό το σκεπτηκό μπορείς να βαφτήσεις ένα παιδί
"το_μουνί_που_το_πέταγε", θα γιορτάζει των αγίων πάντων.. ή θα αγιάσει για να έχουν γιορτή και οι επόμενοι
δηλαδή με αυτό το σκεπτηκό μπορείς να βαφτήσεις ένα παιδί
"το_μουνί_που_το_πέταγε", θα γιορτάζει των αγίων πάντων.. ή θα αγιάσει για να έχουν γιορτή και οι επόμενοι
αμα κανω παιδι κ το βγαλω ξερωγω "παλιοπουστα" θα μου κανουν τπτ;
Θα σε στραγγαλίσει με τα ίδια του τα χέρια πριν τα 16 του
ο δικος μου εχει μια που στο λογοτυπο των starbucks γραφει starfucksΟ αδελφός μου έχει μια μπλούζα από την αυστραλία με το λογοτυπο των ΜακΝτόναλντς που αντί για ΜακΝτόναλντς γράφει "Malaka's"