Νέα

τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Άλλα που μπορούν να μπουν σαν όνομα είναι:

- ΒαρβάΤΟΣΤ
- ΑστεράΤΟΣΤ
- ΦραγκάΤΟΣΤ
- ΓκλαμουράΤΟΣΤ
- ΚαραμπινάΤΟΣΤ

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε αρκανς γιατι?εχουν πλακα αυτα!

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
αρχιδιατοστ
μουνικαπελοτοστ
πουτσεςμπλετοστ
το γαμησατε το θρεντ τοστ.
αντε σοβαρευτητε.

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
πηρε τοστ το σαββατοβραδο! :cheesy: (Σεφερ..)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
crepalicious!(λυσαξα εγω το ξερω)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τύπε μου, πρέπει να μας πεις τι είδους όνομα θέλεις.
Με ένα σπάνιο και χιουμοριστικό όνομα θα θυμάται εύκολα ένας πελάτης/περαστικός το μαγαζί, άρα θα είναι και πιθανότερο κάποτε να το δοκιμάσει έστω και μία φορά.
Εμένα προσωπικά ονόματα του τύπου "Το Τοστ του Θόδωρα", "Το Γρήγορο", "Ο Καλοφαγάς" δε μου κάνουν καμία αίσθηση γιατί μου θυμίζουν τα επαρχιακά μαγαζιά με τις άσπρες πινακίδες, τα μαύρα γράμματα και στο σήμα της Coca Cola στο πλάι.
Από την άλλη, δε κολλάει για φαγάδικο κανα όνομα κύρους πχ. "Royal Toast of Greece" oπότε πάει και αυτή η κατηγορία.
Με λίγα λόγια ψάχνουμε μικρά ονόματα (1-2 λέξεις) τα οποία καλό θα ήταν να ήταν και χιουμοριστικά.
Πρότεινε και εσύ κανένα για να δούμε πως να κινηθούμε και συνεχίζουμε.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τύπε μου, πρέπει να μας πεις τι είδους όνομα θέλεις.
Με ένα σπάνιο και χιουμοριστικό όνομα θα θυμάται εύκολα ένας πελάτης/περαστικός το μαγαζί, άρα θα είναι και πιθανότερο κάποτε να το δοκιμάσει έστω και μία φορά.
Εμένα προσωπικά ονόματα του τύπου "Το Τοστ του Θόδωρα", "Το Γρήγορο", "Ο Καλοφαγάς" δε μου κάνουν καμία αίσθηση γιατί μου θυμίζουν τα επαρχιακά μαγαζιά με τις άσπρες πινακίδες, τα μαύρα γράμματα και στο σήμα της Coca Cola στο πλάι.
Από την άλλη, δε κολλάει για φαγάδικο κανα όνομα κύρους πχ. "Royal Toast of Greece" oπότε πάει και αυτή η κατηγορία.
Με λίγα λόγια ψάχνουμε μικρά ονόματα (1-2 λέξεις) τα οποία καλό θα ήταν να ήταν και χιουμοριστικά.
Πρότεινε και εσύ κανένα για να δούμε πως να κινηθούμε και συνεχίζουμε.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
κοιταξε τυπε να δεις τι γινετε.δεν μου ερχετε καποιο συγκεκριμενο ονομα αυτη τη στιγμη στο μυαλο.αλλα θα ηθελα ενα ονομα πιασαρικο και ας μην εχει σαν δευτερη λεξη το  τοστ.
οπως λεμε  εβερεστ, κατι τετοιο.μια τοποθεσια παραδειγμα η ενα μερος γνωστο,οτιδηποτε γενικα λιγο μοδατο και γνωστο.τα κλασικα ονοματα καλο ειναι να τα αποφυγουμε.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
κοιταξε τυπε να δεις τι γινετε.δεν μου ερχετε καποιο συγκεκριμενο ονομα αυτη τη στιγμη στο μυαλο.αλλα θα ηθελα ενα ονομα πιασαρικο και ας μην εχει σαν δευτερη λεξη το  τοστ.
οπως λεμε  εβερεστ, κατι τετοιο.μια τοποθεσια παραδειγμα η ενα μερος γνωστο,οτιδηποτε γενικα λιγο μοδατο και γνωστο.τα κλασικα ονοματα καλο ειναι να τα αποφυγουμε.

Πρέπει να προτείνεις κάτι.
Αυτός δεν σου έχει πει τι σκέφτεται?
Από "βουνίσια" ξέρω μόνο τα Everest και τα Ιμαλάια που υπάρχουν στον Πειραιά.
Αν είναι για γεωγραφικά ονόματα τότε όχι ελληνικά γιατί είναι κιτς.

Επισκέπτης
συναγωνιστες ενας φιλος απο θεσσαλονικη,πηρε ενα μαγαζι για να το κανει τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς και συναφη.με ρωτησε να του πω καποια γνωμη,η καμια καλη συνταγη για τοστ η καμια καλη ιδεα, οτιδηποτε αλλη πληροφορια για το αντικειμενο αυτο.ειλικρινα ρε παιδια δεν ξερω απολυτος τιποτα απο τετοια.μηπως εχει δουλεψει κανεις σε τετοιο μαγαζι και γνωριζει τιποτα,η εχει να προτεινει κατι καλο η εστω καμια ιδεα για κανενα τοστ-σαντουιτς-κρεπα- και γενικα οτιδηποτε εχει να προτεινη σε σχεση με τη δουλεια αυτη.μαγκες το παληκαρι ειναι πολυ καλος τυπος,εχει χρεωθει μεχρι το λαιμο μου ειπε,για να το κανει το μαγαζι,αξιζει να το βοηθησουμε το παιδι.(εχει και 3 παιδια).οτι προτασεις-ιδεες εχετε δεκτες.
Περιοχή οπού έχει ανοίξει το μαγαζί,αν όχι δημόσια με pm,αν κάνει delivery θα τον κάνω πλούσιο!!! :grin:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Περιοχή οπού έχει ανοίξει το μαγαζί,αν όχι δημόσια με pm,αν κάνει delivery θα τον κάνω πλούσιο!!! :grin:
φιλε θα το ανακοινωσω δημοσια οταν ειναι να ανοιξη να ξερεις.

Πρέπει να προτείνεις κάτι.
Αυτός δεν σου έχει πει τι σκέφτεται?
Από "βουνίσια" ξέρω μόνο τα Everest και τα Ιμαλάια που υπάρχουν στον Πειραιά.
Αν είναι για γεωγραφικά ονόματα τότε όχι ελληνικά γιατί είναι κιτς.
τυπε τι θα ελεγες κατι σε νησι,σε εξωτικο μερος, σε καποιο ονομα καποιου πασιγνωστου,η ακομα και κατι σε καποια γραμματα τα οποια θα ειναι σαν αρχικα.δηλαδη αν ηταν δικο μου το μαγαζι και εβαζα τα αρχικα μου θα ηταν καπως ετσι.G.K toast.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
φιλε θα το ανακοινωσω δημοσια οταν ειναι να ανοιξη να ξερεις.

τυπε τι θα ελεγες κατι σε νησι,σε εξωτικο μερος, σε καποιο ονομα καποιου πασιγνωστου,η ακομα και κατι σε καποια γραμματα τα οποια θα ειναι σαν αρχικα.δηλαδη αν ηταν δικο μου το μαγαζι και εβαζα τα αρχικα μου θα ηταν καπως ετσι.G.K toast.
δε το βρισκω καλο..
το μαγαζι πρεπει να εχει ταυτοτητα...

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι