Νέα

τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
μαγκες μιλησα με τον φιλο μου το πρωι,του ειπα ολα αυτα που αναφερετε και συμφωνησε και αυτος μαζι μου οτι ετσι πρεπει να ειναι.τα εχει υποψην του ολα αυτα.επισης μου ειπε και απο μονος του,οτι η καθαριοτητα και η ποιοτητα των προιωντων θα ειναι το σημα καταθετεν του μαγαζιου του.ειναι αποφασισμενος να δινει χρηματα παραπανω,και σε απορρυπαντικα,αλλα και να δουλευψει με υλικα που κοστιζουν παραπανω,αρκει να ειναι ποιοτικα.(σαλαμια,ζαμπον,κασερια,τυρια,μπεικον).επισης οπως μου ειπε εβαλε ενα ειδικο φιλτρο στον εξαερισμο του μαγαζιου,το οποιο ειναι και πανακριβο,ωστε οταν μπαινει ο πελατης στο μαγαζι να μην υπαρχει εκεινη η τσικνα, η κλασικη μυρωδια που υπαρχει στα περισσοτερα τοσταδικα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σωστος....

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Πες στον φιλο σου πως τα κρυα σαντουϊτς δε συμφερουν!
Αμα θελει να διατηρει την ποιοτητα του σταθερη πρεπει καθε μερα να πεταει οτι δεν πουλαει!
Ψητα σαντουϊτς μονο!
φιλε εχει και ατομα που τα προτιμανε τα κρυα σαντουιτς.εγω ειμαι τις αποψεις να γινοντε εκεινη την ωρα επιτοπου μπροστα στο πελατη και οχι να ειναι ετοιμα απο ωρα στην βιτρινα.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τι γινετε ρε μαγκες? καμια καλη προταση εχει να κανει κανενας?

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μαζί με την δικιά μου έχουμε φτάσει στις 185 απαντήσεις .
Τώρα μέσα σε αυτές εαν δεν βρίσκεις καμία σοβαρή πρόταση  τότε τι να πω .
Μάλλον σε λάθος site μπήκες ρε συ αδερφέ ...... :idiot:

Ίσως πρέπει να ψαχτείς κάπου αλλού ....

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Τύπε, μόνο πρόταση για καινούργιο ντιμπέιτ δεν κάναμε μέχρι στιγμής. :2funny:
τυπε επρεπε να γινει ενα ντιμπειτ τωρα που το λες μεταξυ καραμανλη-παπανδρεου.

ο κωστακης να ειναι αραχτος μεσα σε ενα γυραδικο,με τους γυρους του και με τις ρετσινες του απλωμενες.και απο την αλλη ο γιωργος σε ενα τοσταδικο,να τρωει ενα τοστ με γαλοπουλα-κασερι-ντοματα,και απο διπλα μια κοκα-κολα zero,και να κανουν το ντιμπειτ.πιστευω οτι ειναι μια εικονα που θα τους αντιπροσωπευε πολυ καλα στο τι αρεσει στον καθενα να τρωει.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

ο κωστακης να ειναι αραχτος μεσα σε ενα γυραδικο,με τους γυρους του και με τις ρετσινες του απλωμενες.και απο την αλλη ο γιωργος σε ενα τοσταδικο,να τρωει ενα τοστ με γαλοπουλα-κασερι-ντοματα,και απο διπλα μια κοκα-κολα zero,και να κανουν το ντιμπειτ.πιστευω οτι ειναι μια εικονα που θα τους αντιπροσωπευε πολυ καλα στο τι αρεσει στον καθενα να τρωει.

Κάπως έτσι θα είναι.
Γιαουρτλού κεμπάπ, πατάτες & άμστελ μεγάλο κουτάκι ο Κωστάκης και σαλάτα σίζαρς με κόκα κόλα ζίρο ο Γιωργάκης.
Πάντως από συμβουλές δε νομίζω να έχουμε να πούμε κάτι άλλο για το μαγαζί του τύπου οπότε η ΣΧΟΛΗ πρέπει να μεταφερθεί σε νέο θέμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ψηφιζω τοστ ...χαλαρα :rockon: :rockon:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Κάπως έτσι θα είναι.
Γιαουρτλού κεμπάπ, πατάτες & άμστελ μεγάλο κουτάκι ο Κωστάκης και σαλάτα σίζαρς με κόκα κόλα ζίρο ο Γιωργάκης.
Πάντως από συμβουλές δε νομίζω να έχουμε να πούμε κάτι άλλο για το μαγαζί του τύπου οπότε η ΣΧΟΛΗ πρέπει να μεταφερθεί σε νέο θέμα.
εχεις δικιο τυπε σε αυτο που λες.αν και σημερα δεν βλεπω πολυ κινητικοτητα στο σαιτ.εχου φυγει οι ετεροδημοτες μαλλον και εχουν παει για να ψηφισουν.
παντως και μια ανοιχτηκε το συγκεκριμενο θρεντ,θα ηταν ενδιαφερων να μαθουμε τι τοστ τρωνε η πουτανες,η στριπτιτζουδες,η βιζιτες,τα τραβελια,η πουστιδες.οπως επισης θα ητανε και ενδιαφερω να μαθουμε τι τοστ τρωνε οι κανονικες γκομενες,ειτε ειναι ελληνιδες,ρωσσιδες,βουλγαρες,ουκρανιδες και οτι αλλο.νομιζω οτι μια διατροφικη αναλυση θα ητανε καλη.διοτι οπως θα εχεις διαβασει,πολλη συναγωνιστες πεεφτουν σε μερεντες τυπε τωρα τελευταια. ;) ;) ;) ;) ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εχεις δικιο τυπε σε αυτο που λες.αν και σημερα δεν βλεπω πολυ κινητικοτητα στο σαιτ.εχου φυγει οι ετεροδημοτες μαλλον και εχουν παει για να ψηφισουν.
παντως και μια ανοιχτηκε το συγκεκριμενο θρεντ,θα ηταν ενδιαφερων να μαθουμε τι τοστ τρωνε η πουτανες,η στριπτιτζουδες,η βιζιτες,τα τραβελια,η πουστιδες.οπως επισης θα ητανε και ενδιαφερω να μαθουμε τι τοστ τρωνε οι κανονικες γκομενες,ειτε ειναι ελληνιδες,ρωσσιδες,βουλγαρες,ουκρανιδες και οτι αλλο.νομιζω οτι μια διατροφικη αναλυση θα ητανε καλη.διοτι οπως θα εχεις διαβασει,πολλη συναγωνιστες πεεφτουν σε μερεντες τυπε τωρα τελευταια. ;) ;) ;) ;) ;)

οι μούστηδες πιθανότατα να τρώνε κεμπάμπ ή χότ ντόγκ με μπόλικη μαγιονέζα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μια κρεπα στο 16

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ρε συναγωνιστες για δωστε καμια ιδεα για κανενα ονομα.για το τοσταδικο του φιλου μου.
πειτε κανενα ονομα ειτε ξενο η ελληνικο για τοσταδικο.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
για καντο και με μια μεταφραση στα ελληνικα ρε τυπε αυτο.

Το "party rockin'" το λένε συνήθως για ξέφρενα πάρτυ, τρελές φάσεις κλπ.
Μετά κολλάς και το toast αφού πρόκειται για τοστάδικο και έτοιμη η ονομασία.
Θα είναι ένα αστείο, πρωτότυπο & δυναμικό όνομα. :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πυρετοστ!
κλεμμενο αλλα ....

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Το "party rockin'" το λένε συνήθως για ξέφρενα πάρτυ, τρελές φάσεις κλπ.
Μετά κολλάς και το toast αφού πρόκειται για τοστάδικο και έτοιμη η ονομασία.
Θα είναι ένα αστείο, πρωτότυπο & δυναμικό όνομα. :rockon:
αστο τυπε δεν κολαει πολυ σε τοσταδικο αυτο.για κανενα στριπτ ειναι καλο ονομα.κατι ποιο πασαρικο ρε φιλε να βρουμε.η σιλβα αυτο που ειπε ειναι καλο,αλλα εχει χιλιοπαιξει σε πολλα μαγαζια του ειδους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom