Νέα

τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Αυτά φιλαράκι είναι σωστά με την προϋπόθεση βέβαια οι ιδιοκτήτες να μη σου νοικιάζουν το αχούρι τους για παλάτι!!!!
τζειμς εχεις δικιο.τα λεγαμε και το απογευμα εγω εσυ και ο αλαν οταν πιναμε καφε αν θυμασε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

jkyr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ο καφες ειναι κατι παραπανω απο καθαρο κερδος. το χαμηλοτερο κοστος και μπορεις να παιξεις με τις τιμες ανετα.
αμα ειχα  τετοια φαση μαγαζι τοτε θα τον ειχα στο 1,50 ι και 1,70. ο λογος ειναι πολυ απλος: οταν εχεις αγνα υλικα και στηριζεσαι σε αυτο θα χασεις λεφτα γιατι ολο και κατι θα πεταξεις οποτε καλο ειναι να εχεις κατι να καλυπτεις οικονομικες τρυπες και μαλιστα σε νορμαλ για τα δεδομενα τιμη. γιατι η καλη γαλοπουλιτσα ειναι και η ακριβη.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Αρκανς ολα καλα μεγιστε τυπε? Χαθηκαμε, εχουμε απο το θρεντ της Κολομβιας να τα πουμε.
Ολα καλα παικτη?
Βλεπω ανοιξε τοσταδικο καινουριο στην πολη μας ε? Μολις μαθεις λεπτομερειες για το που ακριβως ειναι, ανακοινωσε το να το τιμησουμε! :rockon:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Αρκανς ολα καλα μεγιστε τυπε? Χαθηκαμε, εχουμε απο το θρεντ της Κολομβιας να τα πουμε.
Ολα καλα παικτη?
Βλεπω ανοιξε τοσταδικο καινουριο στην πολη μας ε? Μολις μαθεις λεπτομερειες για το που ακριβως ειναι, ανακοινωσε το να το τιμησουμε! :rockon:
τι κανεις ρε φιλε εσυ? τι γινετε ολα καλα? που χαθηκες ρε τυπε?

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Καλα τυπε μου, τελειωσα με εξεταστικες και λοιπες παπαριες στη σχολη μου, και πλεον εχω ξεκινησει τσαρκες μεσημεριανες και νυχτερινες στα καφε-μπαρ της πολης. Οποτε και ειδικα για το τοσταδικο, μολις μαθουμε που ειναι, παμε να το εγκαινιασουμε, κ γτ οχι να το κανουμε στεκι!! :rockon:

Υ.Γ. πολυ μουνι φιλε αρκανς στην νυχτερινη Θεσ/νικη... Ειδικα κεντρο που βγαινουν ολοι οι φοιτητες ειναι πολυ μεγαλα τα μεγεθη!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τζειμς εχεις δικιο.τα λεγαμε και το απογευμα εγω εσυ και ο αλαν οταν πιναμε καφε αν θυμασε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ναι ρε φίλε. γι αυτό το είπα!

Άιντε γιατί πολύ το έχουν παραξηλώσει όλοι αυτοί που τους έτυχε μια τρύπα και θέλουν απ το νοίκι να εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους! :birdman:

Τουλάχιστον να τα ακούνε τα νέα παιδιά που με όνειρα,φιλοδοξίες αλλά και... δάνεια, ξεκινάνε μια επιχείρηση και μετά από 6 μήνες αντιλαμβάνονται ότι παρόλο που το μαγαζί τους δουλεύει καλά, έχουν κάνει μεγαλοσυνεταίρο τον ιδιοκτήτη!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

όμως μ άρεσε πάρα πολύ η ανάπτυξη την τελευταία πενταετία των εμπορικών κέντρων! Οι μεγάλοι "αέρηδες" και τα εξωφρενικά ενοίκια έχουν κοπεί με το μαχαίρι!!!!

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Καλα τυπε μου, τελειωσα με εξεταστικες και λοιπες παπαριες στη σχολη μου, και πλεον εχω ξεκινησει τσαρκες μεσημεριανες και νυχτερινες στα καφε-μπαρ της πολης. Οποτε και ειδικα για το τοσταδικο, μολις μαθουμε που ειναι, παμε να το εγκαινιασουμε, κ γτ οχι να το κανουμε στεκι!! :rockon:

Υ.Γ. πολυ μουνι φιλε αρκανς στην νυχτερινη Θεσ/νικη... Ειδικα κεντρο που βγαινουν ολοι οι φοιτητες ειναι πολυ μεγαλα τα μεγεθη!
φιλε για εσενα ειναι πολυ καλα και εχεις απολυτο δικιο.αλλα χωρις να θελω να σε απογοητευσω ρε φιλε επειδη τα περασα και εγω αυτα,οταν ημουν σαν και εσενα φοιτητης,σε πληροφορια οτι ητανε πολυ καλυτερα παλαιοτερα και απο ογκο μουνιων, και απο ποιοτητα,και απο διασκεδαση.η διαφορα ειναι φιλε οτι οταν φας φρεσκο φαγητο η κονσερβα σου κακοφαινετε μετα.η δικη σου η γενια επειδη εφαγε κατευθειαν κονσερβα δεν μπορει να καταλαβει τη διαφορα με το φρεσκο φαγητο,αλλα ουτε και να το μαγειρεψει.ελπιζω να βγαζεις ακρη φιλε μου,εκει με τα μουνια,και η συνταγη ειναι μια.ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΘΡΑΣΣΟΣ.

(φιλε τζειμς μιας και εισαι τις γενιας μου και εζησες ιστορικες στιγμες διασκεδασεως στην θεσσαλονικη,διαφωνεις καπου στα παραπανω?) :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
ελπιζω να βγαζεις ακρη φιλε μου,εκει με τα μουνια,και η συνταγη ειναι μια.ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΘΡΑΣΣΟΣ.

Συμφωνω απολυτα.. Και επειδη λιαν προσφατως εφαγα χ απο μια γκομενα που γουσταρα πολυ και για αρκετους μηνες δεν την επεφτα σ αλλες, τωρα πια λεω να αλλαξω τροπαριο. :rockon:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Συμφωνω απολυτα.. Και επειδη λιαν προσφατως εφαγα χ απο μια γκομενα που γουσταρα πολυ και για αρκετους μηνες δεν την επεφτα σ αλλες, τωρα πια λεω να αλλαξω τροπαριο. :rockon:
εχω πει οταν τρωτε χ να πορωνωστε ακομα πιο πολυ και να την πεφτετε συνεχεια στις γκομενες.και να χαθει μια μαχη,δεν εγινε και τιποτα,ο πολεμος συνεχιζετε.ετσι ειναι ολοι η μαχητες.και θα εισαι κυμπαρις, και ωραιος,και ευγενικος, παντα με τις γκομενες.οι γκομενες αυτα τα μετρανε πολυ να ξερεις.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Δάσκαλε, θα μετρούσε πάρα πολύ αν η διδασκαλία των μαθημάτων της ΣΧΟΛΗΣ γινόταν έξω από το μαγαζί. Θα γινόταν Ο Χαμός από περαστικούς που θα κάθονταν λίγο για να ακούσουν κάποια σοφά λόγια και σίγουρα θα έπαιρναν έναν καφέ στο χέρι.

URL]]

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Δάσκαλε, θα μετρούσε πάρα πολύ αν η διδασκαλία των μαθημάτων της ΣΧΟΛΗΣ γινόταν έξω από το μαγαζί. Θα γινόταν Ο Χαμός από περαστικούς που θα κάθονταν λίγο για να ακούσουν κάποια σοφά λόγια και σίγουρα θα έπαιρναν έναν καφέ στο χέρι.

http://[URL unfurl="true"]www.arlenecharris.com/Gallery/4G03.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
το θα ημασταν ανοιχτο πανεπιστημιο ρε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
(φιλε τζειμς μιας και εισαι τις γενιας μου και εζησες ιστορικες στιγμες διασκεδασεως στην θεσσαλονικη,διαφωνεις καπου στα παραπανω?) :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Τι να διαφωνήσω ρε δάσκαλε! έτσι είναι!
Βέβαια δεν έχω και άποψη το τι παίζεται τελευταία στη φοιτητική διασκέδαση της Θεσσαλονίκης αλλά σε γενικές γραμμές συμφωνώ.

Λιγάκι δεν μου αρέσει και το πολύ "ξύλο" που ακούγεται από πολλούς......

Και γω αγριάδα και τσαμπουκά πουλούσα όλα τα χρόνια σε όλες1 και ήταν σούζα, σε μεγάλο βαθμό!

Έτσι έφτασα στο σημείο να είμαι εντελώς ανεξάρτητος και να...ανοίξω τελικά 2 σπίτια!

Δεν ξέρω ρε φίλε, αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται και λίγο δικτατορία ο έλληνας! Όχι να γίνει τελείως ελλεϊνός βέβαια και να παίρνει άδεια για κατούρημα! (όπως έχει καταντήσει το πράγμα) αλλά και το αντίθετο άκρο μπορεί να μην έχει καλά αποτελέσματα.....

Η ισορροπία σε όλα είναι η καλύτερη συνταγή......

(στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα!)

αλλά εδώ είναι το θρεντ με το τοστάδικο. Για σχέσεις κτλ στο άλλο θρεντ που γίνεται και το μάθημα!

Δάσκαλε θα συνεχίσω εκεί!!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καλύτερα θα ήταν να άνοιγε το τοστάδικο Μέσα στη σχολή!!!

νίνζα! πόσταρε εκείνη την εικόνα που έβαλες προχτές με το αμφιθέατρο φουλ από κόσμο και δίπλα το κυλικείο να κάνει χρυσές δουλειές!!!

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
εχεις δικιο τζειμς απο τοσταδικο γιναμε το γυρισαμε παλι σε κωλαδικο.
καμια συνταγη ρε παιδια παιζει να βοηθησουμε τον φιλο μας.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Καλύτερα θα ήταν να άνοιγε το τοστάδικο Μέσα στη σχολή!!!

νίνζα! πόσταρε εκείνη την εικόνα που έβαλες προχτές με το αμφιθέατρο φουλ από κόσμο και δίπλα το κυλικείο να κάνει χρυσές δουλειές!!!
τζειμς εαν ανοιγε ο φιλος τοσταδικο σε σχολη και ειδικα σε κανενα αριστοτελειο να εισαι σιγουρος οτι θα εκανα 1-2 μεροκαματα στο τοσταδικο(ανευ αποδοχων) μονο και μονο για καινουργιες γνωριμιες-εμπειριες.και ειδικα με τις σπουδαστριες τις νομικης και φιλοσοφικης,διοτι απο πληροφοριες που εχω ειναι οι περισσοτερες μουναρες και ψωνισμενες κιολας.δεν καταδεχοντε να γαμηθουν με συνομιλικο τους,αποκτουν το στυλακι τις δικηγορινας απο το πρωτο ετος και θελουν να ειναι με μεγαλυτερους,ολα αυτα απο πολυ εγκυρες πηγες.φιλε θα ηταν το καλυτερο μου αυτο.στο τελος θα την εβλεπα και κουγιας στο πανεπιστημιο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Daskalos-Wendel_sm.jpg

pic-500-1207945.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.gannon.edu/admiss/images/cafe%20inuse_2.jpg[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

[QUOTE="arcans71, post: 1355541"]
τζειμς εαν ανοιγε ο φιλος τοσταδικο σε σχολη και ειδικα σε κανενα αριστοτελειο να εισαι σιγουρος οτι θα εκανα 1-2 μεροκαματα στο τοσταδικο(ανευ αποδοχων) μονο και μονο για καινουργιες γνωριμιες-εμπειριες.και ειδικα με τις σπουδαστριες τις νομικης και φιλοσοφικης,διοτι απο πληροφοριες που εχω ειναι οι περισσοτερες μουναρες και ψωνισμενες κιολας.δεν καταδεχοντε να γαμηθουν με συνομιλικο τους,[size=13pt]αποκτουν το στυλακι τις δικηγορινας απο το πρωτο ετος[/size] και θελουν να ειναι με μεγαλυτερους,ολα αυτα απο πολυ εγκυρες πηγες.φιλε θα ηταν το καλυτερο μου αυτο.στο τελος θα την εβλεπα και κουγιας στο πανεπιστημιο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Σωστός :headbang3:

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
τζειμς εαν ανοιγε ο φιλος τοστασικο σε σχολη και ειδικα σε κανενα αριστοτελειο να εισαι σιγουρος οτι θα εκανα 1-2 μεροκαματα στο τοσταδικο(ανευ αποδοχων) μονο και μονο για καινουργιες γνωριμιες-εμπειριες.και ειδικα με τις σπουδαστριες τις νομικης και φιλοσοφικης,διοτι απο πληροφοριες που εχω ειναι οι περισσοτερες μουναρες και ψωνισμενες κιολας.δεν καταδεχωντε να γαμηθουν με συνομιλικο τους,αποκτουν το στυλακι τις δικηγορινας απο το πρωτο ετος και θελουν να ειναι με μεγαλυτερους,ολα αυτα απο πολυ εγκυρες πηγες.φιλε θα ηταν το καλυτερο μου αυτο.στο τελος θα την εβλεπα και κουγιας στο πανεπιστημιο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνω απολυτα τυπε μου... Ειδικα σ αυτο που λες για τις νομικινες(αλλα και αρκετες αλλες σχολες) εισαι 100% μεσα!
Αντε τωρα εγω 23 χρ, οταν βλεπω το τουπε της αλλης να ναι ως τον ουρανο, να της κανω καμακι! Πιο ευκολα θα της εριχνα κανα 2 σφαλιαρες!

Τεσπα, οσον αφορα τα τοστ και τις κρεπες, τα ειπαν καποιοι συναγωνιστες πριν τα κυριοτερα: καθαρος χωρος, μοντερνος κατα προτιμηση, καλη ποιοτητα υλικων και καλη περιοχη(το τελευταιο το εχουμε ηδη εφοσον ειμαστε εν Μποτσαρη!)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Νίνζαααααααααααααααααα!

είσαι Θεός ρεεεεεεεεε :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom