Νέα

τοστ-κρεπες-κρυα σαντουιτς.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κασέρι-γαλοπούλα-πατάτες-μανιτάρια-τυροσαλάτα και κέτσαπ. Ενίοτε προσθέτο και μπιφτέκι ή κεμπάπ.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Θα υποκλιθεί βαθιά φιλώντας σου το χέρι και μετά θα σε κεράσει. :2funny:

Δάσκαλε μιας και συνήθως μιλάμε με λίστες, ας το πάμε έτσι:

- μαγαζί που πιάνουν τα ψιλά με τα χέρια και μετά φτιάχνουν σάντουιτς, απαράδεκτο.
- μαγαζί που φοράνε γάντια αλλά και πάλι πιάνουν τα ψιλά χωρίς να τα βγάλουν, απαράδεκτο.
- μαγαζί που δεν έχει καλό καφέ, απαράδεκτο (ο καφές είναι το α&ω σε τέτοια μαγαζιά)
- μαγαζί που ο πελάτης περιμένει ώρα ενώ είναι μόνος του για να παραγγείλει, απαράδεκτο.
- μαγαζί που κάνει λάθος σε παραγγελία (πχ. "μα εγώ σας χωρίς/με τύρι" κλπ), απαράδεκτο
- μαγαζί που δεν έχει έστω λίγα τραπεζάκια ή περιφερειακό πάγκο για να τρως στο όρθιο, απαράδεκτο.
- μαγαζί που τσιγκουνεύεται να δώσει χαρτοπετσέτες/σακούλες (δηλαδή να μη γεμίζει μία άμα έχεις πάρει πολλά πράγματα), απαράδεκτο.
- μαγαζί που έχει PEPSI αντί για Coca-Cola, απαράδεκτο.
τυπε θα συμφωνησω σε ολα τα παραπανω που ειπες,αλλα θα σας κανω και μια αποκαλυψη για το τελευταιο που ανεφερες.δεν πινω κοκα κολα ουτε και πεπσι,εχω να πιω πανω απο 15 χρονια κοκα κολα η πεπσι και δεν προκειτε να πιω καμια φορα.δεν εχω καποιο προβλημα,απλα δεν μου αρεσει η γευση τις.αν και για τα υπολοιπα αναψυκτικα,και εκεινα σπανια τα  πινω.αναψυκτικο πινω μονο οταν πινω κανενα τζιν-τονικ.οπως καταλαβενετε αν ηταν και αλλοι σαν εμενα η κοκα κολα και η πεπσι θα ειχανε κλεισει απο καιρο.(οπως επησις εχω να φαω και απο τα γκουντις καμια 10 χρονια.ρα σιχαθηκα οταν ημουνα φοιτητης(το εχεια παραγαμησι κιολας)και απο τοτε δεν ξαναεφαγα καμια φορα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως θά λεγα ότι καλύτερα είναι να μην μπλέξει πολλά πράγματα μέσα και θυμίζει...πολυκατάστημα!

Στην Αθήνα ίσως πιάνουν τέτοια μαγαζιά. θεσσαλονίκη με τίποτα.

έχω πετύχει  κάποιους να έχουν και γύρο αλλά και κοτόπουλα,και πίτσα και μπουγάτσα!!!!!

μετά από λίγο καιρό ή έκλεισαν ή αναγκάστηκαν να μείνουν με λιγότερα είδη.

Το καλύτερο είναι αυτό που λέει και το θρεντ. Συν τις βάφλες!!!!! :dancing:

όχι σφολιατοειδή γιατί αρχίζεις μετά τα, βάλε κι αυτό-βάλε κι από κείνο...

Το μαγαζί πρέπει να έχει κάποια ταυτότητα.... ;)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
Πολλοί μάλιστα δεν στο λένε καν, και τους λες "..και μία Coca Cola" και σου φέρνουν πούστικα την PEPSI.
και με την sprite το ιδιο κανουν...σου φερνουν seven-up που ειναι σαν την pepsi  :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πάντως θά λεγα ότι καλύτερα είναι να μην μπλέξει πολλά πράγματα μέσα και θυμίζει...πολυκατάστημα!

έχω πετύχει  κάποιους να έχουν και γύρο αλλά και κοτόπουλα,και πίτσα και μπουγάτσα!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

έχω πετύχει  κάποιους να έχουν και γύρο αλλά και κοτόπουλα,και πίτσα και μπουγάτσα!!!!!

καλά εδώ δεν έχεις άδικο. Στην Σαλόνικα ισχύουν άλλοι νόμοι.

Επίσης παρά την σωστή επισύμανση του φίλου mouNinja θα έλεγα οτι η νοστιμιά στο σουβλάκι βρίσκεται στο ιδρωμένο βρώμικο χέρι του χοντρού μουστακαλή σουβλατζή που το φτιάχνει αφού έχει πάρει τα ψιλα και τα χαρτονομίσματα και αφού έχει χαιδέψει και τον κεραμιδόγατο που την αράζει στο μαγαζί. Παραδεχτείτε οτι ζείτε για τέτοιες στιγμές...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πιο ωραια ειναι η 7 απ κ η πεπσι..
αν κ δεν πινω τετοια πραγματα...

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
παντως σε ενα τετοιο μαγαζι μαγκες αν υπαρχει χωρος εξω,πιστευω οτι ειναι καλη φαση και μια μηχανη παγωτου,ολο το χρονο ομως βεβαια.(εννοειτε οτι με τα πολλα κρυα δεν θα λειτουργει).

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παντως σε ενα τετοιο μαγαζι μαγκες αν υπαρχει χωρος εξω,πιστευω οτι ειναι καλη φαση και μια μηχανη παγωτου,ολο το χρονο ομως βεβαια.(εννοειτε οτι με τα πολλα κρυα δεν θα λειτουργει).
στην σαλονικα τρωμε παγωτο ακομα κ μετα τον χιονοπολεμο φιλε..
παγωτο μηχανης!θα τα σπασει...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το διάφανο είναι στύλ:

QakNQQdinMXd.jpg

απο την άλλη...

Ο Γκράντ Χίλ πίνει σπράιτ;;;

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
πιο ωραια ειναι η 7 απ κ η πεπσι..
αν κ δεν πινω τετοια πραγματα...
μαγκες ο συνδιασμος 7απ+σουβλακι ειναι απαιχτος.
και ακομα καλυτερα γκαζοζα(απο κατι τοπικες εταιριες)+σουβλακι ειναι απαιχτος.
σας το λεω εγω που δεν πινω αναψυκτικα,και σε κατι τετοιο παντα παρασυρωμε.

η σπραιτ νομιζω οτι δενει πιο καλα μεσα σε ενα τοσταδικο.εκει ειναι η θεση τις.οπως και η φαντα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε θα συμφωνησω σε ολα τα παραπανω που ειπες,αλλα θα σας κανω και μια αποκαλυψη για το τελευταιο που ανεφερες.δεν πινω κοκα κολα ουτε και πεπσι,εχω να πιω πανω απο 15 χρονια κοκα κολα η πεπσι και δεν προκειτε να πιω καμια φορα.δεν εχω καποιο προβλημα,απλα δεν μου αρεσει η γευση τις.αν και για τα υπολοιπα αναψυκτικα,και εκεινα σπανια τα  πινω.αναψυκτικο πινω μονο οταν πινω κανενα τζιν-τονικ.οπως καταλαβενετε αν ηταν και αλλοι σαν εμενα η κοκα κολα και η πεπσι θα ειχανε κλεισει απο καιρο.(οπως επησις εχω να φαω και απο τα γκουντις καμια 10 χρονια.ρα σιχαθηκα οταν ημουνα φοιτητης(το εχεια παραγαμησι κιολας)και απο τοτε δεν ξαναεφαγα καμια φορα.

Ναι τύπε, δεν πίνουν όλοι αναψυκτικά. Η πιτσιρικαρία πίνει αρκετά αλλά σε γενικές γραμμές θα πάρει 1 στους 2.
Εγώ στο λέω γιατί από τους 10, οι 5 θα πάρουν καφέ-νερό-χυμό-τίποτα, οι 4 Coca-Cola και ο ένας καμια Fanta-Sprite.
PEPSI δεν παίρνει κανείς, ούτε τα άλλα της αλυσίδας της άρα πέστου να διαλέξει σωστά αν θέλει να πουλάει και αναψυκτικά.

Επίσης συμφωνώ με τους τύπους που λένε λίγα πράγματα και καλά. Τέτοια μαγαζιά δε ζούνε από τους ξενύχτηδες με τα μεγάλα σάντουιτς, ούτε απο τις περαστικές οικογένειες με τα παγωτά και τις βάφλες. Όσοι δουλεύουν-πάνε σχολείο/φροντιστήριο κοντά θα είναι τακτικοί πελάτες οπότε με λίγα λόγια, ο τύπος χρειάζεται να έχει:
-καλό καφέ
-καλή τυρόπιτα
-καλό κρουασάν σπέσιαλ
-καλό κρουασάν βουτύρου
-καλό κρουασάν σοκολάτας
-καλό πεϊνιρλί
-άντε και κανα καλό κομμάτι πίτσα
-συν μπουγάτσα που φαντάζομαι ότι θα έχουν όλα εκεί πάνω
Αυτά πουλάνε τέτοια μαγαζιά μιας και η πλειοψηφία βιάζεται και δεν θέλει να περιμένει 5 λεπτά μέχρι να φτιαχτεί το σάντουιτς.

και με την sprite το ιδιο κανουν...σου φερνουν seven-up που ειναι σαν την pepsi  :jerking:

Γάμησέ τα φίλε, τα μουνόπανα είναι παντού.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
[move][size=15pt]ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ![/size][/move]

Stories

Νέο!

Stories