Ενω αμα πας στα στριπτιτζαδικα και τα αλλα..εισαι Η Γυναικα που θελουμε να κανουμε μαζι της σπιτι.
μα δε καταλαβες, εγω θελω οι σχεσεις που κανω να δουλευουν οποτε με ενδιαφερει να μαθω την ανδρικη ιδιοσυγκρασια και το τι θελουν οι ανδρες
απο τοτε που μπηκα σε αυτο το φορουμ, εμαθα πως οι αντρες προτιμουν τη πιπα, τι ψαχνουν απο την ερωμενη και γενικα πως σκεφτονται
πηρα λοιπον αυτη τη γνωση και μαζι με την αγαπη μου στο σεξ και φυσικα την αγαπη μου στον αντρα που εχω απεναντι μου απογειωσα τις στιγμες μας.
Συν το οτι επισκεφτηκα αυτα τα μαγαζια εκτος οτι περασα καλα γτ ειχε χαβαλε κ γελασα, ειδα σε τι μερη συχναζουν οι αντρες κ τι τους αρεσει να βλεπουν..
οταν λοιπον κατανοεις εναν αντρα και εχεις προσεγγισει την οπτικη του στο θεμα της γυναικας και μιλας ανετα μαζι του για αυτα τα θεματα συν οτι εχεις πολυ καλη επικοινωνια σε ολα τα θεματα τοτε δημιουργεις τη τελεια σχεση, η τουλαχιστον μια σχεση με πολυ καλες προοπτικες στο να κρατησει χρονια καθως ο ενας θα σεβεται τις ελευθεριες αλλα κ τις προτιμησεις του αλλου..
ολη λοιπον αυτη τη γνωση κ εμπειρια τη χρησιμοποιω ωστε να ικανοποιησω το συντροφο μου κ φυσικα εμενα κ να μη ρουτινιασουμε ποτε! Απλα τα πραγματα!