εκει στα στριπτιζαδικα ειδες να κανει στριπτιζ καμια στα κυβικα σου;μα δε καταλαβες, εγω θελω οι σχεσεις που κανω να δουλευουν οποτε με ενδιαφερει να μαθω την ανδρικη ιδιοσυγκρασια και το τι θελουν οι ανδρες
απο τοτε που μπηκα σε αυτο το φορουμ, εμαθα πως οι αντρες προτιμουν τη πιπα, τι ψαχνουν απο την ερωμενη και γενικα πως σκεφτονται
πηρα λοιπον αυτη τη γνωση και μαζι με την αγαπη μου στο σεξ και φυσικα την αγαπη μου στον αντρα που εχω απεναντι μου απογειωσα τις στιγμες μας.
Συν το οτι επισκεφτηκα αυτα τα μαγαζια εκτος οτι περασα καλα γτ ειχε χαβαλε κ γελασα, ειδα σε τι μερη συχναζουν οι αντρες κ τι τους αρεσει να βλεπουν..
οταν λοιπον κατανοεις εναν αντρα και εχεις προσεγγισει την οπτικη του στο θεμα της γυναικας και μιλας ανετα μαζι του για αυτα τα θεματα συν οτι εχεις πολυ καλη επικοινωνια σε ολα τα θεματα τοτε δημιουργεις τη τελεια σχεση, η τουλαχιστον μια σχεση με πολυ καλες προοπτικες στο να κρατησει χρονια καθως ο ενας θα σεβεται τις ελευθεριες αλλα κ τις προτιμησεις του αλλου..
ολη λοιπον αυτη τη γνωση κ εμπειρια τη χρησιμοποιω ωστε να ικανοποιησω το συντροφο μου κ φυσικα εμενα κ να μη ρουτινιασουμε ποτε! Απλα τα πραγματα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τον χώρισε, και δεν έχει γκόμενο, τι παίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 948
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.146
- Πόντοι
- 3.346
Απο περιεργια να μου ελεγες θα το δεχομουν.μα δε καταλαβες, εγω θελω οι σχεσεις που κανω να δουλευουν οποτε με ενδιαφερει να μαθω την ανδρικη ιδιοσυγκρασια και το τι θελουν οι ανδρες
απο τοτε που μπηκα σε αυτο το φορουμ, εμαθα πως οι αντρες προτιμουν τη πιπα, τι ψαχνουν απο την ερωμενη και γενικα πως σκεφτονται
πηρα λοιπον αυτη τη γνωση και μαζι με την αγαπη μου στο σεξ και φυσικα την αγαπη μου στον αντρα που εχω απεναντι μου απογειωσα τις στιγμες μας.
Συν το οτι επισκεφτηκα αυτα τα μαγαζια εκτος οτι περασα καλα γτ ειχε χαβαλε κ γελασα, ειδα σε τι μερη συχναζουν οι αντρες κ τι τους αρεσει να βλεπουν..
οταν λοιπον κατανοεις εναν αντρα και εχεις προσεγγισει την οπτικη του στο θεμα της γυναικας και μιλας ανετα μαζι του για αυτα τα θεματα συν οτι εχεις πολυ καλη επικοινωνια σε ολα τα θεματα τοτε δημιουργεις τη τελεια σχεση, η τουλαχιστον μια σχεση με πολυ καλες προοπτικες στο να κρατησει χρονια καθως ο ενας θα σεβεται τις ελευθεριες αλλα κ τις προτιμησεις του αλλου..
ολη λοιπον αυτη τη γνωση κ εμπειρια τη χρησιμοποιω ωστε να ικανοποιησω το συντροφο μου κ φυσικα εμενα κ να μη ρουτινιασουμε ποτε! Απλα τα πραγματα!
Δυσκολα οι γυναικες θα πανε σε τετοια μερη για να μαθουν καλυτερα τους αντρες..ουτε σε καποιο σαιτ αποκλειστικα για αντρες θα κατσουν να διαβαζουν τι γραφουν ολη μερα ωστε να γινουν αυτες καλυτερες.
Τον ανθρωπο σου τον μαθαινεις καθε μερα..για αυτο περνατε πολλες ωρες μαζι για να μαθετε ο ενας τον αλλο και να βελτιωνετε την σχεση σας.
μην λες μαλακιες ουτε βραστο νερο δεν μπορει να φτιαξειΜαγειρεύεις?
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Μαγειρεύεις?
ναι εχω ανοιξει κ νημα μαγειρικης κ εχω βαλει πολλες συνταγες μ
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Απο περιεργια να μου ελεγες θα το δεχομουν.
Δυσκολα οι γυναικες θα πανε σε τετοια μερη για να μαθουν καλυτερα τους αντρες..ουτε σε καποιο σαιτ αποκλειστικα για αντρες θα κατσουν να διαβαζουν τι γραφουν ολη μερα ωστε να γινουν αυτες καλυτερες.
Τον ανθρωπο σου τον μαθαινεις καθε μερα..για αυτο περνατε πολλες ωρες μαζι για να μαθετε ο ενας τον αλλο και να βελτιωνετε την σχεση σας.
ισχυει απλα ειμαι single
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
εκει στα στριπτιζαδικα ειδες να κανει στριπτιζ καμια στα κυβικα σου;
δυστυχως οχι
η ελλαδα ειναι πολυ πισω στο να δεχθει γυναικες με καμπυλες κ περιττα κιλα να κανουν στριπτιζ
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Μιας που εχω επισκεφθει στριπτιζαδικα σε τουλαχιστον 10 χωρες μπορω να πω οτι και οι αλλες χωρες ειναι πολυ πισω.
α οκ δεν εχω παει σε αλλες χωρες να δω
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
:S
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Nομίζω οτι εδώ υπερβάλλεις. Ακόμα κι αν κάπου υπάρχουν καποια στριπ σόου με curvy+ ο κανονας είναι παντού οι αδυνατες στριπερ.δυστυχως οχι
η ελλαδα ειναι πολυ πισω στο να δεχθει γυναικες με καμπυλες κ περιττα κιλα να κανουν στριπτιζ
δεν ειναι καθολου πισω ουτε η ελλαδα ουτε καμιας χωρας τα στριπτιζαδικαδυστυχως οχι
αφου λοιπον ειδες τι αρεσει στους αντρες αντε χασε μωρη βουβαλο καμια 300 κιλα να γινεις ανθρωπος και μετα παιξτο μοιραια γυναικα
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Nομίζω οτι εδώ υπερβάλλεις. Ακόμα κι αν κάπου υπάρχουν καποια στριπ σόου με curvy+ ο κανονας είναι παντού οι αδυνατες στριπερ.
ναι αυτος ειναι ο κανονας αλλα δε θα επρεπε να υπαρχει κανονας
θα ηταν ωραιο να κανουν στριπτιζ κοπελες με ολα τα σωματα για ολα τα γουστα
οτι αρεσει σε εσενα δε θα αρεσει στο διπλανο κ τουμπαλιν
αλλα δυστυχως βλεποντας μονο ενα τυπο σωματος υποσυνειδητα προωθειται αυτος ο τυπος σωματος που δεν ειναι κ πολυ fair
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
δεν ειναι καθολου πισω ουτε η ελλαδα ουτε καμιας χωρας τα στριπτιζαδικα
αφου λοιπον ειδες τι αρεσει στους αντρες αντε χασε μωρη βουβαλο καμια 300 κιλα να γινεις ανθρωπος και μετα παιξτο μοιραια γυναικα
γυναικα θελκτικη κ ομορφη μπορεις να εισαι ουτως η αλλως δε σε καθοριζει το μεγεθος
ποσες αδυνατες ντεκαυλε εχεις δει κ ποσες νταρντανες καυλα?
δεν υπαρχουν μετρα ουτε ημιμετρα
τι λες μωρη χαρχαλω; αν αυτος ο τυπος σωματος (ο γυμνασμενος,χωρις κυτταριτιδα και ξυγκια) αρεσε σε ελαχιστους τοτε τα στριπτιζαδικα δεν θα τις ειχαν εκει αυτες τις κοπελεςναι αυτος ειναι ο κανονας αλλα δε θα επρεπε να υπαρχει κανονας
αλλα δυστυχως βλεποντας μονο ενα τυπο σωματος υποσυνειδητα προωθειται αυτος ο τυπος σωματος που δεν ειναι κ πολυ fair
οπως τωρα δεν εχουν βουζες σαν και του λογου σου
αδυνατες ντεκαυλε εχω δειγυναικα θελκτικη κ ομορφη μπορεις να εισαι ουτως η αλλως δε σε καθοριζει το μεγεθος
ποσες αδυνατες ντεκαυλε εχεις δει κ ποσες νταρντανες καυλα?
δεν υπαρχουν μετρα ουτε ημιμετρα
μπαζολες καυλα καμια
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Πάντα υπάρχει κανόνας. Η ζήτηση καθοριζει την προσφορά. Το τι ζητάει ο πελάτης. Αν ζητούσε παχουλές δεν έχω καμια αμφιβολία ότι όλες οι στρίπερ θα ήταν plus size. Aλλά δεν....ναι αυτος ειναι ο κανονας αλλα δε θα επρεπε να υπαρχει κανονας
Δες κι αυτό: [URL unfurl="true"]https://ygeiamou.gr/επιστημονικές-εξελίξεις/58828/se-pious-andres-aresoun-i-ginekes-me-kampiles/[/url]
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Πάντα υπάρχει κανόνας. Η ζήτηση καθοριζει την προσφορά. Το τι ζητάει ο πελάτης. Αν ζητούσε παχουλές δεν έχω καμια αμφιβολία ότι όλες οι στρίπερ θα ήταν plus size. Aλλά δεν....
Δες κι αυτό: [URL unfurl="true"]https://ygeiamou.gr/επιστημονικές-εξελίξεις/58828/se-pious-andres-aresoun-i-ginekes-me-kampiles/[/url]
ναι δεν αντιλεγω αλλα παλια ομορφες θεωρουνταν οι παχουλες γυναικες..
με τα χρονια αυτο αλλαξε..
παντως καλο ειναι να μη προωθουμε μονο τα αδυνατα σωματα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
οποτε με ενδιαφερει να μαθω την ανδρικη ιδιοσυγκρασια και το τι θελουν οι ανδρες
Η ζωη του αντρα ειναι περιπλοκη γιατι λογω κοινωνικου προγραμματισμου δεν ανοιγεται ως προς το συναισθηματικο του κοσμο. Κατα συνεπεια οι συζητησεις για γαμησια, πιπες, λεφτα, κτλ ειναι σε ενα πιο ρηχο / υλιστικο επιπεδο απ'αυτο που παιζει μεσα μας.
Οπως ειχα πει και σε μια ρωσιδα σε μια συζητηση που ειχαμε για σεξ, ευτυχια, σχεσεις, κτλ κτλ, "αν το σεξ μας εκανε πραγματικα ευτυχισμενους τοτε με τοσο σεξ που κανεις θα ησουν παρα πολυ ευτυχισμενη" - και γελαγε.
Αντιστοιχα για τους αντρες αμα γαμαει καποιος οσο μπορει θα πρεπε να ναι τερμα ευτυχισμενος. Αλλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Και ουτε θα κατσει κανεις να τα αναλυσει. Γενικα οτι διαβαζεις μη τα παιρνεις at face value. Ειναι πιο πολυ projections απο δικτυακες περσονες. Οπως τα 14χρονα αλλοιωνουν τη φωνη τους να ακουγεται πιο χοντρη και αντι να τα ακους να λενε "ρε μαλακα" με παιδικοτητα, τα ακους να λενε "ρου μουλουκου" γιατι κανουν το στομα τους σα μπαλονι να χοντρυνουν τα φωνηεντα και να ακουγονται ...αντρες, ετσι γινεται και στο φορουμ στις μαλακιες που γραφουμε για να φαινομαστε πιο σκληροι χυστες. Οχι μπροστα στις γυναικες για να τις εντυπωσιασουμε αλλα ακομα και μεταξυ μας. Ετσι πανε αυτα. Δλδ οτι εχεις μαθει πρεπει να το υπερφιλτραρεις για να καταλαβεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ παιζει.
ναι αυτος ειναι ο κανονας αλλα δε θα επρεπε να υπαρχει κανονας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K