Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Κατάλαβα. Μπορεί πάλι να ανέβει κάποιος φίλος της στο Big Ben και να την βγάλει από εκεί φωτό..
Κατάλαβα. Μπορεί πάλι να ανέβει κάποιος φίλος της στο Big Ben και να την βγάλει από εκεί φωτό..
Μπορει να εχει κανα φιλο αστροναυτη...να γινει σιγουρα η δουλεια.Κατάλαβα. Μπορεί πάλι να ανέβει κάποιος φίλος της στο Big Ben και να την βγάλει από εκεί φωτό..
Κοντα ειμαστε 1.85 εγωEιναι υπο κατασκευη ως το 21 αν θεςς ανεβα στο london eye να με βγαλεις!
Ειμαι 1.80 οποτε θα φαινομαι σα τη σκλεναρικοβα
Ήθελε απλώς να πάει μια βόλτα με το cock carousel. Δεν σημαίνει ότι 100% έχει γκομενο, ίσως απλά να θέλει να σκυλογαμιεται με τον κάθε / την καθεμία τυχόντα όπως κάνουν αρκετές χωρισμένες και ανύπαντρες μητέρες μικρών παιδιών..
Άσε καλύτερα, αν το μάθει ο Άλεξ, θα μου κόψει την καλησπέρα..
κι υστερα ξυπνησες..μοιαζω στην adele ειπαμε..
Ειμαι 1.80 οποτε θα φαινομαι σα τη σκλεναρικοβα
Τα ψηλα ζευγαρια.. κανουν και πολυ ψηλα παιδια.Περιπτωση γνωστου μ. γυρω στο 1.80 αυτος η γυναικα του 1.75 και τα παιδια τους ολα πανω απο 1.80 ειδικα το κοριτσι 1.90 ειναι!ταιριαζουμε
Γύρω στη 4η...5η σελίδα μπήκε η Πενταγιω....γάμησε τη κουβέντα και εκεί όλα τελείωσαν....κριμα
Τα ψηλα ζευγαρια.. κανουν και πολυ ψηλα παιδια.Περιπτωση γνωστου μ. γυρω στο 1.80 αυτος η γυναικα του 1.75 και τα παιδια τους ολα πανω απο 1.80 ειδικα το κοριτσι 1.90 ειναι!
Τα ψηλα ζευγαρια.. κανουν και πολυ ψηλα παιδια.Περιπτωση γνωστου μ. γυρω στο 1.80 αυτος η γυναικα του 1.75 και τα παιδια τους ολα πανω απο 1.80 ειδικα το κοριτσι 1.90 ειναι!
εχουμε καλα γονιδια!
Δεν τον ξερω.Ο κουμπαρος τι υψος εχει τυπε?
Δεν τον ξερω.