Νέα

Τον χώρισε, και δεν έχει γκόμενο, τι παίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 948
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
κανενας που γνωριζω δε το εχει κανει
κ σε οσους φιλους κ γνωστους το εχω πει με εχουν θαυμασει και ειδικα κοπελες λενε οτι ποτε δε θα τολμουσαν να φυγουν μονες μακρια απτο σπιτι τους
αν η παρεα σου ειναι μαμουχαλα λογικο ειναι να το θεωρουν θαυμασιο και εξωπραγματικο, αλλα
τι παρεες να εχει ενα ατομο που ψηφιζει μερα 25;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
αν η παρεα σου ειναι μαμουχαλα λογικο ειναι να το θεωρουν θαυμασιο και εξωπραγματικο, αλλα
τι παρεες να εχει ενα ατομο που ψηφιζει μερα 25;

δεν εχω προλαβει να ψηφισω, τωρα π κ ελληνες του εξωτερικου θα ψηφιζουν θα ψηφισω κ εγω!

η παρεα μ εχει καλα παιδακια! χεχεχ

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Χιλιοπαιγμενο το στορυ.

Η χ γυναικα θελει να γινει μανα, για τους γυρω της για τον εαυτο της, να αποδειξει οτι τα καταφερε και βρηκε στην εποχη μας τυπο στο να τη κανει συζυγο-μανα.

Αναλογα το τι επιπεδου γυναικα ειναι, θα παιξει αντιστοιχα.

Συνηθως οι β κατηγοριας γυναικες, βρισκουν εναν επισης β κατηγοριας τυπο, κανουν οτι κανουν και οταν απλα δεν αντεχουν αλλο, δημιουργουν κρισεις-καταστασεις και διαλυουν στο μπαμ το ολο θεατρακι που ειχαν στησει και αφηναν να παιζει εως που τους επνιξε.

Δεν θα αναλυσουμε τις υπολοιπες περιπτωσεις μιας και δεν αφορουν την εδω περιπτωση.

Ας κανουν οτι θελουν, δεν μας απασχολει, δικαιωμα τους, αξιοι για τα οσα βιωνουν και οσα θα βιωσουν ειναι αλλωστε.
Σωστά! Μετά από την πρώτη ερωτική αποτυχία θα σκεφτούν ψύχραιμα, θα βρούνε έναν χαζότερο-αγαθότερο από αυτές και θα κάνουν υπομονή μέχρι το παιδάκι. Μετά αν αυτός στήσει κώλο και είναι χρήσιμος χωρίς να ενοχλεί τον κρατάνε για περαιτέρω ξεζούμισμα (2 δουλειές, δάνεια, οικιακά). Αλλιώς, άμα ο ηλίθιος πάψει να είναι χρήσιμος, παίρνουν τη διατροφή, το ίδιο τους κάνει.

Το θέμα είναι ότι αυτό ήταν εξ αρχής προσχεδιασμένο και το θύμα ζούσε σε μία πλάνη. Γι αυτό είναι δύσκολο να κατηγορήσεις αυτούς που την πατάνε. Σαν τη γάτα με το ποντίκι, καταδικασμένοι. Όλοι μπορεί να την πατήσουμε αν βρεθεί στο δρόμο μας μία με περισσότερη ικανότητα ηθοποιίας από αυτή που μπορούμε να ξεσκεπάσουμε.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 8EE8645B-7B6E-4358-AA8D-BAA1454287BA.jpeg
    8EE8645B-7B6E-4358-AA8D-BAA1454287BA.jpeg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 59

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Με τοσα που γινονται και που δε ξερεις τι σου ξημερωνει (βλεπε χωρισμοι για πλακα), γενικα υπαρχει μια ταση στη κοινωνια για λιγοτερες μακροπροθεσμες και σοβαρες σχεσεις / λιγοτερες υποχρεωσεις απο πλευρα των αντρων. Σε συνδυασμο με την οικονομικη κριση γινονται πολυ προσεκτικοτεροι για να μη παθουν καμμια οικονομικη καταστροφη απο αποτυχημενο γαμο. Το αποτελεσμα ειναι οι γυναικες να απελπιζονται που δεν βρισκουν γαμπρους ή "κατι σοβαρο". Οταν ο γαμος, μεσω του θεσμικου πλαισιου, γινεται bad deal για τον αντρα, λογικο ειναι σε καποια φαση ολο αυτο να κανει backfire.

Το θεμα ειναι αυτοι που εφτιαξαν το θεσμικο πλαισιο, ηθελαν οντως να το γειρουν υπερ της γυναικας ή απλα ηθελαν να μειωσουν τους γαμους και τα παιδια, και χρησιμοποιησαν τη προβλεψιμη αντιδραση του αντρα να πει οχι σε αυτο το bad deal?

γυναικοκεντρικος καπιταλισμος ονομαζεται

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Σωστά! Μετά από την πρώτη ερωτική αποτυχία θα σκεφτούν ψύχραιμα, θα βρούνε έναν χαζότερο-αγαθότερο από αυτές και θα κάνουν υπομονή μέχρι το παιδάκι. Μετά αν αυτός στήσει κώλο και είναι χρήσιμος χωρίς να ενοχλεί τον κρατάνε για περαιτέρω ξεζούμισμα (2 δουλειές, δάνεια, οικιακά). Αλλιώς, άμα ο ηλίθιος πάψει να είναι χρήσιμος, παίρνουν τη διατροφή, το ίδιο τους κάνει.

Το θέμα είναι ότι αυτό ήταν εξ αρχής προσχεδιασμένο και το θύμα ζούσε σε μία πλάνη. Γι αυτό είναι δύσκολο να κατηγορήσεις αυτούς που την πατάνε. Σαν τη γάτα με το ποντίκι, καταδικασμένοι. Όλοι μπορεί να την πατήσουμε αν βρεθεί στο δρόμο μας μία με περισσότερη ικανότητα ηθοποιίας από αυτή που μπορούμε να ξεσκεπάσουμε.

Το νήμα μπαχαλεύτηκε και πολλές σημαντικές απόψεις μπορεί και να μην έχουν διαβαστεί.
Συγκεντρωμένα και επιγραμματικά υπάρχουν οι παρακάτω περιπτώσεις:

-Έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και τα τίναξε όλα στον αέρα.

-Λειτούργησε μεθοδικά και τον πέταξε από το σπίτι από την αρχή.

-Άλλαξε γνώμη στην πορεία και μετά λειτούργησε πάλι μεθοδικά φτάνοντας τον φίλο μου  στα άκρα με συνεχείς τσακωμούς, μέχρι να τον πετάξει έξω.

-Είναι λεσβία.

Το θέμα είναι ότι αυτή τον πέταξε έξω από το σπίτι της, ο φίλος μου δεν ήθελε επ ουδενί να χωρίσουν.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
στα 24 μου με ελαχιστα λεφτα ηρθα αγγλια και ξεκινησα δουλεια 12ωρη
Στα 25 μου πληρωνα δικο μου διαμερισμα
Στα 26 μου συντηρουσα τον εαυτο μου και το γκομενο μου
Στα 27 μου ταξιδεψα σε 14 χωρες
Στα 28 μου πληρωσα το μεταπτυχιακο μου σε ενα απτα top 5 πανεπιστημια του κοσμου

Και η ανοδος συνεχιζεται! Και ξερεις γτ...γτ ειμαι Αξια!
Να μια αξια χοντρη!!!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Στα 28 μου πληρωσα το μεταπτυχιακο μου σε ενα απτα top 5 πανεπιστημια του κοσμου

Ο καθένας ότι περνά το κάνει μόνος του η σίγουρα δεν περιμένει κάτι απ το φόρουμ του ρδελα.Δλδ εάν έκανες ολ αυτά δεν νομίζω απασχολεί κανέναν για να μην σ πω στ αρχιδια μας...ειδικά όταν πλήρωνες τον γκόμενο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Στα 29 μου αρχισα οικονομιες
Στα 30 μου πηρα το αεροπλανο και κατεβηκα Καζαμπλανκα
Στα 31 μου ημουν πια κανονικη (χοντρη)γυναικα
Στα 32 μου γραφτηκα στο μπουρδελα και αρχισα το τρολινγκ
Σημερα ζω μια χαρα στο παλιο παιδικο μου δωματιο με την συνταξη της μανας μου και τις 84 γατες μου
ΑΞΙΟΣ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
στα περι του νηματος...Το σκηνικο ειναι 99,9999 τρολια αργοπορημενη απο την κυριακη.......ΔΕΝ υπαρχει γυναικα ,που θα παρατησει παιδι της....ΟΙ 9στις 10 δεν αφηνουν τα παιδια τους με την καμια ,ενω η 1στις 10  το αφηνει για πλακα, αλλα δεν το κανει γιατι δεν θα εχει να λαμβανει διατροφη......Για να αφησει γυναικα 4χρονο μονο μια εξηγηση εχει.....ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΙΣΤΡΑΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ!Ακομα και το ενδεχομενο ενδοοικογενειακης βιας να υποθεσουμε,πρωτα το παιδι θα κοιταζε να σωσει.....ΑΡΑ-
στην ιστορια αυτη ..
-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙ
-ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ
-Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΦΑΣΗ
-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Η 5ΓΙΩΤΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙ.....ξανα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Ο μυς ο ερωτικός σε αχρηστία δεν έχει την αντοχή του πλαστικού για αυτό και αντικατασταθηκε από το ποντίκι του υπολογιστου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

για όλα αυτά θα ηταν υπερήφανος ένας αντρας.
μια γυναικα εχει αξια αν την ψηφιζουν στα καλλιστεία και τοτε παιρνει τον καλυτερο γαμπρο, τον νέο εφοπλιστη, ή εχει ετοιμη καριερα απλα και μονο επειδή είναι γυναικα, ομορφη γυναικα,

μαλλον τα εχεις μπερδεψει, η αξια της γυναικας δεν είναι μεγαλη αν ξερει ταεκ βο ντο και μπορει να δειρει 10 αντρες, εκει είναι αντρικο πεδιο, ξεμπερδεξε τα στο μυαλο σου πριν είναι αργα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης όταν βγαινεις δημοσια και λες πηγες με 3 φτωχούς βαλκανιους εχθρούς της πατριδας σου, ξεφτιλα εισαι και στην γαλλια τις ξυριζανε τα μαλλια κατι τέτοιες , δεν λεγανε α δες τι αξιες που είναι πηραν πιπα από γερμανο ταγματαρχη.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
για όλα αυτά θα ηταν υπερήφανος ένας αντρας.
μια γυναικα εχει αξια αν την ψηφιζουν στα καλλιστεία και τοτε παιρνει τον καλυτερο γαμπρο, τον νέο εφοπλιστη, ή εχει ετοιμη καριερα απλα και μονο επειδή είναι γυναικα, ομορφη γυναικα,

μαλλον τα εχεις μπερδεψει, η αξια της γυναικας δεν είναι μεγαλη αν ξερει ταεκ βο ντο και μπορει να δειρει 10 αντρες, εκει είναι αντρικο πεδιο, ξεμπερδεξε τα στο μυαλο σου πριν είναι αργα.

εισαι κ εκπαιδευτικος τρομαρα σου..
ου να μου χαθεις..αυτα μαθαινεις στα παιδακια...
ε ρε καταγγελια που σ χρειαζεται!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εισαι κ εκπαιδευτικος τρομαρα σου..
ου να μου χαθεις..αυτα μαθαινεις στα παιδακια...
ε ρε καταγγελια που σ χρειαζεται!
στα παιδια μου δειχνω τον μποτσαρη και τον κολοκοτρωνη όχι τα καλοπαιδα των εξαρχειων

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
επισης όταν βγαινεις δημοσια και λες πηγες με 3 φτωχούς βαλκανιους εχθρούς της πατριδας σου, ξεφτιλα εισαι και στην γαλλια τις ξυριζανε τα μαλλια κατι τέτοιες , δεν λεγανε α δες τι αξιες που είναι πηραν πιπα από γερμανο ταγματαρχη.

εχεις μεινει πισω πλεον η ελλαδα θα ελεγχει τον εναεριο χωρο της Βορειας Μακεδονιας.
Επιτελους για μια φορα φερθηκαμε σαν εξυπνος λαος κ οχι σα ραγιαδες κακομοιρηδεςςς

Με τουρκο δεν εχω κανει σεξ ακομα, μονο κατι γλωσσοφιλα εχω ανταλλαξει.
Με αλβανο εχω κανει σχεση.
Οι Βουλγαροι και οι ρουμανοι δε μαρεσουν.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
στα παιδια μου δειχνω τον μποτσαρη και τον κολοκοτρωνη όχι τα καλοπαιδα των εξαρχειων

βρε ουστ μυγοφτυμα...αν σε ειχα δασκαλο μου θα σε ειχα στηλει πειθαρχικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom