Νέα

Τον χώρισε, και δεν έχει γκόμενο, τι παίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 948
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
αυτο που εκανες στα 26 το εκανα στα 18 και ειχα και στρατο να παω
Εδω δουλευουμε και πληρωνουμε μονοι μας τα εξοδα απο τα 15
Υπαρχει γυναικα να το εκανε αυτο;
Θυμηθηκε στα 24 της να κανει κατι στη ζωη της και το κοκορευεται κι ολας..γελανε και τα τσιμεντα.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
:coffee:
στα 24 μου με ελαχιστα λεφτα ηρθα αγγλια και ξεκινησα δουλεια 12ωρη
Στα 25 μου πληρωνα δικο μου διαμερισμα
Στα 26 μου συντηρουσα τον εαυτο μου και το γκομενο μου
Στα 27 μου ταξιδεψα σε 14 χωρες
Στα 28 μου πληρωσα το μεταπτυχιακο μου σε ενα απτα top 5 πανεπιστημια του κοσμου

Και η ανοδος συνεχιζεται! Και ξερεις γτ...γτ ειμαι Αξια!
:coffee:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Θυμηθηκε στα 24 της να κανει κατι στη ζωη της και το κοκορευεται κι ολας..γελανε και τα τσιμεντα.

μεχρι τοτε σπουδαζα μια επιστημη π εσυ ουτε εχεις ονειρευτει

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

εγω ειμαι κοριτσι απο σπιτι δε χρειαστηκε να δουλευω γτ εκανα focus στο σχολειο κ στις σπουδες μου και γιαυτο αριστευσα αλλωστε

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Στα 29 σου οι πιο πλουσια γυναικα στο κοσμο
Στα 30 σου πλανηταρχισα
Στα 31 σου η πρωτη γυναικα που πατησε στον Αρη
Στα 32 σου μια θεοτητα
Και η ανοδος συνεχιζεται.. και ξερεις γιατι...γιατι εισαι αξια!

εχω ενα ερωτικο γραμμα π μ ειχε γραψει καποτε καποιος κ με ειχε αποκαλεσει μια μικρη Θεα, η θεα του!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
εγω ειμαι κοριτσι απο σπιτι δε χρειαστηκε να δουλευω γτ εκανα focus στο σχολειο κ στις σπουδες μου και γιαυτο αριστευσα αλλωστε
Τα κοριτσια απο σπιτι..και δουλευουν και σπουδαζουν! ασχετα αν εχουν φραγκα οι δικοι τους.
Αυτες θα πετυχουν στην ζωη τους.
Οι αλλες που τα βρισκουν ολα ετοιμα..οσες σπουδες και να κανουν..ειναι θεμα χρονου να τα κανουν μανταρα στη ζωη τους.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τα κοριτσια απο σπιτι..και δουλευουν και σπουδαζουν! ασχετα αν εχουν φραγκα οι δικοι τους.
Αυτες θα πετυχουν στην ζωη τους.
Οι αλλες που τα βρισκουν ολα ετοιμα..οσες σπουδες και να κανουν..ειναι θεμα χρονου να τα κανουν μανταρα στη ζωη τους.

συμφωνω και χρωστανε σε καθε εξεταστικη, ημουν εκει τα εβλεπα!
ενω εγω δε χρωστουσα τπτ τελειωσα on time με δυο υποτροφιες!
Αυτη ειναι η διαφορα!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
συμφωνω και χρωστανε σε καθε εξεταστικη, ημουν εκει τα εβλεπα!
ενω εγω δε χρωστουσα τπτ τελειωσα on time με δυο υποτροφιες!
Αυτη ειναι η διαφορα!
Τη διαφορα θα την δεις εξω! Αυτες που τα βρηκαν ολα ετοιμα με την πρωτη αναποδια θα τα παρατησουν ολα και θα γυρισουν στα σιγουρα (λεφτα των γονιων τους)
Οι αλλες γυναικες δεν θα το βαλουν κατω..αν χρειαστει θα κανουν και αλλη δουλεια για να τα βγαλουν περα..και αυτο γιατι ετσι εχουν μαθει.Μονο με πολυ δουλεια πας μπροστα!

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
εχω ενα ερωτικο γραμμα π μ ειχε γραψει καποτε καποιος κ με ειχε αποκαλεσει μια μικρη Θεα, η θεα του!

και ποιος σου ειπε μικρη μου βουζα οτι οποιος εργαζεται απο τα 15 δεν ειναι απο σπιτι;
απλα τα αγορια πανε νωρις για εργασια γιατι δεν θελουν να επιβαρυνουν τον οικογενειακο κορβανα
εγω εργαζομουν απο τα 15 πανω στον τομεα μου μηχανικος Μ.Ε.Κ. ενω πηγαινα στο τεχνικο λυκειο

τελειωσα και αρχισα να μενω μονος μου ενω ειχα μπροστα μου την θητεια (18 μηνες)
βλεπεις λοιπον μικρε μου βροντοσαυρε οτι παλι θεωρεις αυτο που εκανες στα 24 ως κατορθωμα ενω για τους αντρες το ιδιο πραγμα ειναι απλα τριτη

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τη διαφορα θα την δεις εξω! Αυτες που τα βρηκαν ολα ετοιμα με την πρωτη αναποδια θα τα παρατησουν ολα και θα γυρισουν στα σιγουρα (λεφτα των γονιων τους)
Οι αλλες γυναικες δεν θα το βαλουν κατω..αν χρειαστει θα κανουν και αλλη δουλεια για να τα βγαλουν περα..και αυτο γιατι ετσι εχουν μαθει.Μονο με πολυ δουλεια πας μπροστα!

το ξερω ανηκω στη δευτερη κατηγορια

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
και ποιος σου ειπε μικρη μου βουζα οτι οποιος εργαζεται απο τα 15 δεν ειναι απο σπιτι;
απλα τα αγορια πανε νωρις για εργασια γιατι δεν θελουν να επιβαρυνουν τον οικογενειακο κορβανα
εγω εργαζομουν απο τα 15 πανω στον τομεα μου μηχανικος Μ.Ε.Κ. ενω πηγαινα στο τεχνικο λυκειο

τελειωσα και αρχισα να μενω μονος μου ενω ειχα μπροστα μου την θητεια (18 μηνες)
βλεπεις λοιπον μικρε μου βροντοσαυρε οτι παλι θεωρεις αυτ οπυο εκανες στα 24 ως κατορθωμα ενω για τους αντρες το ιδιο πραγμα ειναι απλα τριτη

δε συγκρινομαι με κανεναν απλα λεω εγω πως τα καταφερα
και ειμαι πολυ περηφανη για τον εαυτο μου
γτ δε ξερω πολλες κοπελες σε αυτη την ηλικια να φευγουν σε μια αγνωστη χωρα χωρις κανεναν κ χωρις λεφτα στη τσεπη

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
δε συγκρινομαι με κανεναν απλα λεω εγω πως τα καταφερα
και ειμαι πολυ περηφανη για τον εαυτο μου
γτ δε ξερω πολλες κοπελες σε αυτη την ηλικια να φευγουν σε μια αγνωστη χωρα χωρις κανεναν κ χωρις λεφτα στη τσεπη
οχι και δεν κανεις συγκρισεις
εδω μας ειπες οτι εσυ εισαι απο σπιτι γιατι δεν εργαζεσαι απο τα 15 και οτι κανεις σπουδες σε επιστημονικο επιπεδο σε θεματα που εχουμε πληρη αγνοια

ακου λοιπον αφροδιτη του βιλλεντορφ
στην αγγλια πηγες οπως λες και αρχισες να εργαζεσαι 12ωρα δεν εκανες κατι το μοναδικο χιλιαδες ατομα αυτο κανουν πανε αγγλια γερμανια κλπ και αρχιζουν να εργαζονται που ειναι το περιεργο το εξωπραγματικο το μοναδικο που εκανες;
κανεις δεν παει με 40.000 στην τσεπη ολοι με τα βασικα πανε και αρχιζουν να τσαλαβουτουν στην αγορα εργασιας

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Συνεχιζετε και δινετε προσοχη (αξια) στο τυπακι...αδιορθωτοι εντελως.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
...άσχετο αλλά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο θέμα στο forum είναι κάτι άλλο. ΜΗΠΩΣ, λέμε τώρα να ανταλλάξετε τα μηνύματα σας σε προσωπικό επίπεδο; Δεν νομίζω ότι αφορά κάποιον αυτή η συναλλαγή τοποθέτησης.....

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Σκέψου πόσο πρόβλημα ήταν για την οικογένεια ο φίλος σου και προτίμησε να τα μεγαλώσει μόνη της. Η ηρεμία τελικά είναι μεγάλο πράγμα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Χιλιοπαιγμενο το στορυ.

Η χ γυναικα θελει να γινει μανα, για τους γυρω της για τον εαυτο της, να αποδειξει οτι τα καταφερε και βρηκε στην εποχη μας τυπο στο να τη κανει συζυγο-μανα.

Αναλογα το τι επιπεδου γυναικα ειναι, θα παιξει αντιστοιχα.

Συνηθως οι β κατηγοριας γυναικες, βρισκουν εναν επισης β κατηγοριας τυπο, κανουν οτι κανουν και οταν απλα δεν αντεχουν αλλο, δημιουργουν κρισεις-καταστασεις και διαλυουν στο μπαμ το ολο θεατρακι που ειχαν στησει και αφηναν να παιζει εως που τους επνιξε.

Δεν θα αναλυσουμε τις υπολοιπες περιπτωσεις μιας και δεν αφορουν την εδω περιπτωση.

Ας κανουν οτι θελουν, δεν μας απασχολει, δικαιωμα τους, αξιοι για τα οσα βιωνουν και οσα θα βιωσουν ειναι αλλωστε.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
οχι και δεν κανεις συγκρισεις
εδω μας ειπες οτι εσυ εισαι απο σπιτι γιατι δεν εργαζεσαι απο τα 15 και οτι κανεις σπουδες σε επιστημονικο επιπεδο σε θεματα που εχουμε πληρη αγνοια

ακου λοιπον αφροδιτη του βιλλεντορφ
στην αγγλια πηγες οπως λες και αρχισες να εργαζεσαι 12ωρα δεν εκανες κατι το μοναδικο χιλιαδες ατομα αυτο κανουν πανε αγγλια γερμανια κλπ και αρχιζουν να εργαζονται που ειναι το περιεργο το εξωπραγματικο το μοναδικο που εκανες;
κανεις δεν παει με 40.000 στην τσεπη ολοι με τα βασικα πανε και αρχιζουν να τσαλαβουτουν στην αγορα εργασιας

και 12 ωρα και διπλες δουλειες κ παμπ καθαριζα κ στα μακ ντοναλτσ δουλεψα και τα παντα εκανα απτο να καθομαι ελλαδα να βγαινω για καφε κ να ζηταω λεφτα απτη μανα μ
ζω απτα 18 μονη μου και ετσι μαρεσει να ειμαι , βεβαια τοτε με τη στηριξη τους αλλα απτα 24 βασιζομαι στα χερια μ
και πολυ χαιρομαι γτ οταν γυρναω ελλαδα βλεπω πολλους αεργους κ τρελαινομαιιιι λολλλ

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
...άσχετο αλλά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο θέμα στο forum είναι κάτι άλλο. ΜΗΠΩΣ, λέμε τώρα να ανταλλάξετε τα μηνύματα σας σε προσωπικό επίπεδο; Δεν νομίζω ότι αφορά κάποιον αυτή η συναλλαγή τοποθέτησης.....

ξερεις εσυ κανα νημα π να μην ειναι μπαχαλεμενο?
Αν ναι να μ το δειξειςς

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
και 12 ωρα και διπλες δουλειες κ παμπ καθαριζα κ στα μακ ντοναλτσ δουλεψα και τα παντα εκανα απτο να καθομαι ελλαδα να βγαινω για καφε κ να ζηταω λεφτα απτη μανα μ
ζω απτα 18 μονη μου και ετσι μαρεσει να ειμαι , βεβαια τοτε με τη στηριξη τους αλλα απτα 24 βασιζομαι στα χερια μ
και πολυ χαιρομαι γτ οταν γυρναω ελλαδα βλεπω πολλους αεργους κ τρελαινομαιιιι λολλλ
και σου ξαναλεω δεν εκανες κατι το φανταστικο οι περισσοτεροι το ιδιο κανουν
δεν βλεπω τον λογο να το λες λες και εκανες κανενα κατορθωμα

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
και σου ξαναλεω δεν εκανες κατι το φανταστικο οι περισσοτεροι το ιδιο κανουν
δεν βλεπω τον λογο να το λες λες και εκανες κανενα κατορθωμα

κανενας που γνωριζω δε το εχει κανει
κ σε οσους φιλους κ γνωστους το εχω πει με εχουν θαυμασει και ειδικα κοπελες λενε οτι ποτε δε θα τολμουσαν να φυγουν μονες μακρια απτο σπιτι τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom