Νέα

Τον χώρισε, και δεν έχει γκόμενο, τι παίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 948
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν εχω παει ακομα με πακι
καλη προοδο.
εγω εχω παει με τσιγγάνες πολλες αλλα καποτε μπορει να καταλάβεις ότι είναι άλλο να εισαι αντρας και να γαμας και άλλο να εισαι γυναικα και να γαμιεσαι.

για το πρωτο ειμαστε υπερήφανοι οι αντρες,
για το δευτερο ντρεπονται οι γυναικες.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
τωρα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα.
τοτε θα διωκανε εσενα.
σημερα δεν φτασαμε στο σημειο να διώκεσαι αμα διδάσκεις πατριωτισμο, δεν το εφτασε μεχρι εκει ο συριζας, τοσο προοδο δεν καταφερε να επιβαλει στην χωρα,

ηδη οι οδηγιες που εδωσε για διδασκαλια κοινωνικου φυλου στην διαθεματικη εβδομαδα , η κοινωνια τις απεριψε, κανεις δεν βγηκε να μιλησει στα 12χρονα και 15 χρονα για την επιλογή να αυτοπροσδιοριζεσαι στο αντιθετο φυλο από ότι γεννήθηκες,

οι φανατικοι αριστεροι ειστε πολύ μικρη μειοψηφια, μη ξεγελιέστε από τα ποσοστα των εκλογων, πηρατε πολλους παραδοσιακούς αριστερούς και η αποχη δεν είναι σαν τα μουτρα σας είναι αηδιασμένοι από τους πολιτικους.

στην τηλεοραση φαινεστε πολλοι όπως και τα πασοστα του ΠΑΣΟΚ-συριζα στις φυλακες.

δεν ειμαι αριστερη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
με τι εχεις παει μεχρι τωρα;
με ολο το ανθελληνικο τοξο,

αλβανια, τουρκια, σκοπια,

ολους που θα μπορουσαν ή εχουν προσφατα πολεμησει εναντιον μας.
φροντισε να εχει καλες σχεσεις μηπως τους χρειαζστει στην επομενη κατοχή. είναι φιλοι μας οι γερμανοι

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
α μπα και γιατι πας υπερηφανα με σκοπιανούς, αλβανους, τουρκους?

από εθνικοφροσυνη?

δε μπερδευω τα πολιτικα με τον ερωτα
ειμαι φιλελευθερη και υπερ της παγκοσμιοποιησης

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
καλη προοδο.
εγω εχω παει με τσιγγάνες πολλες αλλα καποτε μπορει να καταλάβεις ότι είναι άλλο να εισαι αντρας και να γαμας και άλλο να εισαι γυναικα και να γαμιεσαι.

για το πρωτο ειμαστε υπερήφανοι οι αντρες,
για το δευτερο ντρεπονται οι γυναικες.
παντως αν τυχον και εισαι δασκαλος και ειχα παιδι και τυχαινε να καταλαβω οτι διδασκεις το παιδι μου,
μα τον θεο θα σε ειχα κανει τουμπανο στο ξυλο προληπτικα...ετσι για να μην πεσουμε απο τα συνεφα καποια στιγμη

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
παντως αν τυχον και εισαι δασκαλος και ειχα παιδι και τυχα

ινε να καταλαβω οτι διδασκεις το παιδι μου,
μα τον θεο θα σε ειχα κανει τουμπανο στο ξυλο προληπτικα...ετσι για να μην πεσουμε απο τα συνεφα καποια στιγμη

ΣΤΗριζω :heavymetalbig:

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Ήθελε απλώς να πάει μια βόλτα με το cock carousel. Δεν σημαίνει ότι 100% έχει γκομενο, ίσως απλά να θέλει να σκυλογαμιεται με τον κάθε / την καθεμία τυχόντα όπως κάνουν αρκετές χωρισμένες και ανύπαντρες μητέρες μικρών παιδιών..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
παντως αν τυχον και εισαι δασκαλος και ειχα παιδι και τυχαινε να καταλαβω οτι διδασκεις το παιδι μου,

Μόνο κανένα μπούτσο μην του έριχνες μπρο γιατί θα του άρεσε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και του παραλογισμου.

βορεια μακεδονια είναι το χωριο μου που είναι 10 χιλιόμετρα από τα σύνορα,

οι σκοπιανοι είναι βουλγαροι κομιτατζιδες, με βουλγαρικη γλωσσα, βουλγαρικη συνειδηση.

το ασπρο μαυρο το λενε σε οσους δεν ξερουν  ιστορια, εσυ ως ελληνιδα διδακτικες τι λεγεται μακεδονια , τι ελλαδα, τι βουλγαρια, δεν εχεις δικαιολογιες.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

δασκαλος ειναι κ αυτος κ η γυναικα του
πισα κ πουπουλα θελουν

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
οι Μαχμούτηδες που συναναστρέφεσαι.. κόβουν κλειτορίδες, έχουν στην πίεση και στην φάπα τις γυναίκες τους, και δεν παίρνουν χαμπάρι απο τέτοια..  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μην ανυσηχειτε ακομη και οι αριστεροι του σχολειου δεν είναι τοσο καθαρματα σαν την πενταγιωτισσα, να λενε τους αιωνιους εχθρούς των μακεδονων, μακεδονες…

μια χαρα τα λενε και στο μαθημα της ιστοριας και στις εθνικες εορτες και στον λογο για τον μακεδονικο αγωνα.

δεν θα βαφτίσουμε και τον κεμαλ μακεδονα επειδή γεννηθηκε στην θεσσαλονικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom