Νέα

Το τραγούδι που σας έχει κολλήσει στο μυαλό αυτές τις μέρες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 972
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
τις τελευταιες μερες ακουω καποια συγκεκριμενα ροκ κομματια απο τα τελη της δεκαετιας του 60 που μ εχουν στοιχειωσει τοσο πολυ που εχω ταυτιστει με τους δημιουργους τους ....ισως να ειμαι ενα σταδιο πριν την τελειωτικη παρανοια...ισως να φταιει η μανιοκαταθλιψη..αν σταματησω να γραφω εδω μεσα ισως κ να χω πεθανει.Ισως και να εχει γινει κ εγω να συνεχιζω να γραφω εδω..οπως ολοι μας

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.798
Πόντοι
2.816
τις τελευταιες μερες ακουω καποια συγκεκριμενα ροκ κομματια απο τα τελη της δεκαετιας του 60 που μ εχουν στοιχειωσει τοσο πολυ που εχω ταυτιστει με τους δημιουργους τους ....ισως να ειμαι ενα σταδιο πριν την τελειωτικη παρανοια...ισως να φταιει η μανιοκαταθλιψη..αν σταματησω να γραφω εδω μεσα ισως κ να χω πεθανει.Ισως και να εχει γινει κ εγω να συνεχιζω να γραφω εδω..οπως ολοι μας
Τύπε ξεκόλλα το μυαλό σου.. ότι κ να σε προβληματίζει να ξέρεις ότι έχεις τη δύναμη να σταθείς στα πόδια σου...

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
37.136
Πόντοι
6.186
αν κ δεν είμαι φαν της συγκεκριμένης μουσικής το άκουσα προχθές κ μου άρεσε

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Αν έχεις μανιοκατάθλιψη - διπολική οπωσδήποτε να παίρνεις τα φάρμακα σου.. αλλιώς

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Αν δεν είσαι άνω των 50 ετών δοκίμασε ροκ 80s -90s...
Λέγεται ότι η ροκ των 60s ,oσο καλή και να είναι,είναι η μουσική της ήττας στο Βιετνάμ.Καθολου καλος συνειρμός για την περίπτωση σου....

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Ψάχνω ένα κομμάτι εντελώς κουλό.

Ελληνικό σκυλάδικο με διπλό τίτλο.

Κατά λάθος απιστία (Είχα πιει και είχα μεθύσει)

Ρε να μην μπορώ να το βρω πουθενά;

Στίχοι:

Είχα πιει και είχα μεθύσει,
Το χε εκείνη ξεκινήσει
Ήτανε χωρίς ουσία
Κατά λάθος απιστία.

Οποίος το βρει έχει το βίντεο της Ράλλη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Ρε αλάνια μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω ένα τραγούδι υπό τον τίτλο"Μαgic place" από το συγκρότημα Badwater;
Mιλαω για περίπου 25 χρόνια πριν.
Δυστυχώς οι διαδικτυακές μου αναζητήσεις δεν βγήκαν....Μπορείτε να βοηθήσετε;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.936
Πόντοι
6.236
Αν και δεν είμαι αυτού του είδους...ούτε τρελαίνομαι για Μαργαρίτη...πολυαγαπημένο

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.583
Πόντοι
506
Ρε αλάνια μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω ένα τραγούδι υπό τον τίτλο"Μαgic place" από το συγκρότημα Badwater;
Mιλαω για περίπου 25 χρόνια πριν.
Δυστυχώς οι διαδικτυακές μου αναζητήσεις δεν βγήκαν....Μπορείτε να βοηθήσετε;
Δίσκος;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.936
Πόντοι
6.236

Πάρτα @Ωρίων για να μάθεις να κοροϊδεύεις.
Το βρήκες;;; Φτου σου, με πρόλαβαν και πάλι δεν θα δω το βίντεο της Ράλλη.

Τραγουδάάάάάάρα.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.583
Πόντοι
506
To πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω δισκογραφία από τοσο πίσω παρά μόνο σχετικά πρόσφατη...
Βαδίζω στο κενό....
Δεν δινει κάποιο αποτέλεσμα καμια αναζητηση πουθενά. Καποιο λαθος κανεις στον τιτλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom