Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Αφιερωμένο στο 90% του bou.
Το υπόλοιπο 10% ελπίζω να κάνει κάτι.
Πότε σε υποτίμησα εγώ; Κι εγώ να εγκύψω στα προβλήματά σου προσπαθώ αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνειςΟ ίδιος τα έχει δημοσιεύσει. Απλά εγώ νοιάζομαι για τους φίλους μου και εγκύπτω στα προβλήματά τους. Και δεν τους υποτιμώ....
Δεν σπίτωσες την άλλη γιατί καψουρεύτηκες αλλά το μετάνιωσες, βρε;
Story of my life.
Με όλες το ίδιο κάνω.
Μη μου το κοπανάς και εσυ.
Τα ίδια κάνω και εγώ…
Join the club…
Όταν μου είπατε το νήμα μου υποκουλτούρα. Που έχω κατεβάσει τα άπαντα από την βιβλιοθήκη για χάρη σας. Που μου το ζητάνε από τον Παρνασσό και εγώ δεν το δίνω για να το έχω και να απαγγέλλω στον Καπετάνιο.Πότε σε υποτίμησα εγώ; Κι εγώ να εγκύψω στα προβλήματά σου προσπαθώ αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις
Όταν μου είπατε το νήμα μου υποκουλτούρα. Που έχω κατεβάσει τα άπαντα από την βιβλιοθήκη για χάρη σας. Που μου το ζητάνε από τον Παρνασσό και εγώ δεν το δίνω για να το έχω και να απαγγέλλω στον Καπετάνιο.
Βαριόμουν να πω ότι από νήμα υποκουλτούρας έφτασε μέσα σε λίγους μήνες να φιλοξενεί λογοτεχνικούς πειραματισμούς που σύντομα θα είναι υποψηφιότητες για το Νόμπελ λογοτεχνίας. Το θεώρησα αυτονόητο, Ωρίωνα!Όταν μου είπατε το νήμα μου υποκουλτούρα. Που έχω κατεβάσει τα άπαντα από την βιβλιοθήκη για χάρη σας. Που μου το ζητάνε από τον Παρνασσό και εγώ δεν το δίνω για να το έχω και να απαγγέλλω στον Καπετάνιο.
Α καλά εντάξει. Πώς καταφέρνετε να με τουμπάρετε πάντα...Βαριόμουν να πω ότι από νήμα υποκουλτούρας έφτασε μέσα σε λίγους μήνες να φιλοξενεί λογοτεχνικούς πειραματισμούς που σύντομα θα είναι υποψηφιότητες για το Νόμπελ λογοτεχνίας. Το θεώρησα αυτονόητο, Ωρίωνα!
Δεν σε τουμπάρω εγώ αλλά ο πραγματικός εαυτός σου Ωρίωνα. Ακόμα δεν ηξεύρεις ποιός είναι ο CptK...Α καλά εντάξει. Πώς καταφέρνετε να με τουμπάρετε πάντα...
Θα τον εμάθω, πού θα μου πάει...Δεν σε τουμπάρω εγώ αλλά ο πραγματικός εαυτός σου Ωρίωνα. Ακόμα δεν ηξεύρεις ποιός είναι ο CptK...
Ωραία. Τώρα που ξαναγίναμε φίλοι, ρίξε μία πενιάΘα τον εμάθω, πού θα μου πάει...
Βζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζ και συνέχεια βζζζζζζζζζβζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζβζζζζζβζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζΩραία. Τώρα που ξαναγίναμε φίλοι, ρίξε μία πενιά
Έχεις ταλέντο και αυτό βγαίνει προς τα έξωΒζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζ και συνέχεια βζζζζζζζζζβζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζβζζζζζβζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζ
Αφού είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα....Έχεις ταλέντο και αυτό βγαίνει προς τα έξω
Βζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζ και συνέχεια βζζζζζζζζζβζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζβζζζζζβζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζ
...χειροκροτάμε το 90% που τουλάχιστον μπορεί...τάκα τάκα
Αφιερωμένο στο 90% του bou.
Το υπόλοιπο 10% ελπίζω να κάνει κάτι.