Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ κανα καλο φαρμακειο ,να παω να παρω κανα κολλυριο χυμα με το λιτρο????ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

Επισκέπτης
οπου δεν συμφέρει να απαντήσουμε το ρίχνουμε στον καλαματιανό...

Ν'απαντήσω σε τι?
Δεν υπάρχει μαγαζί να δουλεύεται για να μπαίνει μέσα. Αυτό απέχει πολύ από το να γίνονται μαγαζιά δώρα σε ημέτερους.
Τόσο απλά.
Δε μου έγινε δώρο κανένα μαγαζί με εμπόρευμα πολλαπλάσιας αξίας από το τίμημα της δήθεν αγοράς του..

Επισκέπτης
Aυτός κι αν έχει ανοδικές τάσεις..
GraphEngine.ashx

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
:grin: Ο τυπος χωρεσε στην ιδια προταση τις λεξεις αναρχια -κερδος -επενδυση,το εκανε ερωτηση μια-εφαγε κραξιμο-στα ριπαπα του -και ξαναρωτησε 2η φορα...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΚΟ ΔΥΝΑΤΟ ,οχι αστεια....κανει δουλεια!

Ρε μαλακισμένο, απάντηση μπορείς να δώσεις?

Γαργαρα το εκαναν γιατί απλα δεν μπορούν να απαντήσουν... 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ν'απαντήσω σε τι?
Δεν υπάρχει μαγαζί να δουλεύεται για να μπαίνει μέσα. Αυτό απέχει πολύ από το να γίνονται μαγαζιά δώρα σε ημέτερους.
Τόσο απλά.
Δε μου έγινε δώρο κανένα μαγαζί με εμπόρευμα πολλαπλάσιας αξίας από το τίμημα της δήθεν αγοράς του..

γιατί υπήρχε κανένα μαγαζί??? υπόνοιες και μελέτες υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ποιος δεν εχει αντιληφθει την πραγματικοτητα?
Η οποια τι ακριβως λεει τυπε?
Οτι πωλεισαι οπως εισαι επιπλωμενος? Μαλιστα. Και τι θες να κανουμε τωρα? Να πανηγυρισουμε?
Τι δεν ισχυει ακριβως? Εσυ που το ξερεις? Εισαι στην εταιρεια που κανει την εξορυξη?
Τι παει να πει προβοκατορικα?
Ειρωνευομαι(πινδος,ποταμια κλπ) και πολυ μαλιστα, οτι θεωρω γελοιο.
Και η συγκεκριμενη υποθεση ειναι περαν του γελοιου πλεον.
Θελετε τον χρυσο? Μα δεν λεει κανεις οχι.
Να βγει. Αλλα να βγει με τροπο που θα ωφελησει πραγματικα τον τοπο.
Αυτο ΔΕΝ θα γινει και αυτο ειναι κατι που το ξερεις εσυ πολυ καλα.
Κανεις δεν ειπε να μην βγει ο χρυσος αν ειναι προς το γενικο καλο. Χωρις να γαμας ουτε περιβαλλον ουτε τιποτα.
Τωρα ακουγονται αυτα. Γιατι δεν ακους τιποτα αλλο....
Οπως ακουγονται και μαλακιες του στυλ 'κανα δεντρο παραπανω'.
Και φευγουν πλαγιες...
Ειναι που τα εχεις σε αφθονια τυπε, οποτε και να γαμηθουν μερικα δεν εγινε και τιποτα ετσι?
'Εχουμε χρυσο" λενε οι ελληνες. Και δεν τον...βγαζουν οι ιδιοι  :rolleyes:
Που να φτιαχνεις ορυχειο χρυσου τωρα  :rolleyes:
Οι ξενοι ξερουν καλυτερα. Ας το δωσουμε σε αυτους.

Ρε θα σας ειρωνευομαι οσο θελω, οποτε θελω. Το ποιος εχει επαφη με την πραγματικοτητα ασε να το κρινει η ιστορια τυπε.

Δε θελω να πω εκ των προτερων υπερ η κατα της επενδυσης ( ο για οποιοδηποτε αλλο ζητημα), Απλως οτι λεμε και ζηταμε, η τα επιχειρηματα μας να απορρεουν απο την αντικειμενικη πραγματικοτητα και τα πραγματικα δεδομενα. Οχι αυτα που θα θελαμε να ισχυαν με βαση τις διαφορες εμμονες μας ( ολοι εχουμε και εγω επισης ).
Οι αντιρρησεις απο οτι καταλαβαινω συνοψιζονται σε δυο σκελη. Το οικολογικο και το οικονομικο.
Ως προς το οικολογικο, νομιζω πολυ κακο για το τιποτα αν και πρεπει να υπαρχουν επιφυλαξεις,.
Ως προς το οικονομικο, θα ελεγα πως οι αντιδρασεις δικαιονονται καπως, ως προς τα συμπερασματα μονο , αν τις δουμε σε μακροεπιπεδο σε γενικο επιπεδο. Οντως η χωρα ειναι σε αξιοθρηνητη κατασταση, στα προθυρα καταρρευσης. Θυμιζει εντονα Οθωμανικη Αυτοκρατορια τις πρωτες δεκαετιες του 20ου αιωνα δηλαδη προ της καταρρευσής της.
Οι ξενοι επενδυουν μη παραγωγικα, στο δημοσιο χρεος η σε υποδομες, εξαγορες, κοινοφελη εργα, ορυχεια και θελουν εγγυησεις τις δημοσιες προσοδους. Ιδιωτικες επενδυσεις τις αποφεγυουν ολοι, ντοπιοι και ξενοι σα το διαολο το λιβανι. Και οσο απισχανεται η χωρα απο πραγματικη παραγωγη, οσο κατανταει ενα αδειο κελυφος, τοσο αυξανεται η αναγκη για νεα δανεια , οπου μονος πραγματικος σκοπος ειναι η συνεχιση ,διατηρηση και αναπαραγωγης μιας κρατικοδιαιτης ελιτ, και των δημοσιουπαλληλικων τσιρακιων της. Διαλυουν τη χωρα για να κρατησει μια χουφτα κοπριτων κομματοσκυλων τα προνομια της.
Αυτο ειναι προφανες οτι δε μπορει να κρατησει για πολυ και ειτε η χωρα θα καταρρευσει ολοκληρωτικα, ειτε θα επιχειρησει μια απελπισμενη "εξοδο" με καποια ισως πολεμικη προσπαθεια να κατοχυρωσει καμια ΑΟΖ καμια πλουτοπαραγωγικη πηγη και αλλα η καταληξη γενικα δε προβλεπω να ειναι καλη.
Αλλα για τη μεμονωμενη περιπτωση, η επιλογη ειναι οτι ειτε θα γινει η επενδυση με ΑΥΤΟΥΣ τους ΚΑΚΟΥΣ ορους, η δεν θα γινει καθολου. Το αποτελεσμα? Θα ειναι το ιδιο, η γενικοτερη πορεια της χωρα δε θα αναστραφει. Ενδεχομενως στην πρωτη περιπτωση να ανακοπει καπως η ελευθερη πτωση προς τον γκρεμο

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
τορέντε θα μιλήσεις επιτέλους ????

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
δε θα σου απαντήσω γιατί οι άλλοι τουλάχιστον προκαλούσαν για μια αντιπαράθεση ουσίας. εσύ παίζεις σε άλλο ταμπλό.
και σχετικά με το βιντεο που μου αφιέρωσες σου αφιερώνω το Δοκίμιο Περί Ανθρώπινης Βλακείας του CIPOLLA CARLO
. Εαν θες απαντήσεις στην "επιχειρηματολογία" σου διάβασε τα προηγούμενα post
μου. Βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια

της ...βλακείας  των άλλων. ΠΑΝΤΑ
ουρτ

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
καλά όταν αποκτήσεις αρχιδάκια και φορέσεις και παντελόνια, για να τα κρατάς,...

περαστικά σου και τα συγχαρητήριά μου

τον ατελείωτο έχετε ... λούγκρες

alterego(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αλλα για τη μεμονωμενη περιπτωση, η επιλογη ειναι οτι ειτε θα γινει η επενδυση με ΑΥΤΟΥΣ τους ΚΑΚΟΥΣ ορους, η δεν θα γινει καθολου. Το αποτελεσμα? Θα ειναι το ιδιο, η γενικοτερη πορεια της χωρα δε θα αναστραφει. Ενδεχομενως στην πρωτη περιπτωση να ανακοπει καπως η ελευθερη πτωση προς τον γκρεμο

Αρα συμφωνεις οτι αφου η πορεια της χωρας ειναι μη αναστρεψιμη γιατι να κατσουμε να μας πηδηξουν και απο πανω?
Αστε τα εκει κρυμμενα και αν ποτε παρει ο λαος την μοιρα στα χερια του να τα βγαλουμε ολοι μαζι!!!!!

Ετοιμαστε σκαπανια τσαπες και τα συναφή ο καιρος γαρ εγγυς!!!! :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αν ειναι το αποτελεσμα ναναι το ιδιο βγει δεν βγει ο χρυσος, τοτε να μεινει εκει που ειναι και πουλο ολοι. Αγγλοι, γαλλοι, πορτογαλοι. Και ελληνες.
Με κανενα ορο. Χρυσος ειναι, δεν ειναι πατατες για να πεις νταξει μωρε μας εριξαν στο ζυγι. Ουτε συμφωνιες, ουτε τιποτα.
Τα χουμε ξαναπει. Υπερ των νομων, οταν οι νομοι ειναι δικαιοι και αποσκοπουν στο γενικο καλο. Αυτο υποτιθεται οτι ειναι το γαμημενο νοημα τους. Δικαιοσυνη. Το ιδιο και οι 'συμφωνιες'. Αν ειναι να χει οφελος η χωρα σου και ο λαος σου χωρις να ριχνεις αλλη χωρα και αλλο λαο, να τις κανεις.
Οταν μια συμφωνια ειναι κατα της χωρας σου, τοτε πολυ απλα την σπας. ΤΟΣΟ απλα.
Αν εχει λιγο τσιπα δηλαδη. Το ιδιο και τον νομο.
Ποιοι δηλαδη ακολουθουν τους νομους και τις συμφωνιες που εχουν υπογραψει, οταν δεν γουσταρουν πλεον για τους δικους τους λογους?
Οι Τουρκοι? Οι Αλβανοι? Οι Ρωσοι? Οι Αμερικανοι? Οι Γερμανοι μηπως?
Ποιοι? Κανενας.
Μονο οι νεοελληνες ειμαστε τοσο μαλακες να επιμενουμε να τηρουμε 'συμφωνιες' που υπογραφτηκαν φυσικα στα κλεφτικα και χωρις να γινονται γνωστες.
Και ας ειναι εναντια στην ιδια μας την χωρα.
Γαμω το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, τους ρωσους, τους κινεζους και τα παντα.
Σεγκεν, οπλα, υφαλοκρηπιδες, ΑΟΖ ....και γαμησε τα.
Πρεπει δηλαδη να δεχτουμε οτι ολα αυτα τα εχει υπογραψει καποιος παπαρας στο παρελθον(καραμανλης, σημιτης, παπανδρεου, αυριο τσιπρας και μιχαλολιακος κ.ο.κ) και επειδη τα υπεγραψε αυτος, εγω πρεπει να κανω τουμπεκι και να πανηγυρισω κιολας γιατι αλλιως ειμαι εκτος πραγματικοτητας και εχθρος της 'αναπτυξης'. Πουλο ρε!
Ναι να χρεοκοπησω. Με τα ορυκτα απειραχτα να μεινουν εκει που ειναι.
Μονο ετσι στο μελλον οταν καποια στιγμη ορθοποδησω-δεν λεει κανεις οτι θα γινει αυριο.
Αλλα και τωρα δηλαδη ποια ειναι η διαφορα? Το οτι εχω ηδη χρεοκοπησει και απλα δεν μου το λενε μεχρι να τα ξεπουλησω ολα και μετα να μου πουν 'κριμα καλη η προσπαθεια αλλα ηταν πλεον αργα' ειναι η διαφορα?- ισως εχω(ναι μου κανει και το 'ισως') την δυνατοτητα να εκμεταλλευτω οτι ορυκτα μπορει να εχω με συμφωνια(ή χωρις) και τροπο, που θα συμφερει τον λαο μου.
Κουραστηκα μια ζωη να σκυβω το κεφαλι γιατι 'η ελλαδιτσα μας ειναι μικρη και οι αλλοι μεγαλοι'.
Μια ζωη. Τα χουν καταφερει αλλοι κι αλλοι και δεν μπορουν οι ελληνες!
Μια ζωη στην φαπα. Δουλοπρεπεια, προδοσια, ξεπουλημα αντι πινακιου φακης.

Ουδεμια σχεση εχει αυτο με αριστερες, δεξιες, ακροαριστεροδεξιους, βασιλικους, κομμουνια και δεν συμμαζευεται. Γενικο ειναι το κακο.
'Μην τσαντισουμε τους τουρκους', 'μην εκνευριστει η αμερικη', 'μας συμφερει να μαστε οκ με τους γερμανους' μπλα μπλα μπλα.
:shit: :shit: :shit:
Ουτε ειπε κανεις οτι ειμαστε καμια υπερδυναμη, ουτε ειπε κανεις οτι ειναι στα γονιδια μας να μαστε οι καλυτεροι, ουτε οτι γαμαμε και δερνουμε.
Δεν ειμαστε ανωτεροι απο κανενα πολιτιστικα αλλα δεν ειμαστε και κατωτεροι απο κανενα, οκ?
Ειμαι ελληνας και δεν θελω το κακο κανενος. Ουτε των τουρκων, ουτε των σκοπιανων ουτε των γερμανων ουτε τιποτα. Να μην προσπαθουν ολη την ωρα(ανωφελα για μενα τουλαχιστον διοτι δεν χαμπαριαζω, αλλα τεσπα) να με εκβιαζουν και να φοβιζουν τους δικους μου ανθρωπους(αυτο δεν θα συγχωρησω ποτε. Το οτι αναγκαζετε την γιαγια μου που χει περασει δεν ξερω και γω τι, να φοβαται για μενα) θελω. Ζηταω πολλα γαμω τον αντιχριστο μου?
Να μην μου ζαλιζουν τα αρχιδια οι μονιμως βολεμενοι που θελουν κι αλλη μασα εργολαβοι,τραπεζιτες,βιομηχανοι θελω.
Να γραψω την καθε μερκελ στα αρχιδια μου θελω οταν βλεπω οτι προσβαλλει την ιθαγενεια μου και την πατριδα μου. Οχι οταν εχει δικιο που μου την λεει για το τι εκανα τοσα χρονια. Μην μπερδευεστε. Οταν με προσβαλλει σαν ελληνα εννοω. Κι ας πεινασω ρε! Στα αρχιδια μου. Εγω θα το χω επιλεξει τουλαχιστον, οχι αυτη(τυχαια η αναφορα σε αυτην, βαλτε οποιονδηποτε θελετε).
Να εξαφανιστουν απο προσωπου γης οι πουτανας γιοι 'νοικοκυραιοι' και 'μπιζνεσμεν'  :shit: που γαμησαν τα παντα και εχουν το θρασος να μιλανε ακομα θελω.
Να σκασουν επιτελους τα παπαγαλακια συμπατριωτες μου ολων των απο πανω που ειναι πιο τυφλοι και απο μυοσκοπικη αμοιβαδα να πουμε και το μονο που βλεπουν ειναι αυτο που τους λενε οι απο πανω. Το οτι αυτο το πραγμα ειναι εναντια στην ιδια τους την χωρα δεν το βλεπουν?
Δεν αγαπανε την χωρα τους οι απλοι πολιτες γαμωτο? Οτι και να ψηφιζουν, οσα λεφτα κι αν δεν εχουν! Με ολα τα στραβα της!
Να ξυπνησουν επιτελους καποια στιγμη ολοι αυτοι οι ελληνες οι οποιοι το μονο που εχουν μαθει ειναι να φοβουνται θελω. Την μερκελ, τον αμερικανο, τον τουρκο, την μαγδαλω, την κρουσταλλω και τα αρχιδια μου κουνιουνται!

Τι να τα κανετε τα παιδια αν ειναι να μεγαλωσουν και να χρωστανε απο το πρωτο δευτερολεπτο που γεννιουνται πραγματα για τα οποια ουδεμια ευθυνη εχουν και δεν προκειται να ξεπληρωσουν ποτε?
Εμεις παμε, παει στο διαολο. Δεν γαμιεται. Καποιος θα πληρωνε τα κερατιατικα, ε ειμαστε εμεις. Αυτη η γενια. Τι να κανουμε τωρα? Να σκυψουμε το κεφαλι, να αρχισουμε στις πιπες τον καναδο, τον ρωσο και τον κινεζο? Απλα και μονο για να λεμε οτι ζησαμε? Σαν σκλαβοι μεν, αλλα ζησαμε? 'Η να κανουμε επιτελους κατι για την χωρα μας?
Γαμηστε τον τσιπρα, γαμηστε τον μιχαλολιακο, τον σαμαροβενιζελο. Δεν ειναι εκει το γαμημενο θεμα οτι κι αν ψηφιζετε.

Ποιοι αλλοι τα εκαναν αυτα στην χωρα τους? Και γιατι θα πρεπει να τους ακουσουμε? Επειδη ειναι ισχυροι? Μεγαλοι? Εχουν φραγκα? Χεστηκαμε!
Τελευταια φορα που κοιταξα δεν ηταν οι ελληνες αυτοι που προξενησαν δυο παγκοσμιους πολεμους.
Ουτε ηταν οι ελληνες αυτοι που πεταγαν τις ατομικες λες και ηταν στραγαλια.
Ουτε ειναι οι ελληνες αυτοι που εχουν μονιμη θεση στο συμβουλιο ασφαλειας του ΟΗΕ(και ταυτοχρονα ειναι και οι μεγαλυτεροι εμποροι οπλων).
Χρωστατε λεει. Ναι ρε γαμιολη χρωσταω.
Δεν θα πουλησω την χωρα μου ομως για να σε ξεπληρωσω!
Εσυ το εκανες? Εγω γιατι να το κανω?

Ναι να στενοχωρηθω για τα λαθη μου τα οποια ομως τα πληρωνω εγω. Κανεις αλλος.
Τα λαθη των αλλων ομως, τα πληρωσαμε κι εμεις. Αλλα τι σας λεω τωρα ε?
Εκτος πραγματικοτητας ολα.
Ε λοιπον, χεστηκα και για την πραγματικοτητα ετσι οπως την οριζουν ολοι αυτοι.
Εγω εχω αλλο ορισμο και στην καραπουτσακλαρα μου. Αρκετα.

Παει πολυ.
Ντροπη δεν ειναι να φοβασαι οταν εχεις λογο να φοβασαι.
Ουτε ειναι ντροπη να πεινασεις.
Ντροπη ειναι να σκυβεις το κεφαλι, να ξεπουλας την χωρα σου για ενα ξεροκομματο και να λες κιολας 'αυτος ειναι ο μονος τροπος'.
Δεν ειναι αυτος ο τροπος και το ξερετε ολοι οτι πολιτικη θεση και αν εχετε.

Καθεται η γενια μας και μιλαει μεταξυ σοβαρου και αστειου για πολεμους και εμφυλιους.
Δεν εχουμε ζησει πολεμο.
Ωραια να λες θα τα γαμησουμε ολα, αλλα οταν θα σκαει η βομβα πανω απο το σπιτι σου και μεινεις παγωτο απο το σοκ, τοτε δεν θα σε βοηθησει κανεις. Θα ξεχασεις τον διακο και τον λεωνιδα και τα παντα. Και κανεις δεν ξερει τι θα κανεις.
Η γενια των παππουδων μας σβηνει σιγα σιγα και παρα τα τεραστια λαθη της, τουλαχιστον ηξερε να μαχεται. Εμας ποιος θα μας δειξει? Οι παππουδες? Με μας θα ασχολουνται ολη την ωρα?
Κι ομως τα πραγματα ερχονται ετσι που ξερεις δεν ξερεις, θα χρειαστει να πολεμησεις.
Εστω και μεταφορικα.
Το θεμα ειναι για ποιο πραγμα θα πολεμησεις.
Αν ειναι να πολεμησεις για να καταφερεις να ζεις με 300 ευρω μηνιατικο, δουλευοντας σαν τον σκυλο 60 ωρες την εβδομαδα, ξεπουλωντας νησια, ορυκτα και αρχαια, κανοντας παιδια τα οποια δεν θα χεις ουτε μια σομπα να τα ζεστανεις το χειμωνα που λεει ο λογος, καλυτερα να μην το κανεις καθολου.

Αν ειναι να πολεμησεις χωρις να γνωριζεις την καταληξη, βαδιζοντας στο αγνωστο μονο και μονο για να μην ντρεπεσαι για την εθνικοτητα σου, για να μην πουλησεις οσα ιδανικα και αξιες εχεις, για να εχεις την γαμημενη ΗΡΕΜΙΑ οταν αποκαμωμενος θα γυρεις λιγο να ξεκουραστεις, οτι δεν ξεπουλησες μια χωρα η οποια τα εχει καταφερει σε πολυ πιο δυσκολες συνθηκες τα προηγουμενα εκατονταδες χρονια, ε τοτε ναι ΑΞΙΖΕΙ να πολεμησεις. Και ας πεινασεις.
Γαμωτο δηλαδη...

Ουτε κανενας τρομερα μορφωμενος ειμαι, ουτε πολυ ιστορια διαβασα, ουτε τα μισα δεν ξερω απο οσα γραφονται εδω μεσα για συμφωνιες, ασυμφωνιες, νομους και παρανομιες.
Και απ οτι φαινεται, διαβαζοντας εδω μεσα, δεν εγινε και τιποτα. Απο το να καθομαι να τσαμπουναω νομικιστικες μαλακιες περι συμφωνιων και νομων για λιγους τη στιγμη που χανεται η χωρα μου, το προτιμαω.
Ξερω ομως τουλαχιστον απο παιδι μικρο(ναναι καλα ο ξεροκεφαλος μπουρτζοβλαχος ο παππους μου που με μεγαλωσε) να μην κανω ποτε αυτο που δεν θεωρω σωστο. Με οποιοδηποτε κοστος.
Μονο και μονο για να μπορω το βραδυ που θα πεφτω για υπνο, να μην σκεφτομαι τι ΘΑ μπορουσα να ειχα κανει. Ας ειναι και μια τρυπα στο νερο. ΕΓΩ το επελεξα. ΕΓΩ θα το πληρωσω.
Οχι οι αλλοι(πολιτικοι και μη)για μενα. Τελος.

ΥΓ. Βγειτε τωρα οι γνωστοι μαλακες να αρχισετε.
Τι λεει ο τσυριζαιος, το χρυσαυγουλο, το μπατσοκι, ο αναρχοακροαποτετοιος, ο απλυτοδεξιοκομμουνις και τις γνωστες πλεον παπαριες.
Γραμμενους σας εχω ουτως ή αλλως οπως εσεις εμενα(fair deal indeed)οποτε.....
Βριστε οσο γουσταρετε. Αει στα διαλα πια.....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

τι επαθες μπουμπου; ποιος σε πειραξε;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
τι επαθες μπουμπου; ποιος σε πειραξε;

Ρε μαλακα ειλικρινα τωρα. Συριζα και πασοκ ή ελλαδα?
Χρυση Αυγη και κκε ή ελλαδα?
Αναρχοαπλυτοι και φασιστες ή ελληνες?

Σε ολα τα θρεντ 'πολιτικου' ενδιαφεροντος γαμω την τρελλα μου, λεμε ολη την ωρα μαλακιες.
Τις ιδιες μαλακιες. Ολοι και δεν βγαζω την παρταρα μου απεξω.

Εχω μια δουλεια, δεν ειμαι αχαριστος (ασχετα αν κανω διαφορα αντιποινα στον εργοδοτη που και που για μη καταβολη υπερωριων κλπ  :rockon:) αν σκεφτεις οτι αλλοι ειναι ανεργοι, και σπιτακι εχω, και χωραφι για το μελλον και μεγαλο τσουτσουνι(συμφωνα με τις τανες παντα, κατι που ισχυει μαλλον για ολους σας...  :rolleyes:)

Και ομως φτανει να κανω μια φορα συζητηση(που πλεον κανω σχεδον σε καθε συναντηση) με γνωστους και φιλους, να δω μια φορα ειδησεις για να φαινονται ολα τοσο, μα τοσο σκατα.
Ειναι σκατα, το ξερω. Αλλα....ρε μαλακες τελικα την χωρα την αγαπησα πολυ περισσοτερο τωρα τελευταια με την κριση παρα παλαιοτερα. Καπου νιωθω την αναγκη να την 'υπερασπιστω'.
Δεν υπερασπιζομαι τον λαο που ειναι μαλακας, αλλα το δικαιωμα του να ναι μαλακας. Συμφωνοι υπηρξε πολλες φορες μαλακας και στο παρελθον  :rolleyes:, αλλα υπηρξε και ευφυης.

Νομιζω οτι η μεγαλη κριση και ηττα μας τελικα ειναι το ποσο χωρισμενοι ειμαστε και εχουμε χασει τελειως το δασος. Εδω δεν συμφωνουμε καν για το ποιο ειναι το δασος...  :headbang:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μπουμπου η απαντηση που ζητας βρισκεται μεσα στο ιδιο το γραφτο σου αν υποθεσουμε οτι ειναι δικο σου

αν το ψαξεις ισως την βρεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φυσικά αυτό που δεν λένε οι αντίπαλοι της επένδυσης και ειδικά αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι είναι ξεπούλημα είναι

(1) Ο Δήμος Αριστοτέλη έχει ΗΔΗ εισπράξει 3 εκατ ευρώ το 2012 σε μετρητά (πάρα από το ότι έμμεσα εισπράττει λόγω αύξησης της απασχόλησης και της εν γένει ευημερίας των δημοτών) ως αντιστάθμισμα... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ
(2) Ενώ η διεθνής πρακτική είναι να διατίθεται στις τοπικές κοινωνίες 1-2% των ΚΕΡΔΩΝ σαν αντιστάθμισμα στην περίπτωση της Χαλκιδικής αλλά και του Περάματος έχει συμφωνηθεί το ποσοστό αυτό να είναι 1.85% επί του ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
(3) Το Ελληνικό Δημόσιο θα εισπράττει ετησίως 25% άμεσο φόρο επί των κερδών και πλέον 10% επί των τυχόν μερισμάτων
(4) Υπολογίζεται ότι 60-70% του κύκλου εργασιών θα μένει στην Ελλάδα υπό μορφή μισθών, φόρων, φπα, τελών κλπ είτε αμέσων είτε εμμέσων...

αυτά δεν τα λέει κανένας...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Ρε μαλακα ειλικρινα τωρα. Συριζα και πασοκ ή ελλαδα?
Χρυση Αυγη και κκε ή ελλαδα?
Αναρχοαπλυτοι και φασιστες ή ελληνες?

Σε ολα τα θρεντ 'πολιτικου' ενδιαφεροντος γαμω την τρελλα μου, λεμε ολη την ωρα μαλακιες.
Τις ιδιες μαλακιες. Ολοι και δεν βγαζω την παρταρα μου απεξω.

Εχω μια δουλεια, δεν ειμαι αχαριστος (ασχετα αν κανω διαφορα αντιποινα στον εργοδοτη που και που για μη καταβολη υπερωριων κλπ  :rockon:) αν σκεφτεις οτι αλλοι ειναι ανεργοι, και σπιτακι εχω, και χωραφι για το μελλον και μεγαλο τσουτσουνι(συμφωνα με τις τανες παντα, κατι που ισχυει μαλλον για ολους σας...  :rolleyes:)

Και ομως φτανει να κανω μια φορα συζητηση(που πλεον κανω σχεδον σε καθε συναντηση) με γνωστους και φιλους, να δω μια φορα ειδησεις για να φαινονται ολα τοσο, μα τοσο σκατα.
Ειναι σκατα, το ξερω. Αλλα....ρε μαλακες τελικα την χωρα την αγαπησα πολυ περισσοτερο τωρα τελευταια με την κριση παρα παλαιοτερα. Καπου νιωθω την αναγκη να την 'υπερασπιστω'.
Δεν υπερασπιζομαι τον λαο που ειναι μαλακας, αλλα το δικαιωμα του να ναι μαλακας. Συμφωνοι υπηρξε πολλες φορες μαλακας και στο παρελθον  :rolleyes:, αλλα υπηρξε και ευφυης.

Νομιζω οτι η μεγαλη κριση και ηττα μας τελικα ειναι το ποσο χωρισμενοι ειμαστε και εχουμε χασει τελειως το δασος. Εδω δεν συμφωνουμε καν για το ποιο ειναι το δασος...  :headbang:

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

μια χαρά τα λες, μακάρι να το καταλάβουμε όλοι αυτό

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
φυσικά αυτό που δεν λένε οι αντίπαλοι της επένδυσης και ειδικά αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι είναι ξεπούλημα είναι

(1) Ο Δήμος Αριστοτέλη έχει ΗΔΗ εισπράξει 3 εκατ ευρώ το 2012 σε μετρητά (πάρα από το ότι έμμεσα εισπράττει λόγω αύξησης της απασχόλησης και της εν γένει ευημερίας των δημοτών) ως αντιστάθμισμα... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ
(2) Ενώ η διεθνής πρακτική είναι να διατίθεται στις τοπικές κοινωνίες 1-2% των ΚΕΡΔΩΝ σαν αντιστάθμισμα στην περίπτωση της Χαλκιδικής αλλά και του Περάματος έχει συμφωνηθεί το ποσοστό αυτό να είναι 1.85% επί του ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
(3) Το Ελληνικό Δημόσιο θα εισπράττει ετησίως 25% 26% άμεσο φόρο επί των κερδών και πλέον 10% επί των τυχόν μερισμάτων
(4) Υπολογίζεται ότι 60-70% του κύκλου εργασιών θα μένει στην Ελλάδα υπό μορφή μισθών, φόρων, φπα, τελών κλπ είτε αμέσων είτε εμμέσων...

αυτά δεν τα λέει κανένας...

Αν θυμασαι εθεσα ερώτημα πως μπορεί να λειτουργίσει ενα μεταλλειο χρυσού με κομμουνιστικούς ή αναρχικούς οικονομικους κανόνες, φυσικά απάντηση δεν υπήρξε.

Περαν της αρνησης και της κλαψας καμια απάντηση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom