voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
ευτυχως που υπηρξε ο παχτας και εκανε αυτην συμφερουσα συμφωνια με τους καναδους.![]()
![]()
Α ναι;
Για πες μας εσύ τι καλλίτερη συμφωνία θα έκανες.
ευτυχως που υπηρξε ο παχτας και εκανε αυτην συμφερουσα συμφωνια με τους καναδους.![]()
![]()
βολταιρε ενω γραφεις πολλα σωστα και ευστοχα πραγματα η σιχαμερη πασοκιαση σου σου εχει βαλει παρωπιδες τρελες.οπως και στον αγωγο μπουργκας που ενω το πηγαινες καλα μετα αρχισες παλι να υποστηριζεις τον γαπ.οκ καταλαβαινω συνδρομα ειναι αυτα κανεις δεν ειναι τελειος αλλα τον παχτα ωρε?θα τον εμπιστευοσουνα εσυ ως υπαλληλο σου?????ασε με νυχτιατικα.Α ναι;
βολταιρε ενω γραφεις πολλα σωστα και ευστοχα πραγματα η σιχαμερη πασοκιαση σου σου εχει βαλει παρωπιδες τρελες.οπως και στον αγωγο μπουργκας που ενω το πηγαινες καλα μετα αρχισες παλι να υποστηριζεις τον γαπ.οκ καταλαβαινω συνδρομα ειναι αυτα κανεις δεν ειναι τελειος αλλα τον παχτα ωρε?θα τον εμπιστευοσουνα εσυ ως υπαλληλο σου?????ασε με νυχτιατικα.
ειμαι υπερ της συμφωνιας και ειμαι φιλελευθερος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα συμφωνησω με την συμφωνια(ξεπουλημα) που εκανε ο παχτας.
και μιας και ρωτησες πριν υπογραψει γιατι δεν νομοθετησε εναν νεο μεταλλευτικο κωδικα και οχι μονος αυτος αλλα και ολοι οι προηγουμενοι και των δυο κομματων ωστε να παρει ποσοστο το κρατος απο οτι βρεθει οπως με τους υδρογονανθρακες?
α και αυτο περι τουρκοκρατιας που εγραψες ειναι εντελως ακυρο και πιστευω οτι το καταλαβες.ως κρατος αλλωστε επρεπε να τα διναμε με καλλιτερη(οντως έτσι γραφεται ασχετα να εχει κυριαρχισει το "καλυτερα") συμφωνια απο αυτη του αγιου παχτα.
ασε μας ρε βολταιρε που θιχτηκες επειδη σου εγραψα οτι εχεις οξεια πασοκιαση.ασε τα μη μου απτου τωρα και τα κολπα αυτα.Κράτα τους χαρακτηρισμούς για τον ευατό σου.
Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα; Ότι αγόρασε ή ότι πούλησε;
Όσο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη φταίει ο ΓΑΠ που οι Βούλγαροι αποφάσισαν τον προηγούμενο μήνα να καταγγείλουν μονομερώς την συμφωνία; Αυτό μόνο πες μας.
Επί της ουσίας: μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση εσύ πως θα χειριζόσουν το θέμα;
ασε μας ρε βολταιρε που θιχτηκες επειδη σου εγραψα οτι εχεις οξεια πασοκιαση.ασε τα μη μου απτου τωρα και τα κολπα αυτα.
για τον μπουργκας αν θυμασαι αυτα που λες τα ειχα πει και ειχα πει οτι μας πουλησανε οι ρωσοι που δεν ηθελαν αρχικα τη συμφωνια οπως σωστα εγραψες.εμενα με πειραξε που πηγες να βγαλεις τον γαπ αθωα περιστερα οπως κανεις και τωρα.
για την συμφωνια εγραψα τι επρεπε να γινει τοσες φορες.ξαναδιαβασε.τωρα που υποστηριζεις τη συμφωνια του παχτα πες μου ρε τυπε θελεις αυτον τον πολιτικο στο κομμα σου?ειλικρινα.αβαντα στον γαπ αβαντα και στον παχτα ωρε βολταιρε?????
υποψην και οι γαλαζιοι φταινε γενικως και εχουν βγαλει κατι φυντανια επι καραμανλη ενας και ενας ολοι τους...αλλα μην μου παριστανεις τον σοβαρο παρεξηγημενο αντικειμενικο πασοκο νυχτιατικα.
σου ειπα ειμαι υπερ της συμφωνιας αλλα οχι αυτης που εκλεισε ο αγιος παχτας.
καλα ρε δεν διαβασατε?το μεγα λαθος ηταν οτι επρεπε να αλλαξει ο απαρχαιωμενος μεταλλευτικος κωδικας που εχει η ελλαδα και να δημιουργουσε νεο που να καθοριζει ρητα ποσοστα του κρατους απο την εκμεταλλευση χρυσου χαλκου κ.α. οπως με τους υδρογονανθρακες.αυτο επρεπε να ειχε κανει πρωτα ο παχτας πριν υπογραψει κοψοχρονια.και οχι μονο αυτος.ολοι οσοι κυβερνησανε.υποψην ακομα δεν εχει αλλαξει ο μεταλλευτικος κωδικας.αντε να δουμε τι θα κανει ο σαμαρας.Kαλα ολα αυτα αλλα δεν απαντησες στο τι σε ρωτησε
εδω συμφωνουμε σε ολα ρε τυπε.σου ειπα ειμαι φιλευθερος σε τετοια θεματα.το κρατος να γαμησε ολα στο θεμα αυτο οντως.ομως μην μου λες οτι δεν γινοταν να υπογραψει καλλιτερη συμφωνια ο παχτας.δεν καταπινεται αυτο ρε τυπε!!!!!Καλά.
Ο Μεταλλευτικός Κώδικας μπορεί να αλλάξει και τώρα. Ας βγουν τα "εθνικά κόμματα" (Σύριζα, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή) και ας πουν ότι αυτό είναι στο πρόγραμμα τους και ότι αν γίνουν κυβέρνηση θα τον αλλάξουν. Και αν τους ψηφίσει ο λαός όλα καλά.
Εδώ τόσες έκτακτες εισφορές έχουν μπει, από τα φωτοβολταϊκά μέχρι τα κέρδη. Στον Μεταλλευτικό Κώδικα θα κολλήσουν;
Αλλά δεν καταλαβαίνω και τι ζόρι τραβάτε με την αγοαραπωλησία του χρυσού. Δηλαδή όταν η Πεσινέ πούλησε στον Μυτιληναίο όλα καλά; Πως δεν ξεσηκώθηκε ο Σύριζα να καταγγείλει την συμφωνία; Δεν ξεπουλήθηκε τότε εθνική περιουσία.
Και για όσους οραματίζονται κρατικά μεταλλεία, ένα μόνον έχω να πω: Λάρκο.
Αλλά γιατί δεν μας λένε Συριζαίοι και λοιπές πατριωτικές δυνάμεις τι θέλουν; Θέλουν να εθνικοποιήσουν τα ορυχεία και τα μεταλλεία;
Ας μας το πούνε ξεκάθαρα.
Γιατί δεν είναι μόνον ο χρυσός. Δηλαδή θα αφήσουν τον μπεντονίτητης Μήλου; Δεν θα πάρουν το Γυαλί; Την Κίμωλο; Τους βωξίτες; Τον περλίτη; Την Θηραϊκή Γη; Τα μάρμαρα; Τον γύψο της Σητείας Τα λατομεία αδρανών ανά την Ελλάδα;
Αυτά δηλαδή τι είναι; ¨Ολα μαζί μπορεί να έχουν και 100πλάσια αξία από τον χρυσό.
Μπα?Το πηρανε δηλαδη και αυτοι χαμπαρι οτι το παπαγαλισμα του Πασχου ΔΕΝ ηταν η αποψαρα σου της ατομαρας σου?Πάντως οι λέξεις "οσφυοκάμπτης" και "παπαγαλάκι" (γραμμένες και οι δύο λάθος βέβαια) πρέπει να είναι απ' τις αγαπημένες του μέσου χοντρόπετσου αμόρφωτου Ελληναρά πληθωρικού ηλίθου φωνακλά Τραγκοτραφή αγανακτισμένου.
Ειναι απλο,δεν θα εκανα ΚΑΜΜΙΑ συμφωνια.Α ναι;
Ειναι απλο,δεν θα εκανα ΚΑΜΜΙΑ συμφωνια.
Με αυτη τη λογικη(σου)παντως γιατι να μη δωσουμε και ΟΛΗ την ΑΟΖ στον Μπομπολα μπιρ παρα δηλαδη?
Αφου ΤΩΡΑ μπορει να μη συμφερει,με την υπαρχουσα τεχνογνωσια,τιμες κλπ(εσυ τα ειπες αυτα).
Nαι,ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα να τα βλεπεις να καθονται απο το να τα χαριζεις.υπάρχει και η λογική να τα βλέπουμε να κάθονται...
.........Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ....Οποιαδηποτε αλλη αγγιζει το παραλογο!υπάρχει και η λογική να τα βλέπουμε να κάθονται...
Nαι,ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα να τα βλεπεις να καθονται απο το να τα χαριζεις.
Αλλα εσεις αφου βαλετε κοσμο να σκοτωθει για τα"εθνικα συμφεροντα"(πχ ΑΟΖ)μετα τα χαριζετε στον καθε Μπομπολα(που εντεκα μυρια ΔΕΝ βαζει-γιατι δεν τα εβαλε-και με κατι δις καταληγει)και εχετε και το επιχειρημα"τοσο εκαναν τοτε,τοσο τα δωσαμε"...Αυτο νομιζω λεγοταν διαπλοκη λιγο παλιοτερα,δεν ξερω αν θυμασαι.
Κατα τα αλλα τα ουισκια στη Γαστουνη σας μαραναν...Αμ δε σπαει ετσι αυτο το καλουπι που ΤΑΧΑ ΜΟΥ θελετε να σπασετε...
ΥΓ Α,ναι...για πειτε μας,γιατι ο Μπομπολας παραμενει γενικος κουμανταδορος για το θεμα αυτο στην Ελλαδα,για λογαριασμο των Καναδων?Γιατι ξερει προσωπα και καταστασεις μηπως?
Nαι,ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα να τα βλεπεις να καθονται απο το να τα χαριζεις.
Αλλα εσεις αφου βαλετε κοσμο να σκοτωθει για τα"εθνικα συμφεροντα"(πχ ΑΟΖ)μετα τα χαριζετε στον καθε Μπομπολα(που εντεκα μυρια ΔΕΝ βαζει-γιατι δεν τα εβαλε-και με κατι δις καταληγει)και εχετε και το επιχειρημα"τοσο εκαναν τοτε,τοσο τα δωσαμε"...Αυτο νομιζω λεγοταν διαπλοκη λιγο παλιοτερα,δεν ξερω αν θυμασαι.
Κατα τα αλλα τα ουισκια στη Γαστουνη σας μαραναν...Αμ δε σπαει ετσι αυτο το καλουπι που ΤΑΧΑ ΜΟΥ θελετε να σπασετε...
ΥΓ Α,ναι...για πειτε μας,γιατι ο Μπομπολας παραμενει γενικος κουμανταδορος για το θεμα αυτο στην Ελλαδα,για λογαριασμο των Καναδων?Γιατι ξερει προσωπα και καταστασεις μηπως?
.........Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ....Οποιαδηποτε αλλη αγγιζει το παραλογο!
E,ναι...ολα εγιναν για να 'χει ψωμακι και μεροκαματακι ο κοσμακης...φυσικά... αρκεί να βρεθεί κάποιος τρόπος να πέφτει μάνα εξ ουρανού και να σιτίζεται ο κόσμος... και μέχρι να βρεθεί τι κάνουμε ???
φυσικά... αρκεί να βρεθεί κάποιος τρόπος να πέφτει μάνα εξ ουρανού και να σιτίζεται ο κόσμος... και μέχρι να βρεθεί τι κάνουμε ???
φυσικά... αρκεί να βρεθεί κάποιος τρόπος να πέφτει μάνα εξ ουρανού και να σιτίζεται ο κόσμος... και μέχρι να βρεθεί τι κάνουμε ???