erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ρε μαλακα ειλικρινα τωρα. Συριζα και πασοκ ή ελλαδα?
Χρυση Αυγη και κκε ή ελλαδα?
Αναρχοαπλυτοι και φασιστες ή ελληνες?
Σε ολα τα θρεντ 'πολιτικου' ενδιαφεροντος γαμω την τρελλα μου, λεμε ολη την ωρα μαλακιες.
Τις ιδιες μαλακιες. Ολοι και δεν βγαζω την παρταρα μου απεξω.
Εχω μια δουλεια, δεν ειμαι αχαριστος (ασχετα αν κανω διαφορα αντιποινα στον εργοδοτη που και που για μη καταβολη υπερωριων κλπ ) αν σκεφτεις οτι αλλοι ειναι ανεργοι, και σπιτακι εχω, και χωραφι για το μελλον και μεγαλο τσουτσουνι(συμφωνα με τις τανες παντα, κατι που ισχυει μαλλον για ολους σας... )
Και ομως φτανει να κανω μια φορα συζητηση(που πλεον κανω σχεδον σε καθε συναντηση) με γνωστους και φιλους, να δω μια φορα ειδησεις για να φαινονται ολα τοσο, μα τοσο σκατα.
Ειναι σκατα, το ξερω. Αλλα....ρε μαλακες τελικα την χωρα την αγαπησα πολυ περισσοτερο τωρα τελευταια με την κριση παρα παλαιοτερα. Καπου νιωθω την αναγκη να την 'υπερασπιστω'.
Δεν υπερασπιζομαι τον λαο που ειναι μαλακας, αλλα το δικαιωμα του να ναι μαλακας. Συμφωνοι υπηρξε πολλες φορες μαλακας και στο παρελθον , αλλα υπηρξε και ευφυης.
Νομιζω οτι η μεγαλη κριση και ηττα μας τελικα ειναι το ποσο χωρισμενοι ειμαστε και εχουμε χασει τελειως το δασος. Εδω δεν συμφωνουμε καν για το ποιο ειναι το δασος...
ψιλοσαγαπω. για το μεγαλο τσουτσουνι φυσικα