Νέα

Το στριφτό τσιγάρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ποσα ξοδευετε τον μηνα σε κανονικα τσιγαρα?

Εγω γυρω στα 150 το μηνα οταν το πακετο ειχε 3,20. Τωρα εχω παρει τον καπνο που εγραψα πιο πανω, τον εχω ανακατεψει με κανα 10ρια πακετα camel για να γινει λιγο αρωματικος και θα τη βγαλω για μηνες. Με τον καπνο καπνιζω πολυ λιγοτερα απο τα 30 τσιγαρα που καπνιζα καθημερινα οταν επερνα πακετο.

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Εγω γυρω στα 150 το μηνα οταν το πακετο ειχε 3,20. Τωρα εχω παρει τον καπνο που εγραψα πιο πανω, τον εχω ανακατεψει με κανα 10ρια πακετα camel για να γινει λιγο αρωματικος και θα τη βγαλω για μηνες. Με τον καπνο καπνιζω πολυ λιγοτερα απο τα 30 τσιγαρα που καπνιζα καθημερινα οταν επερνα πακετο.
εγω στα 100 περιπου οταν το καταλαβα επιτελους ειδα οτι μπορω να κοψω και απο εκει.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε φιλε ειναι σαν να θες να φας, και να σου λεμε εμεις τι θα φας!  Γουστα ειναι αυτα ρε 50 λεπτα κανουν τα χαρτακια παρτα ολα και δοκιμασε τα
Ε ναι στην τελικη ολοι ετσι καναμε, αν δεν δοκιμασεις δεν ξερεις
δεν το καταλαβα sorry
νταξ μωρε σιγα...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Θα σου στειλω το τηλεφωνο και τη διευθυνση ενος παραγωγου καπνου. Τον πουλαει για εντομοκτονο σε βιολογικες καλιεργειες. 30 ευρω το κιλο. Αν εχεις συνηθησει στους αρωματικους καπνους, θα σου φανει καπως στην αρχη, αλλα μετα συνηθιζεται.
Χαχαχα την ακους καθολου με το προιον?

Θα τα επαιρνα τα λαθραια αλλα εχω κακη εμπειρια απο τοτε που ημουν ρουμανια και αγοραζα κουτες CAMEL γιατι ηταν παμφθηνα. Σε καθε κουτα ηταν και φαρυγγιτιδα ενω ημουν τοσο μαλακας που νομιζα οτι αρρωσταινω απο την διαφορα στο κλιμα :jerking:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και που ΄σαι ακομα. Μας βλεπω να ξερενουμε τσουκνιδες και να τις καπνιζουμε σε λιγο.
Πιτσιρικαδες αυτο καναμε τριβαμε τα γαιδουραγκαθα,    και φυλο!! χαρτι εφημεριδας μια ρουφηξια και στο δοξα πατρι

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
καλησπερα

ξερει κανεις καλα χαρτακια για στριφτο? εννοω να ειναι λιγο σκληρο για να κολλάει εύκολα. Χρησιμοποιω ενα μπλε Rizla αλλα φτιαχνω 10 και πετυχαινει το 1. Επισης αν ξερει κανεις πως μπορω να χρησιμοποιησω καλυτερα το στριφτηρι που αγορασα

thanks
φιλε εξασκηση θελει (στριφτο καπνιζω)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Και τον πουλαει για εντομοκτονο? :think:
τα φυτά που έχουν έντονη μυρωδιά τα χρησιμοποιούνε σαν εντομοαποθητικά.
αν θέλεις να φτιάξεις κήπο με ντομάτες, πιπεριές και λοιπά ζαρζαβατικά, μπορείς να φυτέψεις μαζί με τα ζαρζαβατικά και βασιλικό, μέντα, μελισσόχορτο και άλλα τέτοια τα οποία με την μυρωδιά τους διώχνουν μελίγκρες, ακρίδες, μυγάκια ...

αν δεν κάνω λάθος παρόμοιο καπνό χρησιμοποιούν και στον αργιλέ.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αυτό το κάναμε στο φυλάκιο στον στρατό που μας είχανε ξεχάσει για λίγο!Χαρτί από εφημερίδες και περιοδικά!  :2funny:
Απο τετοια αλλο τιποτα και ομως δεν παθαμε τιποτα δεν ηταν οπως σημερα
και αμα αρχισουμε ιστοριες απο τον στρατο δεν τελειωνουμε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
αν δεν ειναι χειροποιητο το στριφτο βραστο τοτε  :rockon:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αν και καπνιστης να απαντησω στον φιλο που διερωταται πως πουλανε τον καπνο για εντομοκτωνο.

δεν ειναι λογο της εντονης μυρωδιας του οπως σωστα αναφερεις για τη μεντα κτλπ.

ο καπνος και συγκεκριμενα η νικοτινη που περιεχει ειναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ και σκοτωνει.
τα εντομα απλα πεθαινουν με πολυ μικροτερες συγκεντρωσεις αποτι μεγαλυτερα ζωα - ανθρωπος.

αν θελετε καντε το απλο πειραμα παρτε ενα μυρμιγκι και κρατηστε το καπως ωστε ο καπνος του τσιγαρου σας να πηγαινει προς τα πανω του. να δειτε πως θα ψωφα. η φυλακιστε το σε ενα ποτηρακι και φυσιξτε μερικα ντουμανια.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω οταν εκανα στριφτα ειχα το μηχανηματακι και ειχα βρει την υγεια μου.
οσο για τα χαρτακια τα ριζλα τα γαλαζια μια χαρα κολλουσαν και ειναι τα μονα που δεν εχουν χλωρινη,αν δεν κανω λαθος.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Paralimnie ενδιαφερομαι και εγω για τον καπνο που λες αν ειναι βιολογικος και αν μπορω να τον παρω στην αθηνα.

ειχα δοκιμασει παλια βιολογικο καπνο σε ενα φεστιβαλ στη γεοπονικη και ηταν διαφορετικος μεν αλλα μια χαρα. σιγουρα πιο υγιεινος απο τα τσιγαρα η τον καπνο τον αγοραστο που περιεχουν αλλα 5000 προσθετα.

(αν προσεξετε ακομα και στα περισσοτερα πουρα αυτα που ερχονται απο αμερικη λενε οτι ειναι: προιον που περιεχει ΚΥΡΙΩΣ καπνο)

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τελικα εμαθα να στριβω

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
εγω οταν εκανα στριφτα ειχα το μηχανηματακι και ειχα βρει την υγεια μου.
οσο για τα χαρτακια τα ριζλα τα γαλαζια μια χαρα κολλουσαν και ειναι τα μονα που δεν εχουν χλωρινη,αν δεν κανω λαθος.
για το μηχανάκι δεν ξέρω, δε χρησιμοποιώ... αλλά για το γαλάζιο το χαρτί συμφωνώ απόλυτα. θα έλεγα και το ασημί δεν είναι άσχημο

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πιτσιρικαδες αυτο καναμε τριβαμε τα γαιδουραγκαθα,    και φυλο!! χαρτι εφημεριδας μια ρουφηξια και στο δοξα πατρι
την''ακουγες''ετσι?
Μαλιστα...τεντυμποιδες της εποχης(χιουμοριστικα το λεω)

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
αν και καπνιστης να απαντησω στον φιλο που διερωταται πως πουλανε τον καπνο για εντομοκτωνο.

δεν ειναι λογο της εντονης μυρωδιας του οπως σωστα αναφερεις για τη μεντα κτλπ.

ο καπνος και συγκεκριμενα η νικοτινη που περιεχει ειναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ και σκοτωνει.
τα εντομα απλα πεθαινουν με πολυ μικροτερες συγκεντρωσεις αποτι μεγαλυτερα ζωα - ανθρωπος.

αν θελετε καντε το απλο πειραμα παρτε ενα μυρμιγκι και κρατηστε το καπως ωστε ο καπνος του τσιγαρου σας να πηγαινει προς τα πανω του. να δειτε πως θα ψωφα. η φυλακιστε το σε ενα ποτηρακι και φυσιξτε μερικα ντουμανια.
παντος στο δωματιο μου που καπνιζω τα κουνουπια με πανε γαμιωντας   *P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom