Νέα

Το στριφτό τσιγάρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
καλησπερα

ξερει κανεις καλα χαρτακια για στριφτο? εννοω να ειναι λιγο σκληρο για να κολλάει εύκολα. Χρησιμοποιω ενα μπλε Rizla αλλα φτιαχνω 10 και πετυχαινει το 1. Επισης αν ξερει κανεις πως μπορω να χρησιμοποιησω καλυτερα το στριφτηρι που αγορασα

thanks

τα χαρτακια χωριζονται σε χοντρα και λεπτα εσυ τι λες τωρα?

gkavleas88

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εγω απο χαρτακια drum μπλε χρησιμοποιω δεν σβηνουν και δεν χρειαζετε καθε και λιγο και λιγακι να τ'αναβεις οπως τα ριζλα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
με στριφτηρι πως γινεται?
Βαζεις μεσα τον αναλογω καπνο το κλεινεις το στριβης μια φορα και περνας το χαρτακι με το σημειο που κολα προς τα πανω, στριβης σιγα σιγα και προτου τελειωση το χαρτακι βαζης σαλιο

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγω απο πιτσιρικας επαιρνα rizzla κοκκινα και με βολεψαν παρα πολυ, και το οτι ειναι χοντρα βολεβει τον αρχαριο γιατι δεν σκιζονται. Παντως το θεμα παχους στη πορεια ξεπερνιεται και ειναι μονο θεμα γευσης, ιδανικη μεση λυση τα πρασινα. Τα drum καλα επισης αλλα καιγονται ευκολα ενω τα rizzla αν το αφησεις σβηνει. Το στριφτηρι ειναι μεγαλη φλωρια παρατα το και μαθε να στριβεις με το χερι, στο 2ο πακετο καπνου θα εχεις μαθει. Και τα φιλτρακια ειναι μεγαλη φλωρια αλλα επειδη ετσι ειναι υποτιθεται λιγοτερο βλαβερο για τη υγεια παω πασο...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγω απο πιτσιρικας επαιρνα rizzla κοκκινα και με βολεψαν παρα πολυ, και το οτι ειναι χοντρα βολεβει τον αρχαριο γιατι δεν σκιζονται. Παντως το θεμα παχους στη πορεια ξεπερνιεται και ειναι μονο θεμα γευσης, ιδανικη μεση λυση τα πρασινα. Τα drum καλα επισης αλλα καιγονται ευκολα ενω τα rizzla αν το αφησεις σβηνει. Το στριφτηρι ειναι μεγαλη φλωρια παρατα το και μαθε να στριβεις με το χερι, στο 2ο πακετο καπνου θα εχεις μαθει. Και τα φιλτρακια ειναι μεγαλη φλωρια αλλα επειδη ετσι ειναι υποτιθεται λιγοτερο βλαβερο για τη υγεια παω πασο...

:uglystupid: :uglystupid:  ειμαι φλωρος αντρακλα.

ρε μαγκες χοντρα ειναι τα χαρτακια που καιγονται γρηγορα και δεν σβηνουν πχ πορτοκαλι

τα κοκκινα, ασπρα κτλ ειναι λεπτα που δεν καιγονται ευκολα.

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
:uglystupid: :uglystupid:  ειμαι φλωρος αντρακλα.

ρε μαγκες χοντρα ειναι τα χαρτακια που καιγονται γρηγορα και δεν σβηνουν πχ πορτοκαλι

τα κοκκινα, ασπρα κτλ ειναι λεπτα που δεν καιγονται ευκολα.
αρα απο οτι καταλαβα θυσιαζεις:
ή το χοντρο χαρτι που καιγεται γρηγορα αλλα φτιαχνεται ευκολα ή το λεπτο που καιγεται αργα αλλα φτιαχνεται δυσκολα!
Τι ειναι καλο ομως για ενα πρωταρη?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα λευκά ειδικά,έχουν τις ραβδώσεις-πυριτίου-για να καίγονται γρήγορα σαν κανονικό τσιγάρο-γρήγορα(δεν σβήνουν)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ή το χοντρο χαρτι που καιγεται γρηγορα αλλα φτιαχνεται ευκολα ή το λεπτο που καιγεται αργα αλλα φτιαχνεται δυσκολα!
Πράσινα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ασημενιο rizzla μεγαλα κ μικρα
οταν σβηνει δεν καιει το περιεχομενο

Επισκέπτης
Βλεπω την εχετε ακουσει καλα και εσεις με την κριση. Το γυρισαμε ολοι στον καπνο τωρα. Και που ΄σαι ακομα. Μας βλεπω να ξερενουμε τσουκνιδες και να τις καπνιζουμε σε λιγο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τα λευκά ειδικά,έχουν τις ραβδώσεις-πυριτίου-για να καίγονται γρήγορα σαν κανονικό τσιγάρο-γρήγορα(δεν σβήνουν)

οχι ρε φιλε... τα rizla τα ασπρα λες? αυτα ειναι λεπτα και σβηνουν

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Βλεπω την εχετε ακουσει καλα και εσεις με την κριση. Το γυρισαμε ολοι στον καπνο τωρα. Και που ΄σαι ακομα. Μας βλεπω να ξερενουμε τσουκνιδες και να τις καπνιζουμε σε λιγο.
Ασε εγω μεχρι και για λαθραια σκεφτομαι :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

ρε φιλε ειναι σαν να θες να φας, και να σου λεμε εμεις τι θα φας!  Γουστα ειναι αυτα ρε 50 λεπτα κανουν τα χαρτακια παρτα ολα και δοκιμασε τα

Επισκέπτης
Ασε εγω μεχρι και για λαθραια σκεφτομαι :headbang:

Θα σου στειλω το τηλεφωνο και τη διευθυνση ενος παραγωγου καπνου. Τον πουλαει για εντομοκτονο σε βιολογικες καλιεργειες. 30 ευρω το κιλο. Αν εχεις συνηθησει στους αρωματικους καπνους, θα σου φανει καπως στην αρχη, αλλα μετα συνηθιζεται.

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ποσα ξοδευετε τον μηνα σε κανονικα τσιγαρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom