Νέα

Το στριφτό τσιγάρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.roll-ups.co.uk/ishop/images/879/smokingrolls2.jpg[/img[/URL]]
:cool:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Πριν λίγο τσίμπησα ένα τέτοιο ρολό από το περίπτερο.Βολεύουν γαμάτα ;)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυχερος εισαι που βρηκες, εδω που μενω 1 περιπτερο εχει σε ακτινα 1 klm  :tickedoff:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Και εδώ φίλε που έχουμε μπόλικα μόνο ένα μένει ανοιχτό μέχρι αργά και αυτό είναι καμιά 500αριά μετρα από το σπίτι.Και είναι και μεγάλο αρχίδι ο περιπτεράς.

Επισκέπτης
Ο pdorison μαλλον εχει δικιο. Στις βιολογικες καλιεργειες επειδη απαγορευνται τα φυτοφαρμακα χρησιμοποιουν τον καπνο για να σκοτωνουν καποια εντομα. Νομιζω ο τροπος ειναι ο εξης. Βουτανε τον καπνο σε νερο και τον αφηνουν εκει μερικες ωρες. Μετα τον στιβουν και με το υγρο που δεν ειναι νερο πλεον ψεκαζουν τα φυτα και τα εντομα κυριως η μελιγρα, ψοφανε.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αυτο ειναι κυριως για μελιγκρες, τον οποιο καπνο βραζουν και δε ξερω αν αυτη η μεθοδος εχει εγκριση. Φυτοφαρμακα χρησιμοποιουν στην βιολογικη καλλιεργεια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο pdorison μαλλον εχει δικιο. Στις βιολογικες καλιεργειες επειδη απαγορευνται τα φυτοφαρμακα χρησιμοποιουν τον καπνο για να σκοτωνουν καποια εντομα. Νομιζω ο τροπος ειναι ο εξης. Βουτανε τον καπνο σε νερο και τον αφηνουν εκει μερικες ωρες. Μετα τον στιβουν και με το υγρο που δεν ειναι νερο πλεον ψεκαζουν τα φυτα και τα εντομα κυριως η μελιγρα, ψοφανε.

εχει δίκιο... πρίν από δύο χρόνια ανακάλυψα κάτι παλιούς καπνούς πίπας και κάτι πουράκια που είχαν ξεμείνει από όταν κάπνιζα... μου είχανε σφυρίξει το κόλπο και το έκανα και ψέκασα τα λουλούδια που έχω στο μπαλκόνι... από τον Μάιο που το έκανα μέχρι τον Οκτώβρη δεν εμφανίστηκε ίχνος μελίγκρας...

και για τα κουνούπια βάλτε κανα δυό γλάστρες με βασιλικό..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
Ενδιαφέρον θρεντάκι  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
οχι ρε μπαίνει στον λουλά...

Χασίσι ήπιε κι ο θεός
και έκανε την πλάση
και το΄δωσε
στον άνθρωπο ντερβίση μου
κι αυτός να μαστουριάσει

Σαν μαστουριάσω μάγκες μου
μου φεύγουν οι σκοτούρες
και οι πενιές
του λουλαδιού
αλάνι μου
γλυκαίνουν τις μαστούρες !!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom