Νέα

Το «στέκι» μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι θα σας εκανε να γινετε τακτικος πελατης σε ενα μονο στριπτηζαδικο ?

• Η συχνη εναλλαγη γυναικων

Ψήφοι: 7 35,0%
  • Η μουσικη και τα shows στην πιστα

Ψήφοι: 5 25,0%
  • Η καλη διακοσμηση / εξαερισμος / ανεση χωρου

Ψήφοι: 4 20,0%
  • Η υπαρξη ιδιαιτερου χωρου για prive χορο

Ψήφοι: 4 20,0%
  • Τιποτα απο τα ολα ( γραψτε τον δικο σας λογο )

Ψήφοι: 5 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20

Επισκέπτης
Ειναι μια ψηφοφορια για περιορισμενο αντρικο κοινο μονο...

qwerty

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
18
Πόντοι
0
και τα 4 πρωτα.Αν τωρα δεν ειχε λαμογιο μαγαζατορα,"αρπακτικα" stripers και μαλακες πελατες θα ηταν ιδανικο.Με cool και χαλαροτικη διαθεση

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μονο 3 ειναι τα πραγματα.................1)συχνη εναλλαγη γυναικων 2)μουσικη τσιτα τα γκαζια και 3)ο χωρος πριβε...........ισως και το πιο απαραιτητο......με φτιαχνει πολυ η ιδεα ενος χωρου σε στυλ κουβουκλιο οπου κανενα αδιακριτο ματι δεν θα μπορει να σε δει παρα μονο ο θειος παπαζογλου.......ετσι επειδη λογω "καριερας" το αξιζει.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Και τα 4 πρώτα φυσικά. Έχουμε φάει στη μάπα όλη την αρπακόλα και την προχειρότητα.  >:(

εσυ κουφαλα τί ποσταρες?αφου εισαι υπαστυνομος του σαιτ και ελεγχεις τα μαγαζια να ειναι ολα εν ταξει.......φυγε απο δω....αυστηρέ άνθρωπε  :grin:..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
όλα εντάξει κυρία κουφάλα...  :grin: και τρεχαλόβιε της γκρουσύ  :dancing:

ακους εκει....θα μας πεις και κουφαλα απο πανω...  :tickedoff: :tickedoff: εμενα...που κρατουσα καποτε τις λιστες στα χερια μου........ :'( :'( :'( :'(  :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Συμφωνω με τους συναδελφους Παναη και vaso αλλα εγω πανω απο ολα θεωρω προτερημα ενος στριπ το συχνο rotation  :dancing: :dancing: :dancing:των κοριτσιων / βεβαιως μην παραλειψουμε να αναφερθουμε και στους ιδιαιτερους χωρους που σου δινεται η δυνατοτητα να επικοινωνησεις με την κοπελα πιο αμεσα / δηλαδη χωροι για prive - φραπελια :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ψηφισα το τελευταιο... γιατι αρκει...
Μια κοπελα να εχει ομορφο (για μενα τελειο) προσωπο...να υποστηριζεται απο ενα κουκλιστικο σωματακι...κ ενα μυαλο  τουλαχιστον ισαξιας εφυιας με το δικο μου...

Η υπαρξη ιδιαιτερου χωρου για πριβε χορο με αφηνει αδιαφορο...μου αρκει μια κοπελα να χορευει απλα αισθησιακα κ να ξεφευγει απ το συνολο των κοριτσιων...

Οσον αφορα το μαγαζι αυτο καθ'αυτο...σιγουρα ειναι στα συν να ειναι καθαρο...να εξαεριζεται σωστα..να παιζει ωραια μουσικη...κ οτι αλλο συνεπαγεται για να θεωρηθει καλο ενα μαγαζι...

Για τα σοου παλι θα ελεγα οτι με αφηνουν ψιλοαδιαφορο...καθως καμια φορα καταληγουν γελοια κ απλα χανουν/υποβαθμιζουν τον ερωτισμο που ψαχνω κ περιμενω να μου μεταδωσει μια κοπελα χορευοντας....Το μονο που ζηταω επ'αυτου ειναι να χορευουν ολες οι κοπελες τουλαχιστον 1-2 φορες επανω στη σκηνη κ κατα προτιμηση μονες τους...

Τελος....μιας κ υπαρχει η επιλογη για τη συχνη εναλλαγη κοριτσιων....παλι θα ελεγα οτι δν με απασχολει πολυ...καθως δν τις εχω γνωρισει ακομα ολες...:):):):):):):).....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μια κοπελα να εχει ομορφο (για μενα τελειο) προσωπο...να υποστηριζεται απο ενα κουκλιστικο σωματακι...κ ενα μυαλο  τουλαχιστον ισαξιας εφυιας με το δικο μου...

Η υπαρξη ιδιαιτερου χωρου για πριβε χορο με αφηνει αδιαφορο...μου αρκει μια κοπελα να χορευει απλα αισθησιακα κ να ξεφευγει απ το συνολο των κοριτσιων...

Οσον αφορα το μαγαζι αυτο καθ'αυτο...σιγουρα ειναι στα συν να ειναι καθαρο...να εξαεριζεται σωστα..να παιζει ωραια μουσικη...κ οτι αλλο συνεπαγεται για να θεωρηθει καλο ενα μαγαζι...

Για τα σοου παλι θα ελεγα οτι με αφηνουν ψιλοαδιαφορο...καθως καμια φορα καταληγουν γελοια κ απλα χανουν/υποβαθμιζουν τον ερωτισμο που ψαχνω κ περιμενω να μου μεταδωσει μια κοπελα χορευοντας....Το μονο που ζηταω επ'αυτου ειναι να χορευουν ολες οι κοπελες τουλαχιστον 1-2 φορες επανω στη σκηνη κ κατα προτιμηση μονες τους...

Τελος....μιας κ υπαρχει η επιλογη για τη συχνη εναλλαγη κοριτσιων....παλι θα ελεγα οτι δν με απασχολει πολυ...καθως δν τις εχω γνωρισει ακομα ολες...:):):):):):):).....

εχεις ιδιαιτερα γουστα......

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
η συχνη εναλλαγη γυναικων εμενα προσωπικα με μπερδευει. εκει που τις μαθαινεις να φευγουν και να ερχονται αλλες? ν? αλλαζουν αλλα οχι με τρελλους ρυθμους.
τις αλλες 3 παραμετρους τις θεωρω εξισου σημαντικες, οπως σημαντικη θεωρω την «ποιοτητα» των υπηρεσιων που προσφερουν οι κυριες απεναντι στον πελατη. (οχι αρπακολλα καταστασεις που ειπε και ο πανος)

πολλα ζηταω,ε??

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
η συχνη εναλλαγη γυναικων εμενα προσωπικα με μπερδευει. εκει που τις μαθαινεις να φευγουν και να ερχονται αλλες? ν? αλλαζουν αλλα οχι με τρελλους ρυθμους.
τις αλλες 3 παραμετρους τις θεωρω εξισου σημαντικες, οπως σημαντικη θεωρω την «ποιοτητα» των υπηρεσιων που προσφερουν οι κυριες απεναντι στον πελατη. (οχι αρπακολλα καταστασεις που ειπε και ο πανος)

πολλα ζηταω,ε??

μπραβο ρε ροκο.......αυτα ειναι τζιμανια παιδια και πελατες με γνωση.....οχι σαν κατι αλλους....

Επισκέπτης
υπαρχουν μαγαζια οπως γκολντ,λίντο και μαγαζακια της πλακας  οπως αμαζων ,μπαμπυλον κτλ!!διαλεγεις και παιρνεις!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Συναδελφοι να ριξω μια ιδεα στο τραπεζι / η δυνατοτητα να γαμ@@σεις ή μεσα στο στριπ ή εξω καπου αλλου δεν ειναι το ultimate ενος στριπ ????? / νομιζω οτι στας Ευρωπας κατι τετοιο γινεται / ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε !!!!!! - χωρις να διαφωνω με αυτα που λετε .... 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μπραβο ρε ροκο.......αυτα ειναι τζιμανια παιδια και πελατες με γνωση.....οχι σαν κατι αλλους....

Ζητάς αυτά που έπρεπε να είχανε όλα τα μαγαζιά Ρόκοςς. Και πολύ σωστή η τοποθέτησή σου  ;)

ευχαριστω πολυ κυριοι..  :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μου αρέσει πολύ να έχει αναπαυτικούς και καλούς καναπέδες. Ο μόνος λόγος να περάσω από Erotica, Tuti - Fruti είναι αυτός. Επίσης,  οι περισσότερες κοπέλες να είναι πραγματικά εμφανίσιμες και αν και μόνο στο Λάλιτα έχει συμβεί, το προσωπικό να μην κάνει ότι μπορεί για να μη ξαναπάς. Για τους παραπάνω λόγους currently επιλέγω Rasputin. Και μιας και το έφερε η κουβέντα, Μαριάνα τι λεει;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
υπαρχουν μαγαζια οπως γκολντ,λίντο και μαγαζακια της πλακας  οπως αμαζων ,μπαμπυλον κτλ!!διαλεγεις και παιρνεις!!
Ακόμα και για τα 2 πρώτα, τα μεγαθήρια του forum έχουν εκφράσει παράπονα...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Με τέτοιο συνδυασμό, mclein, μάλλον θα έχεις μακρύ ταξίδι

Επισκέπτης
φίλε αμα τα συγκρινεις πχ με αμαζων ή μπαμπυλον,θα δεις οτι ειναι χαωδης η διαφορα!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συναδελφοι να ριξω μια ιδεα στο τραπεζι / η δυνατοτητα να γαμ@@σεις ή μεσα στο στριπ ή εξω καπου αλλου δεν ειναι το ultimate ενος στριπ ????? / νομιζω οτι στας Ευρωπας κατι τετοιο γινεται / ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε !!!!!! - χωρις να διαφωνω με αυτα που λετε .... 

γεια σου ρε υπουργε........εγραψες......

Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι ειναι θεμα ιδιοκτητη!!αμα ειναι ανικανος τοτε και το στριπτητζαδικο του θα ειναι χαλια!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom