Επισκέπτης
Ειναι μια ψηφοφορια για περιορισμενο αντρικο κοινο μονο...
Και τα 4 πρώτα φυσικά. Έχουμε φάει στη μάπα όλη την αρπακόλα και την προχειρότητα. >
όλα εντάξει κυρία κουφάλα... και τρεχαλόβιε της γκρουσύ
Ψηφισα το τελευταιο... γιατι αρκει...
Μια κοπελα να εχει ομορφο (για μενα τελειο) προσωπο...να υποστηριζεται απο ενα κουκλιστικο σωματακι...κ ενα μυαλο τουλαχιστον ισαξιας εφυιας με το δικο μου...
Η υπαρξη ιδιαιτερου χωρου για πριβε χορο με αφηνει αδιαφορο...μου αρκει μια κοπελα να χορευει απλα αισθησιακα κ να ξεφευγει απ το συνολο των κοριτσιων...
Οσον αφορα το μαγαζι αυτο καθ'αυτο...σιγουρα ειναι στα συν να ειναι καθαρο...να εξαεριζεται σωστα..να παιζει ωραια μουσικη...κ οτι αλλο συνεπαγεται για να θεωρηθει καλο ενα μαγαζι...
Για τα σοου παλι θα ελεγα οτι με αφηνουν ψιλοαδιαφορο...καθως καμια φορα καταληγουν γελοια κ απλα χανουν/υποβαθμιζουν τον ερωτισμο που ψαχνω κ περιμενω να μου μεταδωσει μια κοπελα χορευοντας....Το μονο που ζηταω επ'αυτου ειναι να χορευουν ολες οι κοπελες τουλαχιστον 1-2 φορες επανω στη σκηνη κ κατα προτιμηση μονες τους...
Τελος....μιας κ υπαρχει η επιλογη για τη συχνη εναλλαγη κοριτσιων....παλι θα ελεγα οτι δν με απασχολει πολυ...καθως δν τις εχω γνωρισει ακομα ολες........
ιδιαιτερος ανθρωπος...ιδιαιτερα γουστα...πανε πακετο....!!!εχεις ιδιαιτερα γουστα......
η συχνη εναλλαγη γυναικων εμενα προσωπικα με μπερδευει. εκει που τις μαθαινεις να φευγουν και να ερχονται αλλες? ν? αλλαζουν αλλα οχι με τρελλους ρυθμους.
τις αλλες 3 παραμετρους τις θεωρω εξισου σημαντικες, οπως σημαντικη θεωρω την «ποιοτητα» των υπηρεσιων που προσφερουν οι κυριες απεναντι στον πελατη. (οχι αρπακολλα καταστασεις που ειπε και ο πανος)
πολλα ζηταω,ε??
μπραβο ρε ροκο.......αυτα ειναι τζιμανια παιδια και πελατες με γνωση.....οχι σαν κατι αλλους....
Ζητάς αυτά που έπρεπε να είχανε όλα τα μαγαζιά Ρόκοςς. Και πολύ σωστή η τοποθέτησή σου ;)
Ακόμα και για τα 2 πρώτα, τα μεγαθήρια του forum έχουν εκφράσει παράπονα...υπαρχουν μαγαζια οπως γκολντ,λίντο και μαγαζακια της πλακας οπως αμαζων ,μπαμπυλον κτλ!!διαλεγεις και παιρνεις!!
Ψηφισα το τελευταιο... γιατι αρκει...
Μια κοπελα να εχει ομορφο (για μενα τελειο) προσωπο...να υποστηριζεται απο ενα κουκλιστικο σωματακι...κ ενα μυαλο τουλαχιστον ισαξιας εφυιας με το δικο μου...
Συναδελφοι να ριξω μια ιδεα στο τραπεζι / η δυνατοτητα να γαμ@@σεις ή μεσα στο στριπ ή εξω καπου αλλου δεν ειναι το ultimate ενος στριπ ????? / νομιζω οτι στας Ευρωπας κατι τετοιο γινεται / ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε !!!!!! - χωρις να διαφωνω με αυτα που λετε ....