Νέα

Το «στέκι» μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι θα σας εκανε να γινετε τακτικος πελατης σε ενα μονο στριπτηζαδικο ?

• Η συχνη εναλλαγη γυναικων

Ψήφοι: 7 35,0%
  • Η μουσικη και τα shows στην πιστα

Ψήφοι: 5 25,0%
  • Η καλη διακοσμηση / εξαερισμος / ανεση χωρου

Ψήφοι: 4 20,0%
  • Η υπαρξη ιδιαιτερου χωρου για prive χορο

Ψήφοι: 4 20,0%
  • Τιποτα απο τα ολα ( γραψτε τον δικο σας λογο )

Ψήφοι: 5 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Την τελευταία επιλογή.
Η αλήθεια είναι ότι πήγαινα όπου δούλευε.
Η κεκαλυμμένη αλήθεια (ή το παραμύθιασμα που ρίχνω στον εαυτό μου) είναι πως κοιτάω την καθαριότητα, την άνεση κίνησης, τον κόσμο, κοπέλες κάποιου επιπέδου, να λείπει η κονσόμα ή να περιορίζεται στο ελάχιστο, ο σεβασμός των υπαλλήλων στο πρόσωπο μου και κάποια άλλα σχετικά με διακόσμηση, djιλίκια κλπ.
Πουθενά δεν βρήκα τα παραπάνω όλα μαζί. Σεβασμό δεν βρήκα πουθενά(εκτός και αν σεβασμός είναι να σε βάζουν τραπέζι όταν δεν έχει, να σου στέλνουν την μόνιμη και να σε γλύφουν αφού τα έχεις στάξει). Θα ήθελα να δω αμερικάνικου στυλ στριπ, όπου μπορείς απλά να πας να πιεις το ποτό σου χωρίς ενόχληση. Κέφι τελευταία είδα στο Λολίτα. Κάποια ποιότητα κοριτσιών και χώρου έχει το Πρίνσες. Τα κεντρικά στον κωλόδρομο με απογοητεύουν κάθε φορά που πατάω. Κάποτε τα standards μου τα ακούμπησε το Ερότικα για πολύ λίγο διάστημα.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Την τελευταία επιλογή.
Η αλήθεια είναι ότι πήγαινα όπου δούλευε.
Η κεκαλυμμένη αλήθεια (ή το παραμύθιασμα που ρίχνω στον εαυτό μου) είναι πως κοιτάω την καθαριότητα, την άνεση κίνησης, τον κόσμο, κοπέλες κάποιου επιπέδου, να λείπει η κονσόμα ή να περιορίζεται στο ελάχιστο, ο σεβασμός των υπαλλήλων στο πρόσωπο μου και κάποια άλλα σχετικά με διακόσμηση, djιλίκια κλπ.
Πουθενά δεν βρήκα τα παραπάνω όλα μαζί. Σεβασμό δεν βρήκα πουθενά(εκτός και αν σεβασμός είναι να σε βάζουν τραπέζι όταν δεν έχει, να σου στέλνουν την μόνιμη και να σε γλύφουν αφού τα έχεις στάξει). Θα ήθελα να δω αμερικάνικου στυλ στριπ, όπου μπορείς απλά να πας να πιεις το ποτό σου χωρίς ενόχληση. Κέφι τελευταία είδα στο Λολίτα. Κάποια ποιότητα κοριτσιών και χώρου έχει το Πρίνσες. Τα κεντρικά στον κωλόδρομο με απογοητεύουν κάθε φορά που πατάω. Κάποτε τα standards μου τα ακούμπησε το Ερότικα για πολύ λίγο διάστημα.

+1
Τα είπες όλα. Για να μην παραμυθιαζόμαστε.

Επισκέπτης
Αντε μαγκες..παμε δυνατα ολοι μαζι να βγαλουμε τα σωψυχα μας...Ολοι οπως τα γραφετε εχετε δικιο...Στο τελος θα δουμε τι θα βγαλει η σουμα...!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φιλε ροπαλοφορε αυτα που γραφεις ειναι πολυ σωστα τελεια και παυλα αμφιβαλω αν κανενας φλωροδημοσιογραφος των νεων και της ελευθεροτυπιας κλπ θα μπορουσε να τα γραψει τοσο σωστα και σταρατα θα ηθελα μονο να συμπληρωσω οτι θα επρεπε να υπαρχουν μερικα στριπτιτζιδικα που να δουλευουν απο τισ 1600 και μετα για να μπορουν να πηγενουν και οσοι δεν μπορουν να ξενυχτουν..λογω οικογενειας δουλειας κλπ παρακαλω να διαψευστω εαν δεν εχω δικηο

Επισκέπτης
θα ηθελα μονο να συμπληρωσω οτι θα επρεπε να υπαρχουν μερικα στριπτιτζιδικα που να δουλευουν απο τισ 1600 και μετα για να μπορουν να πηγενουν και οσοι δεν μπορουν να ξενυχτουν..

Ακουσα οτι το Λολιτα δουλευει απο τις 21.30 με 22.00 το βραδυ...

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.501
Πόντοι
8.345
Αντι αυτών τι βλέπουμε; Αρπαχτές, αστοιχείωτες μαύρες αντί για ανανέωση, αγένεια, τάση αύξησης τιμών, τουρλουμπούκι υπηρεσιών, δεν ξέρεις τι να διαλέξεις να ξοδέψεις με ποιά και γιατί (δεν ήταν τυχαία δημοφιλείς οι λίστες του Vasos) ανακάτεμα τύπου πελατών. Σκατά! Όλο και λιγότερο θα βλέπουν πραγματικούς θαμώνες (ακρογωνιαίος λίθος για κάθε μορφής επιχείρηση). Βρε μπουρδελάκι... και και θα μας ξαναδούνε στις 32 του μηνός!
οπως τα λες ροπαλοφορε. και γενικα ολοι σωστα τα λετε,,αλλα τι γινεται?
τιποτα νομιζω δυστηχως. δεν βλεπω βελτιωση, εκτος αν καποιος απο μας ανοιξει δικο του μαγαζι και δεν αλλοτριωθει/φαγωθει οπως και οι τωρινοι ιδιοκτητες.
οσο για το τι με τραβαει σε ενα μαγαζι?
η συχνη εναλλαγη γυναικων εμενα προσωπικα με μπερδευει. εκει που τις μαθαινεις να φευγουν και να ερχονται αλλες? ν? αλλαζουν αλλα οχι με τρελλους ρυθμους.
τις αλλες 3 παραμετρους τις θεωρω εξισου σημαντικες, οπως σημαντικη θεωρω την «ποιοτητα» των υπηρεσιων που προσφερουν οι κυριες απεναντι στον πελατη. (οχι αρπακολλα καταστασεις που ειπε και ο πανος)

πολλα ζηταω,ε??
συμφωνω απολυτα με τον ροκο. και μενα δεν μαρεσει να αλλαζουν οι κοπελες που εχω γνωρισει και μαρεσουν. για τις αλλες (που δεν αμρεσουν, δεν φερονται καλα, και προσφερουν καλες υπηρεσιες) δεν εχω προβλημα να αλλαζουν.
αν και το υπερτατο προσον για ενα μαγαζι για μενα θα ηταν αν δουλευουν εκει οσες κοπελες κατα καιρους μου αρεσαν πραγματικα, και μεκαναν να γινομαι τακτικος πελατης οπου δουλευαν.

υ.γ. για τα stripδελα +1 και απο μενα
υ.γ.2 δεν ξερω γιατι αλλα και γω εχω αφησει τα λιντο, γκολντ εδω και καιρο. τελευταια την εβγαζα συνεχεια στο λολιτα. οσο για το αμαζων, τι να πω εμενα μαρεσει, ισως ομως να μαρεσει μονο εξαιτιας καποιας
υ.γ.3 αυτες τις λιστες του vasos που μπορουμε να τις βρουμε? για δωστε κανα λινκ

Επισκέπτης
υ.γ.3 αυτες τις λιστες του vasos που μπορουμε να τις βρουμε? για δωστε κανα λινκ

Αυτες dem τις κατεχουν πλεον μονο οι πεφωτισμενοι μασωνοι και μεταφερονται απο στομα σε στομα...Σε λιγο θα κανουμε και Ιερο Ταγμα διαφυλαξεως των μυστικων...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αυτες dem τις κατεχουν πλεον μονο οι πεφωτισμενοι μασωνοι και μεταφερονται απο στομα σε στομα...Σε λιγο θα κανουμε και Ιερο Ταγμα διαφυλαξεως των μυστικων...

τις πουλαω για 50 ευρω ανα μαγαζι.....και για καθε ανανεωση +20 ευρω........λογω και της επικειμενης αυξησης των τιμων...

qwerty

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
18
Πόντοι
0
ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΕ απαικτος!
συμφωνο 100% σε οσα εγραψες.
ετσι ειναι το ιδανικο και βρηκες και τον νεο ορο στριπδελο!!!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Οι λιστες του vaso ειναι σαν  τις λιστες του Schindler / οπως αναφερεται και στην ομωνυμη ταινια απο τον ιδιο το Σιντλερ : μεσα σε αυτες τις λιστες υπαρχει η σωτηρια - εξω απο αυτες υπαρχει το χαος / οποιος καταφερε και τις διαβασε θα σωθει οι υπολοιποι θα καειτε ζωντανοι ...........

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Οι λιστες του vaso ειναι σαν  τις λιστες του Schindler / οπως αναφερεται και στην ομωνυμη ταινια απο τον ιδιο το Σιντλερ : μεσα σε αυτες τις λιστες υπαρχει η σωτηρια - εξω απο αυτες υπαρχει το χαος / οποιος καταφερε και τις διαβασε θα σωθει οι υπολοιποι θα καειτε ζωντανοι ...........

εξω απο αυτες υπαρχει απλα ο σκοταδισμος,η αγνοια και η κοροιδια της καθε "μη φραπεδιαρας"....βεβαια υπαρχουν και ανθρωποι που ανηκουν στην κατηγορια της "βαπτισης της φραπεδιαρας" οπως ειναι ο θειος παπ.....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το στριπ είναι μαγαζί, δηλαδή επιχείρηση. Την άποψη σου για ένα μαγαζί υπάρχουν δύο τρόποι για να την εκφράσεις: με τον λόγο (όπως κάνουμε εδώ εμείς πχ) και με το ευρώ (όπως κάνουν οι 100άδες -μεταξύ αυτών και εμείς- που πάνε κάθε βδομάδα στα μαγαζιά αυτά). Μαντέψτε σε ποιό από τα δύο δίνει σημασία ο επιχειρηματίας.

Στην αγορά ψηφίζεις καθημερινά με το ευρώ σου, και αυτή είναι η δύναμη σου. Καλό είναι να το συνειδητοποιούμε. Όλα τα άλλα είναι ωραία λόγια.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Yo! Vasos my main man is in da house. You better listen to his word or go under. Vote right with your pocket or stay locked! For real! RESPECT.

Συνημμένα

• ali_g.jpg
    ali_g.jpg
    17 KB · Εμφανίσεις: 41

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Alo main man, is yous wicked? Που σημαίνει: Μόνο τα φύλλα ελιάς με εντομοκτόνο είναι εύπεπτα.

Συνημμένα

• alig.gif
    alig.gif
    22,7 KB · Εμφανίσεις: 50

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
масло, девушки и клуб прокладки... κύριε Βάσο  :2funny: :2funny: :2funny:

Λάδι, κοπέλλες και σερβιέττες κλαμπ (ή κλαμπ σερβιέττα)!!!????? Τι θέλει να πει ο ποιητής;;

Αυτό έγραψες Πάνο!!  :2funny: :2funny: Αλλά μάλλον κάτι άλλο ήθελες να πεις!!!  :2funny: :2funny: Μπορεί όμως στον σουρεαλισμό σου να είσαι σωστός!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
είσαι απο τους λίγους που τα πιάνουν  ;) αλλά έχει και την έννοια του στρίπ  ;)

ʼσε ρε Πάνο, μην το κουράζεις!

Σαν τον άλλο που έγραψε ένα λεξικό στριπ κάπου και γι' αυτούς που έρχονται στο κλαμπ με γυναίκα είπε ότι φέρνουν και το τάπερ τους μαζί, ενώ η σωστή Ρώσσικη έκφραση είναι φέρνουν και το σαμοβάρι τους μαζί. Εκτός αν του το απέδωσαν έτσι. (στα ελληνικά και εγώ έτσι θα το απέδιδα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom