ʼντε να σας μάθω και μια χρήσιμη λέξη:
Бляпашлифсенахуймудаки προφέρεται, μπλιαπασσλιφσγεναχουιμουντακι!!!!
Όποις βρει τι θα πει, αυτόματα παίρνει ντοκτορά από το Λομονόσοφ.
στραμπουληξα τη γλωσσα μου, το κερατο μου μεσα!!!
ʼντε να σας μάθω και μια χρήσιμη λέξη:
Бляпашлифсенахуймудаки προφέρεται, μπλιαπασσλιφσγεναχουιμουντακι!!!!
Όποις βρει τι θα πει, αυτόματα παίρνει ντοκτορά από το Λομονόσοφ.
σημαινει....
damn, go all fuck yourselves, dickheads...
για συντομια γραφεται БПФНМ.........
χρησιμοποιειται...ως...
Expression of exasperation and anger with the users around
Μπράβο νέε μου! Το ντοκτορά σου σε περιμένει. Στα ελληνικά όμως είναι: γαμώτο, αντε γαμηθήτε αρχίδια. Και αποδίδεταιι καλύτερα από ότι στ' αγγλικά!
Προσεχεεεεε.......ισως παρεκτρεπεσαι.....κ θα σε ψαχνει το ''Λιντο'' ξανα.....!!!!!!
Να κανω κ λιγο πλακιτσα ε....
το ΛΙΝΤΟ?χαχαχαχαχαχαχαχα......να κανω και εγω λιγο πλακιτσα ε........παντως σιγουρα με εκανες να θελω να μαθω ρωσικα......απο τη στιγμη που γνωριζω απταιστα τσεχικα πιστευω να μου φανουν λιγο πιο ευκολα απο εναν αρχαριο
απο τη στιγμη που γνωριζω απταιστα τσεχικα πιστευω να μου φανουν λιγο πιο ευκολα απο εναν αρχαριο
δν ξερω γιατι σε εκανα να θες να μαθεις Ρωσικα...παντως γενικα οσον αφορα τις ξενες γλωσσες ειναι θεμα αντιληψης κ προσαρμογης....ειτε μιλαμε για Ρωσικα....ειτε για Αγγλικα...ειτε Γερμανικα....ειτε Ιταλικα....το θεμα ειναι να πιασεις το ''νοημα'' εξ'αρχης...
Καλες σπουδες...!!!! !!!!
Ιδανικο στριπ...χμμμ..
Εμενα η αποψη μου ειναι οτι καθε περσι και καλυτερα...
Με αποκορυφομα τις χρυσες εποχες μεχρι το 2002...
Με τα πρωτα σωστα πριβε...(dolce vita-Λενορμαν..εκλεινε η κουρτινα και εμπαινες μεσα αυστηρα εσυ μονος με τη γκομενα και γινοντουσαν οργια..)
Τοτε τα μαγαζια ηταν ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ..κι ας μην ειχαν μουσικη που βαραγε,ουτε τρελλες διακοσμησεις και εξαερισμο..Και θα σας το αποδειξω κανοντας μια ιστορικη αναδρομη για το πως ηταν τα πραγματα στην αρχη...
Οταν αρχισαν να ανοιγουν το ενα μετα το αλλο αυτα τα μαγαζια (μετα το 1998-99),οι γκομενες που δουλευαν ηταν στη συντριπτικη πλειοψηφια υπο το καθεστως της "δουλειας"..Με λιγα λογια ειχαν ενα νταβατζη που τις ειχε φερει στην Ελλαδα,τις "κλειδωνε" σε ενα ξενοδοχειο και τις εστελνε για δουλεια,εισπρατοντας το μεγαλυτερο ποσοστο των χρηματων.Επαιρνε λεφτα και απο το μαγαζι,αλλα και απο την "εργασια" της κοπελας.
Οι γκομενες,εβγαιναν εξω με συνοδεια για να πανε κανα σουπερ-μαρκετ η να αγορασουν κανενα ρουχο.
Τοτε,για να βγαλεις γκομενα για πηδουλο απο εκει μεσα ηταν ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.Επρεπε βεβαια να εισαι τακτικος πελατης της κοπελας,να σε βλεπει ο νταβατζης συχνα και να κερδιζες την εμπιστοσυνη του.Τοτε και μονο τοτε επαιρνες το πρασινο φως για να τη βγαλεις εξω για ενα καφε.
Οι γκομενες που ηταν σα φυλάκισμενες,μονο και μονο που τις εβγαζες βολτα,αισθανοντουσαν μιας μορφης ευγνωμοσυνη..Και βεβαια το πηδημα μεσα στο αμαξι η σε κανα hotel,ηταν ευκολη υποθεση..
Μετα ομως τα πραγματα αλλαξαν..
Οι γκομενες οταν τελειωνε η βιζα τους,την εκαναν πισω για τη χωρα τους..Και οταν ξαναγυριζαν πηγαιναν μονες τους στα μαγαζια που δουλευαν η στα δεκαδες καινουρια που ανοιξαν για να δουλεψουν...Και βεβαια τα λεφτα τα επαιρναν ολα αυτες..Ουτε νταβατζηδες..ουτε φυλακισμενες στα ξενοδοχεια..
Νοικιαζαν δυο-τρεις μαζι ενα διαμερισμα και αρχισαν να ζουν τη ζωουλα τους...
Και τα λεφτα τωρα ηταν πολλα σε σχεση με αυτα που επαιρναν..
Τα μαγαζια αυτα αρχισαν να γινονται γνωστα και να γεμιζουν θαμωνες.. και οι γκομενες ειχαν καθε βραδυ απο 10 προτασεις γαμου..
Ειχαν την ελευθερια τους...και ενω πριν περιμεναν σα τρελλες να βρεθει καποιος που θα εγκρινει ο νταβας για να βγουν για ενα καφε και να ξεφυγουν εστω για λιγο απο τους τεσσερις τοιχους του ξενοδοχειου,τωρα αρχισαν να ψαχνουν θυματα-λεφταδες για να τους ρουφηξουν φραγκα και λουσα..
Και παραμενει ετσι η κατασταση...
Τα στριπ τωρα πια ειναι μονο για χαβαλε με τους φιλους και κανα φραπε για εκτονωση..Τιποτα αλλο..Γκομενιλικια και πηδημα εκτος..Γιοκ..
pipinomaniac είσαι σωστός και γνώστης. Να συμπληρώσω και στη λίστα το παλιό 'Σιρόκο', το παλιό 'Τέσσερα' (το μοναδικό μαγαζί που είχε και κρεβάτι μέσα). Και φυσικά την μεγάλη συγκίνηση για όσους το πρόλαβαν τα παλιό 'Prelude' στην πλ.Αμερικής. Στο τελευταίο έτρωγες μπριζόλα στα ίσα χωρίς πολλές κουβέντες. Νοσταλγικές εποχές
pipinomaniac είσαι σωστός και γνώστης. Να συμπληρώσω και στη λίστα το παλιό 'Σιρόκο', το παλιό 'Τέσσερα' (το μοναδικό μαγαζί που είχε και κρεβάτι μέσα). Και φυσικά την μεγάλη συγκίνηση για όσους το πρόλαβαν τα παλιό 'Prelude' στην πλ.Αμερικής. Στο τελευταίο έτρωγες μπριζόλα στα ίσα χωρίς πολλές κουβέντες. Νοσταλγικές εποχές
διακρινω οτι κατεχεις σχεδον αριστα την στριπτηζικη ιστορια της αθηνας αλλα.........σχεδον!χεχε
Βάλε την πινελιά σου, vaso...
βαλε την φραπελια σου θες να πεις!
το αξεχαστο σιροκο που δυστυχως το κατηντησαν ενα κωλοχανιο........ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥ ΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΡΕ!!!!
Για οσουσ θυμουνται τον κωστα το μετρ του Σιροκο ( μεγαλη φατσα τοτε..), θα τον βρειτε σερβιτορο στο Lolita...
Πότε πήγε ο Κώστας στο Lolita; Πριν 15-20 μέρες που πέρασα δεν ήταν... και τον είχαμε χάσει κάτι χρόνια...
Τον ειδα πριν απο περιπου μια εβδομαδα cpt...Ειχε αναλαβει το prive section...!