Νέα

Το «στέκι» μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι θα σας εκανε να γινετε τακτικος πελατης σε ενα μονο στριπτηζαδικο ?

• Η συχνη εναλλαγη γυναικων

Ψήφοι: 7 35,0%
  • Η μουσικη και τα shows στην πιστα

Ψήφοι: 5 25,0%
  • Η καλη διακοσμηση / εξαερισμος / ανεση χωρου

Ψήφοι: 4 20,0%
  • Η υπαρξη ιδιαιτερου χωρου για prive χορο

Ψήφοι: 4 20,0%
  • Τιποτα απο τα ολα ( γραψτε τον δικο σας λογο )

Ψήφοι: 5 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τα 2 αυτά μαγαζιά δεν παύουν όμως να είναι σταθερές αξίες σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Όντως είναι. Στα άλλα (AMAZON, BABYLON),  νομίζεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να παίξουν τίποτα μεζέδες με ουζάκια και ταβλάκι

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και κάποια shows βοηθούν, άμα είναι πετυχημένα. Το show με το ντους στο Star Μεταμόρφωση είναι νούμερο ένα. Όποιος δεν το έχει δει να πάει

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
To Balylon το έχω για before και το Ανατολή γαι after

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγω πιστευω οτι ειναι θεμα ιδιοκτητη!!αμα ειναι ανικανος τοτε και το στριπτητζαδικο του θα ειναι χαλια!!!!

Και, επίσης, καθορίζει και το  στυλ του κόσμου που θα πηγαίνει. Για παράδειγμα αν ανοίξεις γυμναστήριο σε στυλ βαριτζήδικο, θα έχεις πελάτες  βαριτζήδες, όχι γκόμενες.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Όντως είναι. Στα άλλα (AMAZON, BABYLON),  νομίζεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να παίξουν τίποτα μεζέδες με ουζάκια και ταβλάκι

ασε που κυκλοφορουν και κατι κωλογεροι που γλυφονται......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πλακα πλακα.......θεωρω με διαφορα απο τα αλλα το babylon ως το καλυτερο σκοτεινο καφενειο που εχω δει ποτε μου..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
σωστος ο βασος!!σαν χαρτοπαιχτικη λεσχη ειναι που συχναζουν τελειωμενοι γεροι

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Στο ʼμαζων έχω δεί γέρους, στο Babylon, τέσσερις φορές πήγα αυτό το μήνα ποτέ.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ρεεεε, τα ιδια θα λενε και για μας σε καμμια 25αρια χρονια τα τοτε μελη του bourdela.com!!! 

Επισκέπτης
πρωτα απ'ολα εγω προτιμο οι κοπελες να μενουν στασιμες στα μαγαζια που εγιναν γνωστες ετσι ωστε να μην τις χανουμε και να τις ξαναψαχνουμε (αυτο ισχυει και για τα μπουρδελα).. επεισης θα μου αρεσε πολυ να "κερναω" ποτο π.χ. 30 ευρω αλλα η κοπελα να καθοταν να γινοταν η σχετικη φαση χωρις να κοιταει το ρολοι να καθετε δηλαδη 30-40 λεπτα να σου κανει παρεα να χαμουρευοσαστε και γενικα μου την σπαει η κατασταση που κερνας ποτο καθεται 2 λεπτα και φευγει.. αλλο κακο ειναι οταν μιλας με μια "κοπελα" με το που τελειωνεις να φευγει και να πηγαινει στον κολλητο σου, παροτι η συγκεκριμενη φαση το ξερω οτι ειναι στιμενη παλι μου την σπαει δεν ξερω γιατι.... και τριτον πιο μεγαλη διαρκεια στον χωρο ( η φραπεδια δεν με ενδιαφερει..) να προλαβεις να νιωσεις.. γενικα τα στριπτιτσαδικα για εμενα ειναι για να κανεις ενα στιμενο καμακι και μετα φαση με μουναρες που πιθανον εξω θελουν χρονια για να πεσουν...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ένα είναι το κριτήριο για το στριπ. Οι ωραίες γυναίκες. Κριτήριο που δεν μπήκε στην λίστα. Όλα τα άλλα έπονται σε απόσταση. Αν δεν υπάρχουν ωραίες γυναίκες το κλαμπ είναι ανύπαρκτο. Τώρα τι εννοούμε ωραίες γυναίκες αυτό είναι προσωπικό γούστο του καθενός. Πάντως για μένα είναι συνδυασμός εξωτερικής συμπεριφοράς, ευγένειας και καθαρού μυαλού. Εγώ επίσης θα πρόσθετα τον καλό εξαερισμό, θέμα στο οποίο τα περισσότερα πάσχουν.

Όσον αφορά την αξιολόγηση από συναγωνιστές για μένα τα Gold, Lido είναι κλαμπ στα οποία δεν πηγαίνω. Στο Lido έχω πάει 2 φορές νομίζω. Στο Gold περισσότερες λόγω ωραίων γυναικών, αλλά το αποφεύγω συνειδητά λόγω πολυκοσμίας. Πάντως και εκεί όχι περισσότερες από 2 με 3 φορές τα τελευταία χρόνια. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τα μαγαζιά αυτά τραβάνε κόσμο, αλλά ίσως να γέρασα.

Για τα babylon, Amazon συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
εξωτερικής εμφάνισης, ευγένειας και καθαρού μυαλού.

Είναι προφανές το λάθος στην παραπάνω φράση.

Επισκέπτης
Aς περιμενουμε και μερικους αλλους "ενεργους" εραστες των στριπτηζαδικων οπως cpt..pelo..κλπ..και ας σουμαρουμε τα αποτελεσματα...

Μεχρι τοτε παιρνω τα κομματια μου ( λογω Ολυμπιακου ) και παω να βρω καμμια καλη κοπελλα να μου τα κολλησει...

(  Βρες πως το λενε στα ρωσσικα " κολλα μου τα κομματια " )

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Соедините мои сломанные детали. Ή Успокойте меня.

Περαστικά!!!!

Επισκέπτης
Aς περιμενουμε και μερικους αλλους "ενεργους" εραστες των στριπτηζαδικων οπως cpt..pelo..κλπ..και ας σουμαρουμε τα αποτελεσματα...

Μεχρι τοτε παιρνω τα κομματια μου ( λογω Ολυμπιακου ) και παω να βρω καμμια καλη κοπελλα να μου τα κολλησει...

(  Βρες πως το λενε στα ρωσσικα " κολλα μου τα κομματια " )
Σιγουρα θα στα κολλησει ?????
Μη σε αποτελειωσει προσεχε.....εμ μας τελειωσε ο Ολυμπιακος μια φορα....μην πας κ παιξεις μπαλα σε κανενα δυσκολο παιχνιδι....απλα πραγματα...
Καλα να περασεις....:):):):):):):):):):)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ένα είναι το κριτήριο για το στριπ. Οι ωραίες γυναίκες. Κριτήριο που δεν μπήκε στην λίστα. Όλα τα άλλα έπονται σε απόσταση. Αν δεν υπάρχουν ωραίες γυναίκες το κλαμπ είναι ανύπαρκτο. Τώρα τι εννοούμε ωραίες γυναίκες αυτό είναι προσωπικό γούστο του καθενός. Πάντως για μένα είναι συνδυασμός εξωτερικής συμπεριφοράς, ευγένειας και καθαρού μυαλού. Εγώ επίσης θα πρόσθετα τον καλό εξαερισμό, θέμα στο οποίο τα περισσότερα πάσχουν.

Όσον αφορά την αξιολόγηση από συναγωνιστές για μένα τα Gold, Lido είναι κλαμπ στα οποία δεν πηγαίνω. Στο Lido έχω πάει 2 φορές νομίζω. Στο Gold περισσότερες λόγω ωραίων γυναικών, αλλά το αποφεύγω συνειδητά λόγω πολυκοσμίας. Πάντως και εκεί όχι περισσότερες από 2 με 3 φορές τα τελευταία χρόνια. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τα μαγαζιά αυτά τραβάνε κόσμο, αλλά ίσως να γέρασα.

Για τα babylon, Amazon συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.

γερασες.....γερασες......αν και μπραβο σου που πας και gold!εστω και λιγες φορες...αυτο δειχνει ανθρωπο ανοικτομυαλο να αφουγκραστει τις νεες τασεις κλπ...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Το σωστό θα ήταν να υπάρχουν στριπ διαφόρων κατηγοριών. Με κύριες τις εξείς 2:

1. Στρίπ 'ρδέλο'. Εκεί όπου δεν θα τελείωνε η νύχτα άνευ σέξ. Όπως σε κάποιες προηγμένες πουτανικά χώρες στην Ευρώπη (δυτική και πρώην κόκκινη). Συνδιασμός εξόδου, ποτού, μουσικής, χορού, και φυσικής εκτόνωσης δηλαδή.
Εκεί θα ξεδιψούσαν οι ανησυχίες ενός μεγάλου μέρους του κοινού. Καθαρά ειδικά δωμάτια σαν στούντιο, πολλές χορευτριοπουτάνες γυναίκες για επιλογή, της κλάσσης που τώρα δουλεύουν στούντιο και cg, 70E τα 40 λεπτά. Διάφορα προγράμματα, απο πίπα 40Ε στο πριβέ (πραγματικό σεπαρέ δωμάτιο 'χορών') έως και 2 γκόμενες στα δωμάτια του σέξ, 150Ε. Νόμιμα, ξηγημένα, ελεγμένα. Έτσι δεν έχουμε φαινόμενα του στύλ στα τρώω και ίσως και με γαμήσεις κάποτε και δεν ακούμε ηλίθια ψέματα ή κανουμε τους ντετέκτιβ για το ποια το κάνει και με τι όρους έξω, ή χώνουμε ποσά που καταντήσανε να ματσάρουν το 1 ώρα με cg στην αναζήτηση μιας άβολης εκτόνωσης, συχνά φόρα παρτίδα.

2. Στρίπ 'αίσθηση'. Εκεί όπου η κορυφαία εμφάνιση, η ωραία παρέα, & το καλοβαλμένο show, θα γέμιζε τις ανήσυχες νύχτες μικρότερου και 'αριστοκρατικότερου' μέρους του κοινού. Αυστηρά καμμίας μορφής εκτόνωση με την τσαπού ξωέ. Φυσικά τα ποτά καθαρά και η γενικότερη προσοχή στο χώρο κλπ. θα δiκαιολογούσε την εικόνα και τις τιμές ενός καλού night club. Ισότητα υπηρεσιών, και σεβασμός στους πληρώνοντες 'άρωμα γυναίκας' για να μην παρασύρονται και οι γυναίκες και το χαλάνε.

Με τον διαχωρισμό σε κατηγορίες, το κάθε κοινό βρίσκει τις αντίστοιχες καταστάσεις και δεν ταλαιπωρείται η αισθητική, τα πιστεύω και η αξιοπρέπεια κανενός πελάτη και καμμίας εργαζόμενης. Γκάμα είναι η λύση σε κάθε αγορά.

Κλείνοντας την ΟΥΤΟΠΙΑ και γνωρίζοντας ότι λόγω φαρισαϊκών νόμων και στάσης συστήματος που βολεύει την τακτική τυπικής παρανομίας, και στραβών ματιών μετά απο τάϊσμα, για να κρατεί καλά ο επικερδής βαλκανοχορός της σχέσης διαφθοράς κρατικής εξουσίας & επιχειρηματιών, εκμετάλευσης αναγκών αλλοδαπών εργαζομένων, σε κάθε μορφή επιχείρησης διασκέδασης και γενικώς, ας δούμε τι θα βελτίωνε κάπως το τουρλουμπούκι που ζούμε και θα ζούμε.

Ώς έχουν τα πράγματα, μόνο και μόνο η στασιμότητα και η ανακύκλωση των ιδίων γυναικών έχει φέρει τέλμα. Νέα γενιά τώρα! Ανανεώσεις, προσθήκες ανα 6μηνο.
Εδώ, ντουβάρι το σύστημα μάλλον ο φταίχτης. Νομίζω κάθε επιχειρηματίας θα το έκανε αν ήταν απλό. Αν δεν αλλάξει πάντως το θέμα, τα στρίπ όλο και θα περιορίζονται στο γενικό κοινό της Παρασκευής - Σαββάτου, που άν και αδιάφορο θα αλλάζει γενιές. Θα κρατιούνται έτσι το πολύ 2-3 μαγαζιά σε πολύ κεντρικούς δρόμους. Τζίρος βασικά στην είσοδο.

Φρενάρισμα τιμών (όχι νέες αυξήσεις = ταφόπλακα), επιστροφή του γυναικείου ποτού του 10κάρικου - 10λεπτου.
Διάρκεια απλού χορού 1 κάρτας 5λεπτο αυστηρά. Έχει σημειωθεί σταδιακά πτώση υπηρεσιών και χρόνου αυτών σε σχέση με 5 χρόνια πρίν. Έτσι φύτρωσαν και οι αρπαχτές υπηρεσίες φραπεδιάς που τονώνουν τον τζίρο και δεν μπορούν να κανονικοποιηθούν (και καλά κρυφές - προσωπικές) μιας και οι απλές κατάντησαν ασύμφορες και άνευ λόγου με τις ίδιες και τις ίδιες.
Σκάρτεμα υπηρεσιών, έμεση αύξηση τιμών (χρόνος = χρήμα) με το ίδιο 'φαγωμένο' προσωπικό σε μη ανανεωμένους χώρους με ποτά Τσερνόμπιλ, δεν είναι συνταγή επιτυχίας και συνέχειας του κλάδου.

Έξω το αγενές προσωπικό. Δεν μπορούν να λένε και να κάνουν μαλακίες. Προσοχή δηλαδή πάνω σε σερβιτόρους και γυναίκες απο προσωπάρχες που έχουν ζήσει την νύχτα.

Αντι αυτών τι βλέπουμε; Αρπαχτές, αστοιχείωτες μαύρες αντί για ανανέωση, αγένεια, τάση αύξησης τιμών, τουρλουμπούκι υπηρεσιών, δεν ξέρεις τι να διαλέξεις να ξοδέψεις με ποιά και γιατί (δεν ήταν τυχαία δημοφιλείς οι λίστες του Vasos) ανακάτεμα τύπου πελατών. Σκατά! Όλο και λιγότερο θα βλέπουν πραγματικούς θαμώνες (ακρογωνιαίος λίθος για κάθε μορφής επιχείρηση). Βρε μπουρδελάκι... και και θα μας ξαναδούνε στις 32 του μηνός!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
νομιζω οτι μετα απο αυτο δασκαλε,φιλοι και φιλες,μπουρδελιαρηδες και στουντιογαμιαδες,φραπεδολαγνοι και λοιποι φιλοι του απλου στιπτηζ μπορουμε να κλεισουμε το θρεντ "το στεκι μας"........ολοκληρωθηκε. :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom