life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
κανονικη ή light?
Οχι μισεs δουλειεs, οχι τσιγκουνιεs.......Απ την κανονικη
κανονικη ή light?
καλα..!!!! τωρα το γαμησαμε το θεμα!Οχι μισεs δουλειεs, οχι τσιγκουνιεs.......Απ την κανονικη
ελα ντε. εδώ εχουμε τον αλλον με συναχωμενο πουτσο στην εντατικη και μιλαμε για χεστρες :SΡε προβληματα πουχει ο κοσμοs
Ναι το διαβασα κι εγω........Ασε εφριξαελα ντε. εδώ εχουμε τον αλλον με συναχωμενο πουτσο στην εντατικη και μιλαμε για χεστρες :S
ελα ντε. εδώ εχουμε τον αλλον με συναχωμενο πουτσο στην εντατικη και μιλαμε για χεστρες :S
οντως τυπε σιχαινεσαι να χεσειςτυπε δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απτο ναχει πουρι ο πατος της λεκανης του σπιτιου :-
οντως τυπε σιχαινεσαι να χεσεις
εγω σου ειπα να κανεις Μιξ...απλα ριξτα ολα μεσα κ φυγε απο την τουαλετα...red alert...εκκενωση....Θα δοκιμάσο απορρυπαντικο τα αλλα που είπατε να βάλω ειναι για να φτιάξω μολότοφ
Δεν κανει τιποτα το απορρυπαντικο......Το σκατο του Ελληνα αφηνει λεκεΘα δοκιμάσο απορρυπαντικο τα αλλα που είπατε να βάλω ειναι για να φτιάξω μολότοφ
ναι ναι και ριξε και ενα δυναμητακι μεσα!!εγω σου ειπα να κανεις Μιξ...απλα ριξτα ολα μεσα κ φυγε απο την τουαλετα...red alert...εκκενωση....
τυπε οχι δυναμιτακι,γιατι μπορει να γινει καμμια εκρηξη....ναι ναι και ριξε και ενα δυναμητακι μεσα!!
καλο καλοΔεν κανει τιποτα το απορρυπαντικο......Το σκατο του Ελληνα αφηνει λεκε
"Εκανα το σκατο μου παξιμαδι" που λενε
Χωρίς πλάκα, ειναι επικίνδυνο. Δημιουργούνται αναθυμιάσεις από απλά βλεβερές έως πολύ βλαβερές.εγω σου ειπα να κανεις Μιξ...απλα ριξτα ολα μεσα κ φυγε απο την τουαλετα...red alert...εκκενωση....
Συμφωνώ κι εγώ! Δηλ. αυτοί που πουλάνε λεκάνες θα πεινάσουν;ρε φιλαρακι.... τι ανχωνεσαι??? αλλαξε λεκανη... να τελειωνεις!!!
ασχολήσου με την ανακάλυψη νέων σάιτ που δεν τα πιάνει το tineye και άσε το γυάλισμα μαρμάρων για αλλους γιατί εκτίθεσαι!η μηχανη και το σβουρακι είναι για την λείανση...
αν η βρωμια δεν είναι πολύ βαθια μπορεί να γίνει και με λιγο ψιλο σμιριδοχαρτο...
για γυαλισμα μακρυα από κρυσταλοοποιήσεις και λοιπες παπαριες... στοκάρισμα με ακρυλικό στόκο αναμιγμενο με ρητινούχα κόλλα και γυαλισμα με οξαλικο