Νέα

το πουρι στον πατο της λεκανης πως καθαριζει ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Το υδροχλωρικό οξύ που πουλάνε στα σουπερ μαρκετ είναι νοθευμένο με νερό,δεν έχει ιδιαίτερη αξία.Σε μαγαζί με χημικά προϊόντα πουλάνε υδροχλωρικό οξύ "του εμπορίου" (υπάρχει και άλλου είδους για χημικούς,αλλά είναι πανάκριβο και δεν έχει νόημα),και το οποίο καθαρίζει τα πάντα.Το χρησιμοποιώ για την τουαλέτα στο χωριό,μιας κι επειδή δεν πάμε συχνά για διακοπές,πιάνει βρώμα.Μόνο προσοχή κατά την εφαρμογή.Πρέπει να φοράει αυτός που το ρίχνει μάσκα,και να αποφύγει να πάει "ατμός" στα μάτια του.Ρίχνεις μια ποσότητα μέσα στη λεκάνη,το αφήνεις να δράσει καμιά ώρα και μετά με έναν κουβά ρίχνεις νερό.Θα έχουν φύγει όλα.
Πάντως σε σπίτι που κατοικείται,είναι αδικαιολόγητο να πιάσει πουρί...Εκτός αν είναι καμιά καμιά καφετέρια κλπ που πάει πολύς κόσμος...
καλημερα! το θεμα φιλε μου με το υδροχλωρικο οξυ ειναι οτι στελνεις αδιαβαστες τις σωληνωσεις.. ιδικα αμα ειναι πλαστικες...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
καλημερα! το θεμα φιλε μου με το υδροχλωρικο οξυ ειναι οτι στελνεις αδιαβαστες τις σωληνωσεις.. ιδικα αμα ειναι πλαστικες...

Κάνεις λάθος.Οι πλαστικές σωλήνες που χρησιμοποιούνται στις αποχετεύσεις,αντέχουν το υδροχλωρικό οξύ.Άλλωστε και το ίδιο το υδροχλωρικό οξύ σε πλαστικά μπουκάλια το πουλάνε.

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Κάνεις λάθος.Οι πλαστικές σωλήνες που χρησιμοποιούνται στις αποχετεύσεις,αντέχουν το υδροχλωρικό οξύ.Άλλωστε και το ίδιο το υδροχλωρικό οξύ σε πλαστικά μπουκάλια το πουλάνε.
ναι ναι... ανοιξε τη σακουλα και ριξε νερο να δεις τι θα γινει...!!! :dancing: :dancing:ασε σου λεω...μην την χρησιμοποιεις πολυ θα παθεις ζημια..

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Φιλαρακο,η Μητερα μου,βαζη ένα μπουκαλι ΞΥΔΙ!αστο ολλη νυχτα,και το πρωι,κανεις ένα  :shit: γαμω! :tired:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom