Νέα

το πουρι στον πατο της λεκανης πως καθαριζει ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μια φορα παντως εγω λεω ότι το υδροχλωρικο θα το χαλασει το μπλε χρωμα. Τωρα εσυ τυπε παρε τα ρισκα σου ;)

δεν πρόκειται να πάθει τίποτε εκτός και αν είναι σπασμενη η πορσελανη.... αυτο όμως θα το είχε πάρει χαμπαρι γιατι θα εβγαζε νερά..

ακουαφορτε αφοβα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
που να δεις καθαρισμό πλακάκια πατώματος ομαδικών ντους στα ΚΑΑΥ (Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας) Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκη.

εκεί ούρα, γενική βρώμα, και χωματολάσπες δεκαετιών.

λόγω οριζοντίου θέσεως ο νόμος της βαρύτητας δεν βοηθούσε όπως στην λεκάνη, ήθελαν τρίψιμο...

εγώ για να είμαι ειλικρινής βέβαια παρακολουθούσα, ήμουν διαβιβαστής... :grin:
παλι καλα που δεν ειχατε πιο ''δυσκολες αποστολες''... :grin:

1250596627fullofshit.jpg

Επισκέπτης
λίγο καιρό που δούλεψα πιτσιρικάς σε μαρμαρά πάντως δεν θυμάμαι αν χρησιμοποιούσαμε κάποιο υγρό πέρα από νερό..
πέρα από τις μηχανές (που ζυγίζει κάπου 150 κιλά η μια  :grin: ) και τα σβουράκια δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος να γυαλίσεις μάρμαρο.

δεν θυμάμαι κιόλας.. :grin:
δεν ηθελα να το γυαλισω. Κατι λεκεδες από φρουτα που ειχαν βαψει το μαρμαρο κατω από ένα δεντρο ηθελα να βγαλω αλλα τα εκανα χειροτερα... Μαλλον εχεις δικιο  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
λίγο καιρό που δούλεψα πιτσιρικάς σε μαρμαρά πάντως δεν θυμάμαι νσ χρησιμοποιούσαμε κάποιο υγρό πέρα από νερό..
πέρα από τις μηχανές (που ζυγίζει κάπου 150 κιλά η μια  :grin: ) και τα σβουράκια δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος να γυαλίσεις μάρμαρο.

δεν θυμάμαι κιόλας.. :grin:

η μηχανη και το σβουρακι είναι για την λείανση...

αν η βρωμια δεν είναι πολύ βαθια μπορεί να γίνει και με λιγο ψιλο σμιριδοχαρτο...

για γυαλισμα μακρυα από κρυσταλοοποιήσεις και λοιπες παπαριες... στοκάρισμα με ακρυλικό στόκο αναμιγμενο με ρητινούχα κόλλα και γυαλισμα με οξαλικο

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Κοκα κολα με σοδα. Σοδα σκονη. Πρωτα ριχνεις την σοδα κ μετα την κολα.

Αν ειναι κ λιγοβουλωμενη θα στην ανοιξει κιολας.

:grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Κοκα κολα με σοδα. Σοδα σκονη. Πρωτα ριχνεις την σοδα κ μετα την κολα.

Αν ειναι κ λιγοβουλωμενη θα στην ανοιξει κιολας.

η σοδα χρησιμευει κ αλλου...οποιος υποφερει απο ακαρεα (τα οποια κατοικουν στο στρωμσ του κρεβατιου) ριχνει σοδα σε ολο το στρωμα,την αφηνει κανα μισαωρο κ μετα την ρουφα με την ηλεκτρικη σκουπα...εκτος αν καποιος εχει το κουραγιο να βγαζει στρωμα εξω στον ηλιο κ το αφησει κανα 2-ωρο....

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Eγω εβαλα το γατο μου και τη καθαρισε!Λαμπικο το κανε! :2funny:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
η σοδα χρησιμευει κ αλλου...οποιος υποφερει απο ακαρεα (τα οποια κατοικουν στο στρωμσ του κρεβατιου) ριχνει σοδα σε ολο το στρωμα,την αφηνει κανα μισαωρο κ μετα την ρουφα με την ηλεκτρικη σκουπα...εκτος αν καποιος εχει το κουραγιο να βγαζει στρωμα εξω στον ηλιο κ το αφησει κανα 2-ωρο....

Υπηρχε αυτη η υπομονη στο στρατο. Εκει καραδοκουσαν και οι κοριοι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα δουλευαν αυτα τα συστηματα και στο βιετναμ τυπε για να απολυμαινουν κιτρινιαρηδες κομμουνια.....
http://[URL unfurl="true"]www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2011/12/vietnamnapalm1966www.jpg[/img[/URL]]
[/quote][img]http://[URL unfurl="true"]www.globalsecurity.org/military/systems/munitions/images/napalm-DM-SD-04-00733.jpg[/img[/URL]]
τυπε ο κομμουνισμος βγαινει δυσκολα απτο πετσι
[img]http://justsickshit.com/wp-content/uploads/2007/09/napalm_victim.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom