Επισκέπτης
θα ξεβαψει τυπε :Sσωστό.
θα ξεβαψει τυπε :Sσωστό.
οχι...δουλευα σε μια αποθηκη κ ειχε τρυπησει το γαμημενο κ ηταν υπο πιεση...ετυχε να το τραβηξω εγω προς τα εξω απο το κουτι του κ εσκασε πιτσιλωντας πανω μου....θυμωμένη γυναίκα?
μη ριξεις υδροχλωρικο. Δοκιμασε με αποριπαντικα, ζεστο νερο και τριψιμο με το πιγκαλ
εγω εριξα λιγο σε μαρμαρο και του τη μανα :-έριξα υδροχλωρικό σε γυμνή πλευρά της λεκάνης που δεν ήταν καλυμμένη με νερό, πόσο μάλλον σε επιφάνεια καλυμμένη με νερό. δεν θα κάνει καμμία ζημιά.
ξεχασα να γραψω οτι θα εριχνα κ ενα κουτακι καραμελες mentos μεσα...εγω θα εκανα μιξ...θα εριχνα μια ταμπλετα (σαν αυτη που ψωνισες απο το lidl),ενα μπουκαλι coca-cola ,θα εριχνα κ το υδροχλ. ή ακουαφορτε κ λιγο χλωρινη...θα εκλεινα το καπακι κ θα περιμενα σαν τον αστυνομο Σαΐνη...
θα ξεβαψει τυπε :S
καμια σχεση...η αλήθεια είναι οτι το έριξα σε λευκή λεκάνη, δεν ξέρω για χρωματιστή.
διαμέρισμα που νοίκιασα σαν φοιτητής, με ξεραμένα ούρα δεκαετιών.
μετά από ενέργεια 10 λεπτών του οξέως, τα ούρα φεύγαν σαν ξεκολλημένοι σοβάδες.
ρομαντικές εποχές.
ξερει κανενας σας καποιο κολπο ;
ρομαντικο σκηνικο.η αλήθεια είναι οτι το έριξα σε λευκή λεκάνη, δεν ξέρω για χρωματιστή.
διαμέρισμα που νοίκιασα σαν φοιτητής, με ξεραμένα ούρα δεκαετιών.
μετά από ενέργεια 10 λεπτών του οξέως, τα ούρα φεύγαν σαν ξεκολλημένοι σοβάδες.
ρομαντικές εποχές.
βάλε φωτιά όλο το μπάνιο τύπε..
θα νιώσεις καλλίτερα
εγω θα εκανα μιξ...θα εριχνα μια ταμπλετα (σαν αυτη που ψωνισες απο το lidl),ενα μπουκαλι coca-cola ,θα εριχνα κ το υδροχλ. ή ακουαφορτε κ λιγο χλωρινη...θα εκλεινα το καπακι κ θα περιμενα σαν τον αστυνομο Σαΐνη...
εγω εριξα λιγο σε μαρμαρο και του τη μανα :-
ηθελα να βγαλω κατι λεκεδες που δεν εβγαιναν με τιποτα... τελικα βγηκαν με το σβουρακι και με λουστροαλλο το μαρμαρο αλλο η πορσελάνη ρε παπάρα...
την αλλη φορά να ριξεις χυμο λεμόνι στο μαρμαρο να το αποτελιωσεις..
ρομαντικο σκηνικο.
ρομαντικο σκηνικο.