γι αυτο λεω πρωτοπορος προεδρος!!!τωρα καταλαβα τι λες.....ηταν πολυ μουνι κ ειχε κανει επεμβαση γι αυτο κ ασχοληθηκα ρε φιλε αλλιως δεν θα πλησιαζα καν....αλλα περι γαμου δεν το ειχαμε φτασε....ηθελα να κοψει τις βιζιτες κ αυτη δεν το εκανε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το πιο δημοφιλές μέλος της μπουρδελοκατάστασης Θεσσαλονίκης!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 486
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εεεεετσιιιιιι........γι αυτο λεω πρωτοπορος προεδρος!!!
αφου ειμαι μπροστα ο πουστης
λογος το λεει ρε παιδι μουπροεδρε το παρατραβας!οχι και πουστης!
παντως σου γιαλισε η γκομενα κριμα που θελει και λεφτα για να την γαμησειςλογος το λεει ρε παιδι μου
εκεινη εκει μεσα δεν εχει κανει επεμβαση οποτε δεν το συζηταω καν....η αλλη που μου ειχε αρεσει ειχε κανει επεμβαση αλλα δεν εκανε τετοια....τι να πεις?παντως σου γιαλισε η γκομενα κριμα που θελει και λεφτα για να την γαμησεις
ηταν παρθενα?εκεινη εκει μεσα δεν εχει κανει επεμβαση οποτε δεν το συζηταω καν....η αλλη που μου ειχε αρεσει ειχε κανει επεμβαση αλλα δεν εκανε τετοια....τι να πεις?
ναι απο τη μυτη κ τον αφαλοηταν παρθενα?
ναι απο τη μυτη κ τον αφαλο
παντως οποιος με ψηφισε κακο σπυρι στον κωλο του ρε
αυτο το ξερουν αυτοι που ψηφηζουν...ρε μαγκες...εχω μια απορια.χθες δεν εκλεξαμε τον deker προεδρο?μαζι με τον gl συναγωνιζονταν στν δευτερη θεση.τωρα γιατι ειναι τα πιο μισητα μελη?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γιατι αλληλοψηφιζομαστε με κλωνους.... οι αλλοι ειναι εκτος αυτου του ντερμπι....δεν καταλαβες;ρε μαγκες...εχω μια απορια.χθες δεν εκλεξαμε τον deker προεδρο?μαζι με τον gl συναγωνιζονταν στν δευτερη θεση.τωρα γιατι ειναι τα πιο μισητα μελη?
πλακα κανω .....εγω δεν ψηφισα ντεκερ παντως...μου ειναι συμπαθης ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αλλος λογαριασμος του ιδιου προσωπου....με αλλο νικ...μερικοι εδω εχουν 5-6..δες αδερφε,ειμαι καινουργιος,τι ειναι ο κλωνος?
ντεκερ τι εγινε ρε φιλε.εχασες σημερα επρεπε να ερθεις ρε φιλε.τι γινεται εδω ρε?τοσοι πολλοι δεν με γουσταρουν?γραψ τε ρε ποιος δεν με γουσταρει.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 180