εκανα αναζητηση στο google για εικονεςπου τα πετυχες?ετοιμαζω κ εγω νεο μωρο....αλλα τοψαχνω σε καλυτερη αναλυση γιατι δεν θα φαινεται καλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το πιο δημοφιλές μέλος της μπουρδελοκατάστασης Θεσσαλονίκης!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 486
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
που ρε το ειδες αυτο?δωσε Link γιατι δεν ξερω τιποαdeker τι ειδα σε ενα αλλο θρεντ?σε παντρευουνε με τρανς?
πρωτοπορο προεδρο εχουμε τελικα!
μην κανεις τον ανηξερο αφου και εσυ μιλουσες μεσα.για μια μαριλενα τρανςπου ρε το ειδες αυτο?δωσε Link γιατι δεν ξερω τιποα
ε?ποτε εγινε αυτο ρε?σοβαρα τωρα....δεν εχω ιδεα.για δωσε να δωμην κανεις τον ανηξερο αφου και εσυ μιλουσες μεσα.για μια μαριλενα τρανς
κατσε να το βρω το πσαχνωε?ποτε εγινε αυτο ρε?σοβαρα τωρα....δεν εχω ιδεα.για δωσε να δω
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μαλλον ΑΛΛΟΝ θυμασαι....κατσε να το βρω το πσαχνω
μαλλον γιατι εγω δεν εχω τετοια γουστα κ δεν μπαινω σε θρεντ με τρανς.....μαλλον ΑΛΛΟΝ θυμασαι....
ενας τυπος το ειχε ανοιξει για μια τρανς που την ειχε βρει προφιλ σε ενα τσατ και ρωτουσε για αυτην και κατι λεγατε για πρικεςμαλλον γιατι εγω δεν εχω τετοια γουστα κ δεν μπαινω σε θρεντ με τρανς.....
μπα φιλε,εγω δεν θα ημουν σιγουρα.μμαλον δεν θυμασαι καλα.δεν θα χα προβλημα να στο πω αλλα δεν συμμετειχα σε αυτο το θρεντ απ οσο θυμαμαιενας τυπος το ειχε ανοιξει για μια τρανς που την ειχε βρει προφιλ σε ενα τσατ και ρωτουσε για αυτην και κατι λεγατε για πρικες
τελος παντων οταν το βρω θα σου το δειξω.καλα μωρε πλακα κανουμε ρε προεδρε δεν πιστευω να θυχτηκες?και εκει πλακα κανατε δεν ειπα οτι μιλουσατε σοβαραμπα φιλε,εγω δεν θα ημουν σιγουρα.μμαλον δεν θυμασαι καλα.δεν θα χα προβλημα να στο πω αλλα δεν συμμετειχα σε αυτο το θρεντ απ οσο θυμαμαι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
byeσας αφηνω για την ωρα,τα λεμε μετα
dedoushs18
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τελικα οποιον τον συμπαθουν πολλοι,τον αντιπαθουν επισης πολλοι. ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σωστη η επισημανση αβραμη....αλλα δεν ισχυει για ολους τους αντιπαθητικους τουλαχιστον και αυτο κανει την διαφορα...τελικα οποιον τον συμπαθουν πολλοι,τον αντιπαθουν επισης πολλοι. ;)
εσυ το βρηκες,εγω δεν μπορω να μπω για να το δω ομως....δωσε Link
τωρα καταλαβα τι λες.....ηταν πολυ μουνι κ ειχε κανει επεμβαση γι αυτο κ ασχοληθηκα ρε φιλε αλλιως δεν θα πλησιαζα καν....αλλα περι γαμου δεν το ειχαμε φτασε....ηθελα να κοψει τις βιζιτες κ αυτη δεν το εκανε...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 180